Şimdi Ara

bilgisayarın kilitlenmesi ve donması(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 haftadir duzensiz olarak verecegim ekran goruntusundeki gibi ekranim donuyor.bilgisayarda kisa sure ardindan kilitleniyor .bazen bu sekilde kaliyor bazende donmanin ardindan reset atiyor.simdi problemin cozumu icin neler yaptigimi anlatayim:ram leri sokup temizledim ve yerlerini degistirdim,tek tek denedim.kasa ici komple temizlik yaptim.donmanin akabinde sistem,ekran karti ve cpu sicakliklarini denetledim problem yok.son zamanlarda yeni yukledigim driverlari ve donanimlari kaldirdim.ama maalesef sonuç ayni.oyun acilin a kafadan donuyor alet.onun disindada kafasina gore tamamen.mesela dun gun boyu nete girdim zipli dosyalarla ugrastim problem yoktu.guvenli kipte 1 saatin uzerinde sikistirdim aleti gene donma olmadi.
    Sistemimin ozellikleri:intel e8200 dual core islemci,kingstone ddr2800 1x2 gb ram,80 gb hdd,zotac 8800 gt amp ekran karti ,gigabyte anakart(modeli su an tam olarak aklimda degil ama 4 ram ,1pci exp slotlu bir anakart.simdiye kadar bu tur bir donanim hatasi almamistim.yardimci olabileceklere simdiden tesekkur ederimBu mobil surumde resim nasil ekleniyor bulamadim bilgisayari acabilirsem hemen resimde ekleyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzarmail -- 19 Ocak 2012; 13:19:45 >

• psunuzun özellikleri nedir ?
  • İlginiz icin tesekkur ederim.sorun bu gun cozuldu.denemek icin bir ekran karti buldum ve degistirince sorunlar ortadan kalkti.sorun ekran kartindan kaynaklaniyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzarmail

İlginiz icin tesekkur ederim.sorun bu gun cozuldu.denemek icin bir ekran karti buldum ve degistirince sorunlar ortadan kalkti.sorun ekran kartindan kaynaklaniyormus.

konu başlığına çözüldü yazarsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzarmail

İlginiz icin tesekkur ederim.sorun bu gun cozuldu.denemek icin bir ekran karti buldum ve degistirince sorunlar ortadan kalkti.sorun ekran kartindan kaynaklaniyormus.

yinede ekran görüntüsü koyarsanız aynı sorunla karşılaşan lar sorununu daha çabuk çözebilir.
  • Ekran kartını atma bence.. Fırınlama yöntemiyle tekrar kazanılabilir. Benim 9800 GT aynı şekilde hayata dönmüş gazilerdendir.
  • Pc basina gecer gecmez konu basligina cozuldu yazacagim.
    Bu arada firinlama yOntemini nasil uyguluyorsunuz?zira bozulan ekran kartimi cok severek almistim.kurtarmak isterim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendin yapma bence. Ben Adana'da çalıştıgım işyerinin yanındaki bigisayarcıya vermiştim 25 TL'ye halletti saolsun. Kendin yapmak istersen forumda konusu var.

http://forum.donanimhaber.com/m_42907844/mpage_1/key_firinlama/tm.htm
  • Fırınlama videosunu izledim.Denenen kart ile benimki aynı.Bu arada donma resimlerini koyacaktım resim eklemenin nasıl yapılacagını bulamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.