Bildirim
Bilgisayarın Sesi Çok Düşük .. Yardımm.!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
UPPP -
Yardımmmm :S:S -
Nasıl bir kulaklık. Ne kadar düşük.Biraz daha detay verriseniz iyi olur.Kulaklıkta düşük ses kişiden kişiye değişiyo ama.Mesela bendeki philips kulaklığın son sesi arkadaşıma çok az gelirken ben ayrı sesde kullanıyorum birazda kulak alışkanlığı.Eğer çok yüksek sesde dinlerseniz uzun süre diğer dinlediğiniz kulaklıkların sesi insana az geliyor. -
kulaklık Markası Oktech ..Ya Başka PcLerde Baya Baya Ses Veriyor Ama benim Pc De Çok Az Ses veriyor Hem Sadece Bu Kulaklıkta Deil Dier Kulaklıklardada Böyle..Ses Çok Düşük Dışarıdan Biri Fısıldasa Duyucam Neredeyse -
doğru deliğemi takıyorsunuz yoksa hem hoparlör bağlı hemde kulaklık başka girişte ayarla 2 simi açık ? ozaman olur :D yada vistada bazı programlar sesi digital yapar oda kısık ses demek :D ondna olmuş olabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X