Şimdi Ara

bilgisayarının donanım problemi olan arkadaşların dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk önce hepinize kolay gelsin diyorum.

çoğu mesajda dikkat ediyorum da donanımlar kontrol edilmeden sorular sorular soruluyor ve bilgisayarınızda ki donanım bileşenleri belirtilmiyor.

sorunlarınıza en kısa sürede cevap bulabilmemiz için sizde bize yardımcı olmanız gerekiyor.
    sizden bir kaç ricada bulunmak istiyorum.

1. bilgisayarınızda ki donanımın listesini yazın. yani (işlemci+anakart+hdd+ram+ekran kartı vb.)
    2. donanımında eğer sorun varsa bileşenlerinizin sağlam olduğundan emin olun çünkü bizim bunu bilmemize imkan yok. yani (işlemci+anakart+hdd+ram+ekran kartı vb.) sağlam olsun.
    3. sorununuzu tam olarak açıklayın ikinci kere sormak zorunda kalmayalım.
    4. eğer sorununuz hallolduysa bize bu konu hakkında bilgi verin. yani sorununuzu nasıl çözdüğünüzü bize yazın ki bizde çözüm yollarını diğer arkadaşlarımızla paylaşabilelim.
    5. ve tabiki teşekkür etmeyi unutmayın arkadaşlar.

hepinize tekrar kolay gelsin diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionaxe -- 27 Ocak 2005, 14:07:28 >

• modlardan rica etsem bu konuyu başlık haline getirebilirlerse veya kendi dillerinde bunları düzenleseniz de biz de daha kolay yardımcı olabilsek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lionaxe

modlardan rica etsem bu konuyu başlık haline getirebilirlerse veya kendi dillerinde bunları düzenleseniz de biz de daha kolay yardımcı olabilsek.

bence bu baslık olcak bir konu değil. sorun donanımsal oldumu zaten o kisi bilgilerini vermek zorunda aksi takdirde nasıl yardım edilir ki?
  • bende onu demek istedim zaten
    dikkat ettimde genelde bu bilgiler verilmiyor biz soruyoruz sonra bu bilgiler veriliyor
    gereksiz yazışmalar oluyor.
  • Haklısın az evvel açtığım başlık altında gerekli düzeltmeleri yaptım. Yardımcı olursan sevinirim.

• o imza biraz fazla değilmi bu site kuralalrına göre ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.