Şimdi Ara

Bilgisayarın Resetlenmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar normalde hiç bir şey yapılmazken gayet iyi çalışıyor ve herhangi bir resetlenme işlemi olmuyor.
    İnternete girdiğimizde veya bilgisayarda bir işlem yaparken birden kendiliğinden resetleniyor. Sebebi sizce ne olabilir.

• Bunun bir çok nedeni olabilir ama olası ve en büyük nedeni tecrübelerime dayanarak söylüyorum servislerdeki Remote procedure call yada diğer adıyla uzaktan yordam çağrısı servislere denetim masası yönetimsel araçlardan hizmetlerden bakabilirsin arkadaşım burda recovery yani kurtarmaların bilgisayarı resetle konumunda olabilir yeniden başlat olan ayarlarını bir değiştir öyle dene dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: cemabay

Bilgisayar normalde hiç bir şey yapılmazken gayet iyi çalışıyor ve herhangi bir resetlenme işlemi olmuyor.
    İnternete girdiğimizde veya bilgisayarda bir işlem yaparken birden kendiliğinden resetleniyor. Sebebi sizce ne olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ati06

Bunun bir çok nedeni olabilir ama olası ve en büyük nedeni tecrübelerime dayanarak söylüyorum servislerdeki Remote procedure call yada diğer adıyla uzaktan yordam çağrısı servislere denetim masası yönetimsel araçlardan hizmetlerden bakabilirsin arkadaşım burda recovery yani kurtarmaların bilgisayarı resetle konumunda olabilir yeniden başlat olan ayarlarını bir değiştir öyle dene dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: cemabay

Bilgisayar normalde hiç bir şey yapılmazken gayet iyi çalışıyor ve herhangi bir resetlenme işlemi olmuyor.

peki hocam uzaktan yordam çağrısı ayarlarını değiştirirsek pc yi riske sokmuş olmazmıyız nedersiniz.

• Arkadaşın dediğide olabilir ramda de bir sorun olabilir..PSU da da gerilim düşmesine bağlı bişiler olabilir...Bir format at..Temiz kurulum yap..Hiç bir şey kurma..Öle windows üzerinde bişiler yap müzik çal falan..Hala resetliyosa donanımsal bi sorun olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.