Merhaba Sony Vaio VPCF1 lattop kullanıyorum. İşletim sistemim windows 10. Windows 10'a geçmeden önce 7 vardı ve kapanma sorunum daha azdı. Şu an bilgisayarda herhangi bir oyun açtım mı belli bir süre ekrandaki görüntülerde yavaşlama oluyor ve bilgisayar kendini kapatıyor. Kapattıktan sonra veya bazı zamanlarda bilgisayarı açıyorum windows ekranı döndükten sonra ekranı tamamen kapatıyor ama bilgisayarın açılma sesi falan geliyor. Daha sonra güç düğmesine kısa bir süre basıp uykuya alıyorum. Tekrar uyandığında ise ekran kendine gelmiş oluyor. Çözümünü bilen eden var mı bilmiyorum ama bu kapanma olayını herhangi bi yerden şu sebepten dolayı kapanıyor yazısını görme ihtimalim var mı? Olay günlüklerini falan gezdim göremedim. Şimdi siz bana bir sürü program önereceksiniz ısı ölçmesiyle alakalı ama bu olay sürekli değişken. Aynı oyunu 5dk oynayamadığımda oluyor. 5 saat oynadığımda oluyor. Kafasına göre takılıyor. Termal macununu yeniledim ve fanı temiz. Ama hala aynı sorun var. Yazı biraz uzun oldu idare edin artık. İyi forumlar...