Şimdi Ara

Evet DH Ailesi kullandığı telefonu ve memnun olup olmadığnı yazıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
1
Favori
9.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2019 Hazirandan beri LG G7 kullanıyorum.Cok memnunum. Amiral gemisi halen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Öncelikle gecmis olsun o zaman hosgeldin anroide diyelim 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acemi Odyofil A kullanıcısına yanıt
    Tufi Tufi Tufi maşallah 😂 nazar değmesin

• İphone 7 kullanıyorum
    Mi 10 pro bekliyorum.

• İphone 7 çok memnunum

• Iphone 8 sık sık takılıyor şarj su gibi gidiyor. Bıktım ram temizleyip şarja takmaktan

• iphone 11 çok memnunum

• 2017 başından beri Lenovo p2 kullanıyorum hayatımda fotoğraf ve pubg tarzı kaslı oyunlar olmadığı için hala çok memnunum pili de hala çok iyi durumda ilk aldığımda 16 saat ekran süresi alıyordum şimdi hala 12 saat altını hiç görmedim. Hantallaşma vs. Yok Sanırım saf android olmasının da bi avantajı bu, akıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunners49 -- 12 Mayıs 2020; 23:44:58 >
  • Şahsi telefonum: Samsung G930F (Galaxy S7). Ultra memnunum, 4 yıldır yoğun kullanıyorum. Kasa ve batarya yenilemesi ile devam edeceğim. Kendisinden S9 ve S20 çıktığında ayrılmayı denedim ama sepetteyken S7 bırakmadı. İlk partiden olduğu için ufak tefek sorunları vardı, güncelleme ile düzeldi.

İş telefonum: iPhone 11 Pro Max, hat sözleşmesi ile bedava geldi, Android seçeneği de yoktu, S4'ün yerine iyi oldu ama para verip de almam böyle cihazı. S7 mi bu mu deseniz S7 seçerim. Belki Almanya'ya dönünce satıp Android katlanır alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakemasterTR -- 12 Mayıs 2020; 23:43:27 >
  • 3310 kullanıyorem mennunem
    Dünden Bugüneyoutube
    Nokia 3310 Reklamı
    https://www.youtube.com/watch?v=AyTonwEDFMI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F5E52D18F -- 12 Mayıs 2020; 23:45:32 >
  • 5 yıl htc m7 kullandıktan sonra geçen yıl oneplus 6t ye geçtim, fazlası ile memnunum.düşüp kırılmadığı sürece 5+ yıl kullanırım..
  • 4 yıl önce s7 edge getirmişti kardeşim amerikadan dönerken . İlk gün nasılsa öyle hala . Tek bir kere bile donup restart atmadı kendi kendine
  • 11 Pro Max. Memnunum. İyi ki almışım diyorum her kullandığımda. Kalite kendini her seferinde belli ediyor. Kılıfsız kullanıyorum özellikle kasa kalitesi ve dokunma hissiyatı inanılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Cheritto

Bu günlerdeki astronomik fiyatlara smartphone alınmaz. Ben Nokia cep telefonu kullanıyom ve çok memnunum

Bu fotoğraf ne ile çekildi acaba

• 7 plus 3 yıl oldu hala canavar gibi

• Note 3 anakart arızası(garanti dışı dediler samsung serviste parçaladım), Iphone 6 Plus anakart+kamera arızası(garanti dışı dediler telefoncuya hibe ettim) bu nedenlerden dolayı daha pahalı hatta garantili telefon almamaya karar verdim. 1100₺'ye Redmi Note 6 Pro aldım. 2 senedir çok memnunum. Telefondan artan parayı pc'ye gömüyorum

• Asus Zenfone 5

Memnun değilim.

Yeni iPhone se almayı düşünüyorum.

• Huawei P30 pro kullanıyorum.
    Android ile iki ktü tecrübeden sonra (Samsung Galaxy S ve LG G3) uzun süre Androidden uzak durmuştum. En son iPhone 8 plus vardı telefonu kırınca yeni bir iPhone'un da 10 bin lira+ olduğunu görünce 7 bin liraya p30 pro aldım.
    Tek üzüldüğüm taraf kullanımıma göre oled ekranlı, fena olmayan bir fotoğraf kalitesi ile akıcı şekilde kullanabileceğim bir android telefonu 3 bin - 4 bin lira civarına alabilecekken 7 bin lira vermek oldu.
    Android süper olmuş. Cihazlar da ısınmaz ve takılmaz olmuş. Sadece bedava reklamsız youtube izlemek bile android almak için yeterli bence.
  • İphone 7 plus. 3 yılı geçti. Batarya değiştim. 2 sene daha kullanırım sonra orta seviye bi androidle devam

• Redmi k20 pro p.e. kullanıyorum, ekranını çok seviyorum, sesi de iyi, kamerası 7/10.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.