Şimdi Ara

Bilgisayarinizdan Uzaydaki Satelite bağlanınnn...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Google Earth Programi Ile Bilgisayarinizdan Uzaydaki Satelite
    Baglanarak Mesala Türkiyedeki Bir Tanidiginizin
    Evine Bakabilirsiniz! Nasil Mi? Asagida Screenshotlar Ile Gösterilip Anlatiliyor!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Want to know more about a specific location? Dive right in Google Earth combines satellite
    imagery, maps and the power of
    Google Search to put the world's geographic information at your fingertips.

Fly from space to your neighborhood. Type in an address and zoom right in.

Search for schools, parks, restaurants, and hotels. Get driving directions.

Tilt and rotate the view to see 3D terrain and buildings.

Save and share your searches and favorites. Even add your own annotations.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Download-Linki:
    http://desktop.google.com/download/earth/GoogleEarth.exe?Submit=I%27m+good.+Download+GoogleEarth.exe

Boyut: 10.5 MB (10.958.640 Bytes)

• Bu programla uyduya falan bağlandığımız yok.Sadece önceden çekilmiş fotoğrafları gösteriyorlar.Türkiye'de İstanbul'da görüntü net.Diğer yerlerde görüntü çok bulanık ve net değil.Avrupa ve Amerikada görüntü çok güzel.İzmirdeyim ve burasının görüntüsü çok kötü.
  • :)))) BEN 3 BOYUTLU GÖZLÜK TAKARIM BAKARSIN ZUHAHA
  • YA İŞTE BİZLERİ KANDIRIYORLAR ZATEN TÜRKİYEDE BELLİ BİR METREYE KADAR ZOOM YAPIYOR
  • bu yazılımın pro sürümü var ücretli olanı onu bile kullandım görüntü kalitesiz tabi diğer arkadaşların dediğ gibi istanbul da görüntü net artık torpilli mekanlarda netlik söz konusu diyebiliriz göremiyoz bizim memleketi googgle duy sesimizi
  • arkadaslar yaa foruma sırf bişiler yzmak için yapmayın bunlarııı forumu kirletmeyin yawww

ne mis dünyayı izliyomusuz sieeeeeee......
  • harbi güsel bi program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzayda ki satelite ne hocam? Hayır Türkçe buysa ben artık konuşmak istemiyorum. Yok Türkçe bu değilse bari hepsini İngilizce yazda engin kültürün sayesinde bizde birşeyler kapalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Uzayda ki satelite ne hocam? Hayır Türkçe buysa ben artık konuşmak istemiyorum. Yok Türkçe bu değilse bari hepsini İngilizce yazda engin kültürün sayesinde bizde birşeyler kapalım.

....yazcaksan adam gibi yaz satelite değil uydudur o

• Uzaydaki Satelite nedir yaaa
  • dorusu " satellite " dir
  • ya önceden çekilmiş fotoları ne yapayım ben.Şöyle yoldan geçen insanları canlı canlı izlemek aah ah.Yinede buna da şükür
  • 1 tane l için kıracakmısınız beni şimdi ehuehu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Uzayda ki satelite ne hocam? Hayır Türkçe buysa ben artık konuşmak istemiyorum. Yok Türkçe bu değilse bari hepsini İngilizce yazda engin kültürün sayesinde bizde birşeyler kapalım.

senin türkçe konuşsan ne olucak ki allah allah fazla bilmiş adamlara da uyuz olurum ha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.