Bildirim
Evet DH Ailesi kullandığı telefonu ve memnun olup olmadığnı yazıyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İphone 6. 3-4 yıldır kullanıyorum. Memnunum yenisini alacak bir gerekçe görmüyorum ekranı kırıldığı pili tükendiği zaman düşünüyordum ama evde kendi imkanlarımla değiştirdim. İnternete giriyor sosyal medyaya giriyor mesajlaşıyorum yetiyor. Telefondan oyun oynama taraftarı değilim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Malesef evet vergiler yüksek ama konumuz şuan o değil benjm için ios devri bitmiştir
Hoca 2300 lük deji batarya aldım bir günü çok rahat çıkarıyor 6 saat ekran süresi var günlük müzik de dinliyorum ekstradan.
En efsane telefon bende sanırım Asus zenfone 5 iki yıl önce 2250 TL ye aldım şuan pupg oynuyorum hiç takılmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı senin gibi bir arkadaşım iphone 6 kullanıyor geçen Bi iş için elime aldım ama baya yavasti nagivasyon olsun mesaj yazma bölümüne mesaj açılma kısmı filan vs ama o telefon baya taklacı güvercin gibi 😂
Bende sony xz premium için aynı şekilde diyebilirim 😂 kelimelere sığdıramıyorum
iphone 11 - elime biraz büyük gelmesi dışında çok memnunum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sonuçta 6 yıl önce çıkmış telefon. Bende mesajlaşma esnasında 3-4 yıldır hiç kasma olmadı. Sadece bazen tarayıcıda üstte arama yaparken kasma yapıyor o doğru şimdi yalan olmasın . Bakalım bi bozulursa falan yeni telefon alırız onun dışında bana yetiyor gayet. Telefondan mesajlaşma ve sosyal medya dışı bir şey yapmıyorum pek işlerimi bilgisayar üzerinden yaptığım için çok rahatsız etmiyordur belki
Redmi Note 8 aldım 2 ay önce 1800 e 128 GBlık model yani tam fp ürünü istediğin oyunu açıyor işlemcisi orta segment işlemci. Kamera bi tık düşük. Batarya inanılmaz dayanıyor. Bu fiyata başka telefon özelliği yok
Samsung Note 9 bu kadar memnun olacağımı düşünmemiştim
O zaman Durmak yok yola devam 😂
Xiaomi Mi 8 Lite
Memnunum.
Performans için aldıysanız kamerayi göz ardı edilebilir
Aman maşallah diyelim
Evet öyle zaten. Ama kamera ona rağmen güzel. Sonuçta amiral gemisi kamera performansı bekleyemeyiz
-
Abimiz geldi herkes saygı duruşuna geçsin 😂 kral yine meydanlarda Nokia
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- levrek kılçıklı mı
- dünyanın en uzun yılanı 43 metre
- yanlar 1 numara saç
- bel fıtığı askerliğe engel mi
- geğirmek istiyorum geğiremiyorum
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X