Şimdi Ara

Evet DH Ailesi kullandığı telefonu ve memnun olup olmadığnı yazıyor. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
416
Cevap
1
Favori
9.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Genel olarak memnunum ama büyük sorun 16gb kapasitesi. Biraz aptallık yaptım alırken, sdcard'a uygulama yüklenebileceğini düşünmüştüm ama android izin vermiyormuş.

Yeni telefon alma planım vardı ama şu sıralar çok zor. Aklımdaki telefon s-pen den dolayı note 10 lite
  • 6s in ios14 alması garanti ise ipse 2016 da alır o zaman?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone 8 plus. Yaklaşık 26 aydır kullanıyorum bir sefer takılma donma asla olmadı. Batarya %86. Kullanmaya devam.

• redmi note 5 pro gayet yeterli hafıza. kamera biraz tırt ve ekran açık kalırsa yanma oluyor 1 saate kendi kendine geçiyor ama en ucuz serilerden zaten normal. Onun dışında tüm oyunları oynatıyorda pc varken pek gerek kalmıyor. Birde ahize meshi ince delikli olduğu için tıkanmıştı temizledim. kırılana kadar devam kırılıncada en ucuz redmi neyse onu alıp devam
  • Redmi note 8 pro memnunum.
    Sony xperia z5 ten geçtim.
    Sony amirallerinden almak isterdim ama ülkeye gelmiyor

• Xiaomi mi 8 128GB. 1,5 sene oldu. Telefonu pert olana kadar kullanırım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viky

6s in ios14 alması garanti ise ipse 2016 da alır o zaman?
    6S’in alacağı da %100 değil ama %70 gelir diyorlar ve son güncellemesi olur diyorlar.iPhone se de alır 6S alırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Galaxy S10+ kullanıyorum, çıktığında (1 yıl 3 ay) almıştım. Gayet memnunum ilk günkü gibi maşallah.

• Telefonum arızalandığı için LG G2 kullanıyorum şuan. Hiç memnun değilim

• Xiaomi mi mix 2s büyük ve biraz ağır geliyor onun dışında memnunum.

• xiaomi redmi note 8 pro kullanıyorum. güzel telefon fena değil. ama daha önce ios kullandığım için aklım hala iphone'da. eylül ekim gibi iphone 11, iphone xr, iphone se (2020) modellerinden biri almayı düşünüyorum.
  • Oneplus 5t 64GB. 3. senem sanırım bundan sonra da başka marka kullanmam. Bu sene 8 serisi ile fiyat bandını biraz aştı gibi umarım 9 serisinde abartmaz :) Ülkede resmi olarak yok malum yollardan alınabiliyor. 6 serisine kadar dis. garantili hepsiburada da filan bulunabiliyordu ama şu an yeni modeller rağbet görmediği için bulunamıyor. Gerek malzeme kalitesi, yazılım desteği,kolay root, rom atma,özelleştirme stabilite ne ararsan var. Eline bir onplus alıp oxygen os kullanmayan adamların android hakkında yaptığı yorumları okuyup sırıtmak eğlenceli oluyor :)
  • iPhone 11 256, Beyaz.

Apple Watch Series 5 diye bir teknoloji harikası olmasaydı Apple Telefon kullanmazdım.

Eğer saat, tablet falan kullanmıyorsanız orta sınıf bir android telefon + GCAM işinizi misliyle görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night King

xiaomi redmi note 8 pro kullanıyorum. güzel telefon fena değil. ama daha önce ios kullandığım için aklım hala iphone'da. eylül ekim gibi iphone 11, iphone xr, iphone se (2020) modellerinden biri almayı düşünüyorum.
    Aynı durumdayız hocam. Ben de Samsung a50 kullanıyorum şuan Galaxy Watch ile beraber. Memnunum ama aklım hala iphone da, özellikle xs çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night King

xiaomi redmi note 8 pro kullanıyorum. güzel telefon fena değil. ama daha önce ios kullandığım için aklım hala iphone'da. eylül ekim gibi iphone 11, iphone xr, iphone se (2020) modellerinden biri almayı düşünüyorum.
    Bence yanlış yaparsın. Şu anda hiçbir iphone modelinde 5g desteği yok. Eylül-Ekim gibi 4 çeşit iphone 12 çıkarılması planlanıyor ve hepsinde de 5g desteği var. Alacaksan bunları bekle

Edit : Joker bu mesaj senin için de geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korsan -- 13 Mayıs 2020; 2:10:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dip fiyat gördüğünde V30 plus almıştım halen taş gibi telefon, tek sıkıntı bluetooth dan verdiği ses seviyesi oldukça düşük.

• JoeyBane kullanıcısına yanıt
    garantısız mı 110 e almıstın yurt dısı kacak
  • İphone se 16 gb 2016

Memnunum uzun yıllar kullanırım daha

• numenorian kullanıcısına yanıt
    oneplus ssatıcıları kımler nerelerde satıyorlar xiaomi kullandın mı oneplus daha mı ıyı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.