Arkadaslar Google Earth Programi Ile Bilgisayarinizdan Uzaydaki Satelite Baglanarak Mesala Türkiyedeki Bir Tanidiginizin Evine Bakabilirsiniz! Nasil Mi? Asagida Screenshotlar Ile Gösterilip Anlatiliyor!
---------------------------------------------------------------------------------------------------- Want to know more about a specific location? Dive right in Google Earth combines satellite imagery, maps and the power of Google Search to put the world's geographic information at your fingertips.
Fly from space to your neighborhood. Type in an address and zoom right in.
Search for schools, parks, restaurants, and hotels. Get driving directions.
Tilt and rotate the view to see 3D terrain and buildings.
Bu programla uyduya falan bağlandığımız yok.Sadece önceden çekilmiş fotoğrafları gösteriyorlar.Türkiye'de İstanbul'da görüntü net.Diğer yerlerde görüntü çok bulanık ve net değil.Avrupa ve Amerikada görüntü çok güzel.İzmirdeyim ve burasının görüntüsü çok kötü.
:)))) BEN 3 BOYUTLU GÖZLÜK TAKARIM BAKARSIN ZUHAHA
YA İŞTE BİZLERİ KANDIRIYORLAR ZATEN TÜRKİYEDE BELLİ BİR METREYE KADAR ZOOM YAPIYOR
bu yazılımın pro sürümü var ücretli olanı onu bile kullandım görüntü kalitesiz tabi diğer arkadaşların dediğ gibi istanbul da görüntü net artık torpilli mekanlarda netlik söz konusu diyebiliriz göremiyoz bizim memleketi googgle duy sesimizi
Uzayda ki satelite ne hocam? Hayır Türkçe buysa ben artık konuşmak istemiyorum. Yok Türkçe bu değilse bari hepsini İngilizce yazda engin kültürün sayesinde bizde birşeyler kapalım.
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
Uzayda ki satelite ne hocam? Hayır Türkçe buysa ben artık konuşmak istemiyorum. Yok Türkçe bu değilse bari hepsini İngilizce yazda engin kültürün sayesinde bizde birşeyler kapalım.
....yazcaksan adam gibi yaz satelite değil uydudur o
Uzaydaki Satelite nedir yaaa
dorusu " satellite " dir
ya önceden çekilmiş fotoları ne yapayım ben.Şöyle yoldan geçen insanları canlı canlı izlemek aah ah.Yinede buna da şükür
1 tane l için kıracakmısınız beni şimdi ehuehu
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
senin türkçe konuşsan ne olucak ki allah allah fazla bilmiş adamlara da uyuz olurum ha
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme