Arkadaşlar windows 8 samsung np550p5c kullanıyorum bilgisayarın kasmasından ve çeşitli nedenlerden dolayı C sürücüsüne sistem geri yükleme yaptım 0ladım ama eskiden hiç problem olmayan seste şimdi problem var ses çok boğuk ve kalın geliyordu sorun gidericiyi açtım ses çalma sorun gidericisinde sorunları aratınca Bu aygıtlardan Hangisinin Sorunlarını gidermek istiyorsunuz? diye birşey çıktı iki seçenekli: 1.Seçenek: Speakers-2-High Defination Audi Device Bu aygıtın konektörü bilgisayarın sol tarafında.
2.Seçenek: Speakers-2-High Defination Audi Device Jack Bilgisi yok.
Şimdi ilkinin sorununu düzeltince ses çok tiz ve ince çıkmaya başladı ve sadece sol hoparlör çalışıyo ikinciyi giderincede sadece sağ hoparlör çalışıyo ve ses kalın ve boğuk çıkıyo yardımlarınızı bekliyorum
Yok mu hiç yardım edebilecek ya
bilgisayarı güncelleştirdim çözüm hala yok
Haftalardır aynı sorun artık bir bilen çıksın lütfen
Ankartaki jack'ını kontrol et. Olmadı bir biosu güncellemeyi dene.
alonsokA
kullanıcısına yanıt
yaklasık 10 gündür bende de aynı sıkıntı vardı kısmı olarak cözdüm aıda 64 extreme programını indr ses simgesine tıkla hangi modelde ses aygıtın varsa sitesine gir indir high defination diye degil realtek , Conexant SmartAudio HD gibi yazması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_akbaba
yaklasık 10 gündür bende de aynı sıkıntı vardı kısmı olarak cözdüm aıda 64 extreme programını indr ses simgesine tıkla hangi modelde ses aygıtın varsa sitesine gir indir high defination diye degil realtek , Conexant SmartAudio HD gibi yazması lazım.
Programı indirdim direk ses diye bir şey yoktu aygıtlardan windows aygıtları ondan sonra ses video oyun denetleyicilerine mi tıklicam tam anlamadım hangi siteden ne indirceğimi
alonsokA
kullanıcısına yanıt
aıda 64 aç coklu ortama gir oradan bulursun bendeki resimdeki gibiydi . resimdeki gibi coklu ortamdan aygıtı bul donanım kimligini sag tık yapıp degrei kopyala google dayıya sordur xxxxxxxxxx driver diye oradan indir bazı siteler virüslü haberin olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme