Şimdi Ara

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
3
Favori
39.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Inventus, Sinerji gibi firmalarda hazır toplanmış kasalara bakabilir ya da onların seçeneklerinden PC toplayabilirsiniz. Parçaları aldığınızda ücretsiz/ücretli olarak montajını yapıp kasayı size yolluyorlar. Sitelerine bakabilirsiniz. PC montajı zor bir olay değil ama bilmeyenler için biraz çekince yaratabiliyor. Bu şekilde o sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.
  • 4k ya çok güzel pcler toplanıyor abartmışsın
  • hocam bilgisayarı toplaması icabında 4 saat sürsün montajı yavaş yavaş yapın kullanacağınız cihazı toplayacaksınız keyfini çıkarın.montaj videolarını telefondan izleyerek de yaparsınız.hele o termal macunu sürünce yeterli sürdüm mü soğutucuyu takarken kaydırır mıyım telaşı paha biçilemez. En ucuz satan yerden tek tek alın.ben öyle yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwingduckwithblaster

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ps4 çöpün önde gideni hem de. Leş gibi grafiklerle, 30 fps oyun veriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska ülkelerde fiyat asagı dogru seyrederken Türkiyede bu durum tam tersi sekilde işlemekte. Artk yasanmayan hale geliyor ülke hayat cok pahalı. Bunu elbette bilgisayar parcalarına bakarak söylemiyorum. Dün pazarda sivri biberi 13 TL patlıcanı 7 TL görünce şok oldum.
  • Lene kullanıcısına yanıt
    O zaman yapilacak sey 2. El zula ya yetecek kadar ekran karti almak. Bir de şuradaki hazir sistemlere bakınhttps://www.itopya.com/bilgisayar/masaustu/hazir-sistemler/

• Öyle bi başlık atmışsın ki konuya girince sanki bir aksiyon alcakmışsın gibi geldi. Ama fos cıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

mousea 300 lira verirsen tabi lüx olur
    dayanamadım birine yazıcam artık.

totalde 7-8 bin liraya gelen sistemde 300 lrialık mousea mı taktınız? bu ne cehalet yeter 100 lira olsun 200 lirayla git kendine beyin al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Aoc monitör güzelmiş yaw ayak standı vs. benim msi mag241c yi satıp sizce alsam mı değer mi ? Görüntü kalitesi vs. nasıl.
    mag monitör piyasadaki en iyi monitörlerden manyak mısın satıcan?
  • darkwingduckwithblaster kullanıcısına yanıt
    Hocam takmayın şunları. PS4'e çöp derler ama tüm oyunlar PS4'den port.

Bilgisayar kullanıyorum ama PS4 çöp falan değildir.. GOW, TLOU 2 gibi müthiş oyunlar var, oynayamıyoruz. Kusura bakmayın arkadaşlar ama şu aralar PC için güzel bir Exc. önerir misiniz?
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.. İnşallah Dolandırılmayız..
    Tek endişem 2.El ürün takmaları.. Komşumuzun başına geldi. Tabii çok eski yıllarda..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten oyle pc ler ates pahasi suan. Dizustumde 6 7 senelik, aklima gelen tek cozum fani temizletip saglam bi kac sogutucu ile hem vakumlu hemde altina koyulanlardan ekran kartina overclock yapmak. 10 fps fazla alsam yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartılı ve gereksiz yüksek fiyata toplanmış bir makina daha uyguna verimli f/p makinası toplanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Bilgisayarda oyun oynamak zorunda değilsin ki?
    Ben Machine Learning Ve Game Development alanlarında kendimi geliştirmek için almak istedim. gerçekten ihtiyacım olan bir şeydi fakat 7000-9000 ₺ arasında olduğundan başka alanlara yönelmek zorunda kaldım herkes oyun oynamak için almıyor. :)
  • Ekipmanlarda hadi ucuza kaçalım.
    300 lira mause diyelim

dalgamı geçiyosun arkadaşım
  • imakenya dragons kullanıcısına yanıt
    Mastergel pro macun ile yenile, eski driver kullan gpu icin, vakum ve tx red alert 6lı sogutma (hava girisleri nasil sizin pc de bilemem) , overclock gpu yapin ama abartmayin bir de xtu ile undervolt yapin tamamdir. Nvidia ise gpu da ince ayarlar var onun ayari internetten var .

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

Cidden iyinmser gördüm sizi, İşlemci,Anakart,Ram 1.000 tl ye alabiliyorsan hemen al çünkü 8700K 3.000 tl, Anakart 1.200 tl Ram 850 tl :)))))
    giriş seviyesi dedim ben.
    a320 anakart
    athlon 200ge işlemci
    2x4gb ddr4 ram toplam 1000tl geliyor,

sen ise en pahalı işlşemcilerden en pahalı anakartlardan bahsetmişsin,
  • 2012 Yılında Dell inspiron 3521 marka modelli bir cihaz aldım
    Şuan aynı fiyata aynı ürünü alamıyorum.
    Bakın günümüzde ki eşdeğer kaliteden bahsetmiyorum.
    7 Yıl eskimiş bir teknolojiden bahsediyorum.

Biz atari kollarından bugüne geldik
    Çocuklarımız atari kollarına geri gidecek galiba.
  • Sen şu anda bilgisayar kullanabiliyor olduğuna dua et. Yakında "bilgisayarımı satsam kaç ay geçinebilirim acaba" diye düşünüyor olacaksın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwingduckwithblaster

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ps4 oyun fiyatlarindan haberin varmı 500 lira bi oyun la zaten 3 4 oyun alsan pc fiyatini geçiyor

Bu arada o sistem yerine bunu alsan daha mantıklı sinerjide çok ucuz sistemler var hazır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 27 Ocak 2019; 20:56:12 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.