Şimdi Ara

BİLGİSAYARIN KAPAĞI ÇİZİLDİ YARDIM İSTİYOTUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DELL 6400 DIŞ KAPAĞI ÇİZDİM YARDIMLARINIZI İSTİYORUM

• dostum geçmiş olsun, bi foto falan koysandın bari, nasıl bir yardım istediğini anlamadım...
  • VALLA ELİMDEN KAYINCA UFAK SİVRİ BİR YERE SIYIRDI MORALİM ÇOOK BOZUK DAHA 2 AYLIK
  • Bence bak şu yolu dene saçma gelebilir ama ossun bi dene o cizilen yer pek fazla büyük deilse yada geniş deilse üstünü bi böle hani oluoya resim gibi yapıştırmalar ama böle ağır başlı bişi ler yakışcak bişiyle kapatabilirsin hmde güsel durabilir
  • AMA O ZAMAN ORJİNALLİĞİ GİDECEK GALİBA YA 100 $ VERECEZ
    YADA ....................... DEVAM
  • bence werecek durumda deilsen DEWAM et bence
  • HP noteboklar için kişiket diye birşey vardı galiba. Tam kapağın boyutunda, öyle birşey bulunabilirse hoş durabilir, çizik çok dikkat çekmiyorsa bence de böle devam et. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv ekranı çizildi yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nazar degmiş kurşun dök git ora zımpara al zımparala boya vur güzel olur hangi renkte iseoda olmassa o çizigin üstüne çıkartma yap oda olmadı kasa deiştir
  • Arkadaşlar benımde lettopun kapağı çizildi benımki 1.30 aylık.Kapağı bide gri hemen belli oluo.Napacam bi fikir verin.Ayrıca ekranın içine toz kaçmış acayıp şekilde dikkat çekio kafayı yicem bu ekranı açıp içini temizlemeyi düşündüm vidaları cıkarttım ama acılmadı zedelemek ıstemedım bıraktım yardım pLs :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: pckophatzeus

Arkadaşlar benımde lettopun kapağı çizildi benımki 1.30 aylık.Kapağı bide gri hemen belli oluo.Napacam bi fikir verin.Ayrıca ekranın içine toz kaçmış acayıp şekilde dikkat çekio kafayı yicem bu ekranı açıp içini temizlemeyi düşündüm vidaları cıkarttım ama acılmadı zedelemek ıstemedım bıraktım yardım pLs :S

Ekranı açarsan bir daha toparlıyamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 23 Temmuz 2007; 23:18:24 >

• dediğim şey saçma gelebilir ama yapınca hem çizik gidebilir (senin marifetine kalmış birazda) hemde orjinal ve hoş durabilir..en ince zımparayı al nalburdan ve bi güzel zımpara çek fazla bastırmadan önce çiziğin olduğu yeri yap sonra aynı oranda diğer yerlerine..amaç hafif mat görüntü verip çiziği gidermek..
  • en mantıklısı arkaya yapıştırılacak sticker!
    Şöyle afilli bi marka olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexy

en mantıklısı arkaya yapıştırılacak sticker!
    Şöyle afilli bi marka olabilir

ewt mantıklı dell in stickerını bulmaya çalış o zaman..
  • ölede çok kötü durmazmı :S.tamam buna yapıstırırım ama ekrana ne yapıstırcamekranın ıcınde kocaman bı toz var açsammı açmasammı.açınca toplayamam açmayıncada olmaz
    yardım pLs
  • dell 6400 core duo 1.83 leptopum var ama nfs carbonu kurduğumda oyunu açarken mavi ekran veriyo yardım
  • ademonat kardeş notebook un harici vga kartlı ise drıverını yukle.eğer onboard ise geçmiş olsun bu oyunu oynayamazsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.