Şimdi Ara

Evet DH Ailesi kullandığı telefonu ve memnun olup olmadığnı yazıyor. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
1
Favori
9.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wadjet

Kronik sorunlara sahip bir ekran kullanıyor telefon. Değişim programı kapsamında ekranımın değişmesine rağmen halen sorunlar devam ediyor. Ekrandaki bazı bölümler gün içerisinde rastgele zamanlarda dokunmaları algılamıyor. Mesela mesaj yazarken klavyenin sağ tarafındaki tuşların bazılarının olduğu bölgenin çalışmadığını söyleyeyim. Ben yoruldum uğraşmaktan açıkçası Android bir telefona geçmeyi düşünüyorum. Ekosistemi de dağıttım zaten. Son iOS sürümleri de facia gibi olduğu için memnuniyetim sıfırlandı neredeyse.
    Sorun hala devam ediyorsa apple a neden başvuru yapmıyorsun. 3 kez aynı sorun yaşanırsa Xs cihaz veriyorlar. Bende X kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 3 memnunum. zaten pek kullanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone xs max

Hediye S9 gelmişti kronik sorunu vardi onu verip ustune 180 dolar ekleyerek xs max aldim. O zamanki kura göre 950 tl yapiyordu. 1500 tl ye pasaport kayit yaptim 2450 tl ye geldi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Venüs v4
    Almayın aldırmayın
    2 yıl önce aldım

• Xiaomi note 8 pro. Gayet memnunum.

• Kazall kullanıcısına yanıt
    Benim durumlar biraz karışık. Yurt dışından almıştım ürünü dolayısıyla buradaki Apple Store'lar bakmıyor. Yetkili Servis'lere verebiliyorum. Önceki işlem de bu şekilde yapılmıştı. Şuan yakınımdaki güvenilebilecek yetkili servis de avm içinde olduğu için kapalıydı. O yüzden bu şekilde kullanmaya devam etmek zorunda kalıyorum.

• Wadjet kullanıcısına yanıt
    2016 model garantisi biten macbook pro vardı. Kronik klavye arızası vardı. 3 kere servise gittiği için 2019 model kapalı kutu gönderdiler. Kullandığım bütün ürünlerde apple ın yarı yolda bıraktığını görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone xs max yurt dışı cihazı 2 yıl olacak neredeyse batarya perf %91'de cihazdan memnunum.

mobil oyunları sevmem fotoğraf çekme, sosyal medya, email, mesaj, görüşme olarak kullanıyorum telefonu kasma vurma kırma olmadan değiştirmem gibi
  • Vestel Venus pişmanım keşke almasaydım, 3310 bile ondan daha iyi
  • Samsung Galaxy S7 Edge kullanıyorum. S9 çıktıktan 2 ay sonra almıştım Gayet memnunum hiçbir konuda üzmedi beni. Suanlik gözüme kestirdiğim telefon S20 Ultra. Ama tabii ki şimdi almayacağım. 2 sene sonra S40 serisi gelince S20 Ultra almayi düşünüyorum. Ama şimdilik S7 Edge'le devam ;)

• iPhone 7 kullanıyorum. Normal kullanımda yetiyor ama oyun oynarken bazen fazla ısınabiliyor. 3 yıldır kullanıyorum

• Note 8 kullanıyorum,1 ocak 2019 da almıştım.İlk başta çekindiğim nokta telefonun dikine uzun olmasıydı,kumanda gibi.Kullandıkça ve içindeki fonksiyonlara aşina olunca alıştım,diğeri de fiziksel bir buton olmamasıydı.Bundan ne kadar çekinsem de 1 günde alıştım.Beni hayal kırıklığına uğratan hiçbir yanı olmadı,ama dezavantaj olarak pilini söyleyebilirim çoğu telefondaki gibi.Ne güç tasarrufunda ne de yüksek performansta kullanıyorum,pili günde 2 kere şarj etmem gerekiyor.Pil performansı zayıfladı,ama ilk aldığımda da aşağı yukarı bu civarlardaydı zaten.Ekranı 2k,bu büyük bir avantaj.Pilin bitmesini dert etmediğim durumlarda kullanıyorum,gerçekten güzel bir deneyim sunuyor.Diğer dezavantajı da yazılım,ki bu dezavantaj değil 2017 2. çeyrekte çıktığı için 3 büyük güncellemeyi de aldı,bu bile bile lades oldu yani keşke Android 10 gelse diyorum ama yapacak bir şey yok.Son dezavantaj olarak kamerası,kamera özellikle düşük ışıkta rezalet bence beklentimi hiç karşılamadı,video cephesinde de genelde 1080 60 fps kullanıyorum çekimlerde sık sık hatalar,bozulmalar,ses kaymaları gibi sıkıntılar oluşuyor,videoda da gece çekimi hiç iyi değil beklentimi karşılamadı,ayrıca kamera uygulaması da oldukça kullanışsız.Onun haricinde arada oyunda oynarım 3D olsun 2D olsun beni hiç üzmedi,performans olarakta gayet memnunum.Suya da soktum,su altı çekimlerde yaptım,yere de düşürdüm şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.Genel olarak memnunum,beni 2-3 sene daha idare edebilecek bir telefon.

• Galaxy s8. Hadesrom var. 3 seneyi geçti kendi bataryası ile hala taş gibi. İyi ki almışım.

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    oneplus modellerini şu an bulabileceğiniz tek yer facebook ve sahibinden satıcıları. İnsan biraz pimpirikleniyor tabi ama içlerinde bu işi yıllardır yapıp binlerce telefon satanlar var. Xiaomi kendim kullanmadım oneplustan memnun olduğum içinde yerden yere vuramam. En yakınımdaki Xiaomi 4 yıl önce anneler günü hediyesi olarak valideye aldığım mi 5. Halen daha kullanıyor ve memnun olduğunu söylüyor. Tek çıkardığı problem bu sene başında bataryası şişti yeni batarya alıp taktım yola devam. Ancak 3 sene önce iphone 6s plusım arızalandığında 5-6 gün kadar ben kulladım işletim sistemi facia gelmişti. Her yerden zırt pırt reklam çıkıyordu sürümü kaçtı, versiyon neydi hiç hatırlamıyorum. Aklımda kalan tek şey o. Pedere de geçen sene babalar gününde bimden 700 liraya huawei y5 almıştım. Donanım olarak çöp bir tel ama işletim sistemi entresan biçimde temiz ve stabil. Xiaomi ve huawei kendilerini sürekli geliştiriyorlar ama benim gözümde oneplus android tarafının gizli şampiyonu.

• Redmi Note 7
    Sağlam hızlı ve android daha ne olsun .

• Bu gurubun https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-redmi-note-7-kullanici-kulubu-ana-konu--136671019 bir üyesi olarak memnunum.Sanırım redmi serisi bu modelden sonra ülkede patladı gitti.Genel anlamda memnunum.

Eksiler
    Telefon görüşmelerinde karşı tarafın sesi çok az geliyor.
    Note7 ve note8 kronik sıkıntısı olan yakınlık sensörü.Konuşma sırasında yanağınız telefondaki herseyi açabilir,hesap makinesinden mesajlara kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 13 Mayıs 2020; 3:46:56 >
  • Xıaomi mi a3 64 gb 6 ay önce 1050 tl'ye aldım (yurt dışı cihaz) aşırı memnunum.
  • iPhone 6s.apple Watch 3 + 2017 Macbook Pro ile kullanıyorum.gayet memnunum batarya hariç

• Redmi note 8 promdan çok memnundum her parametrede iyiydi.
    Babamın a9unda sorun olması nedeniyle babama verdim Samsung a9 2018 var şuan kamerası ve şarjı redmiden kötü. Onun haricinde memnunum

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.