Şimdi Ara

Bilgisayarın Özellikleri ve Yükseltme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri bunlar şuan Windows 7 Ultimate kurulu daha 3-4 gün önce formatlayıp kurdum ama şuan bile donduğu zamanlar oluyor acaba özellikleri mi düşük birde Windows 10 yada Windows 8.1'e yükseltmek istiyorum sizce yapmalımıyım ? Yardımlarınız için teşekkürler.  Bilgisayarın Özellikleri ve Yükseltme ?
     Bilgisayarın Özellikleri ve Yükseltme ?

• GÜNCEL
  • Bilgisayarın özellikleri düşük olduğundan normal.İstersen windows 10'a geçebilirsin.Bir sakıncası olmaz.
  • Bana kalırsa yeni bir bilgisayar alman.Zira bu bilgisayara harcadığın para emekleyen çocuğu yürütmeye zorlamak gibi olur.Verdiğin parayla performans artışı çok orantısız olur.Yok Şu an yeni bilgisayar alacak param yok biraz para harcayayım belki düzelir dersen.Tavsiyem 120 Gb lik bir SSD ve 4 Gb lik bir ram performansını artırır.Şimdi baktım sana da maliyeti 200 lira gibi bir şey olur.Tabi SSD için DVD sürücünü gözden çıkarman gerek 30 Lira da DVD kızağını varsayarsak toplam 230 gibi bir şey.Bu bilgisayara masraf etmeye bile değmez ama aslında böyle bir tavsiyede bulunmamın sebebi bu parçaları yeni aldığın bilgisayarda da kullanabilirsin.Tabi ram i kullanmak için (4 GB ramli bir bilgisayar aldığını varsayarsak) slot un 2 tane olması lazım.Ama SSD yeni aldığın bilgisayarda kesin işine yaracaktır.
  • Ekran kartını fırına at dereceyi 400 yap yarım saat kadar bekle işlem tamam.GTX 1080 seviyesine kadar yükselecek hadi kolau gelsin
  • Yani kısacası bu ne yapsamda bu bilgisayara değmez diyorsunuz. Aslında bende öyle düşünüyordum ama yinede sorayım dedim. Hepiniz çok sağolun aydınlattığınız için beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freygi

Yani kısacası bu ne yapsamda bu bilgisayara değmez diyorsunuz. Aslında bende öyle düşünüyordum ama yinede sorayım dedim. Hepiniz çok sağolun aydınlattığınız için beni.

Dediğimi yap kardeş.Sonra gelsin GTA5ler gitsin Witcher 3ler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freygi F kullanıcısına yanıt
    Hocam amd işlemcilerin performans durumlarını bilmiyorum ama ekran kartın seni orta oyunları oynatır ram ve ssd takviyesi yaparsa seni bir süre götürür ssd takınca sistemi ona kurarsan epey hızlı olur dvd rw almana gerek yok al ssd ve ram 200 tl idare et derim durumun yoksa eğer ram alacaksan ddr durumuna dikkat edip almalısın
  • Dediklerinizi değerlendireceğim sağolun hepiniz. Son birşey daha sorcam bilgisayar alırken dikkat edilmesi gereken işlemci, ram, harddisk ve erkan kartı olmalıdır değil mi yoksa yanlış mı biliyorum aslında şuan lisedeyim ve bilgisayar bölümünü okuyorum azda olsa anlıyorum bilgisayardan (format vs. gibi işlerinden yani) ama alınırken neye dikkat edilmelidir onu tam bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim
  • Güç kaynağı da bu donanımlara yetecek kadar güçlü olmalı. 80+ olanlardan al.
    Tabi çok geniş konu ama genel olarak parçaları belirledikten sonra satın almadan önce mutlaka kullananların yorumlarını oku. Üretim hatası olabiliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turboavea

Ekran kartını fırına at dereceyi 400 yap yarım saat kadar bekle işlem tamam.GTX 1080 seviyesine kadar yükselecek hadi kolau gelsin

İnsanların bilmediği konular hakkında dalga geçmek ayıp değil mi?
    Burası teknik yardım hadi git trollüğünü konu dışında yap.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.