Şimdi Ara

Evet DH Ailesi kullandığı telefonu ve memnun olup olmadığnı yazıyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
1
Favori
9.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almadan önce çok araştırdım ve aldım. Gerçekten çok memnunum fiyatına göre herşeyi yapıyor iyi kamera iyi ekran iyi işlemci. Herşey var bu da olsaydı dediğiniz şey yok neredeyse. Ben bir telefona aylık maaştan fazla verilmesine karşıyım. Amiral gemileri 10k ya çıkınca malum. Fiyatına göre gayet mantıklı bir seçim. Kesinlikle 3 4 katı para verip başka cihaz almaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 13 Mayıs 2020; 0:13:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    😂 O zaman ilk reset attığında buraya bekliyorum nazar boncuğu olur

• quote:

Orijinalden alıntı: II. Ceki

Bu fotoğraf ne ile çekildi acaba

Alıntıları Göster
    Hocam söylemeye utanıyom çünkü cihaz baya eski :'(

İstersen söyleyim yine de :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

Note 3 anakart arızası(garanti dışı dediler samsung serviste parçaladım), Iphone 6 Plus anakart+kamera arızası(garanti dışı dediler telefoncuya hibe ettim) bu nedenlerden dolayı daha pahalı hatta garantili telefon almamaya karar verdim. 1100₺'ye Redmi Note 6 Pro aldım. 2 senedir çok memnunum. Telefondan artan parayı pc'ye gömüyorum
    Vay çakal !

• Huawei Mate 20 kullanıyorum. Neredeyse her şeyi güzel. Parmak izinin arkada olması ve farklı işlevleri olması güzel, ekranı, sesi, kamerası güzel ama video çekimi hariç. Telefondan izlediğim için mi böyle oluyor bilmiyorum ama full hd 30 fps videolarda görüntüye dikkatli bakınca piksel pikselmiş gibi görüyorum 60 fps ye çekince biraz daha kötüleşiyor. Bunun dışında her şeyinden memnunum :)

• A70, idare eder. Fazla memnun değilim. Harbiden pahalı telefon adam gibi kullanım için şart. S20 Ultra olsa elimde iyi olurdu ama o parayı veremem, gider kulaklık sistemi kurarım. Millet Casper, J7, Şayomi falan kullanıyor, helal olsun diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnePlus 6 kullanıyorum. Gerek bataryası gerek performansı çok memnunum açıkçası. Kamera konusunda çok fotoğraf çekmediğim için bilemiyorum maalesef telefonu uzun süredir kullanıyorum ama hiç uğraşmadım ciddi şekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g7 . Pil hariç memnunum. Kameralar da bir tık daha iyi olabilirdi.

• iPhone 11 128GB RED çok memnunum.
  • ip se 1 . memnum
  • Xiaomi Redmi Note 5, 2-3 yıl önce 1100TL'ye almıştım. Fiyatına göre işimi hayli hayli gördü. Normal düzey oyunlara kadar kasmadan oynatır ama üstü kasabilir.

Oyun dışında işinizi rahat rahat görür, yani memnunum işte.

Ha bide ön kamerası iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paarthurnaax -- 13 Mayıs 2020; 0:35:13 >
  • İphone se(2016) kullanıyorum. 2.5 yıl oldu.sarj performansı dısında cok memnunum ıos 14 desteklerse 1-2 yıl daha giderı var

• htc 10. 4. senesinde. 1 kere servisten sıfırıyla değişti 10 gün önce bataryayı değiştirdim. 2-3 sene daha kullanırım. ses kalitesi ve kulaklığı yeter
  • Iphone X. Telefon ekranında nadiren de olsa saçma sapan takılmalar oluyor. Tıkladığını algılamıyor. Kilit aç-kapa ile düzeliyor ancak sebebini çözemedim. Bir de bu sıralar özellikle safaride ve chrome da sıkıntı yaşıyorum. Açtığım siteye girmiyor, internetten kaynaklı da olabilir. Ancak 2018 ocak ayında 5500₺ gibi bi fiyata almıştım. Performansı, kamerası konusunda hala çevreme göre en iyi telefon olarak gözüküyor.

• İphone xs max memnunum
    Htc u ultra memnunum

• axiuşak53 kullanıcısına yanıt
    İphone 6S Kullanıyorum, 2015 model olmasına rağmen telefon harika bir şekilde tıkır tıkır eksiksiz çalışıyor.

Beni 4/5 sene daha götürür

• LG G6 kullanıyorum, memnunum
  • 3 seneye yakındır samsung S7 kullaniyorum. Garanti bitmeye yakın serviste pili değiştirttim ve son derece memnun olarak kullanmaya devam ediyorum.

• 3 yıldır iPhone 6s kullanıyorum hiç donma yok çok akıcı.Yeni güncelleyi de alacak.Bir 3 sene daha götürür aslan 6S

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.