Şimdi Ara

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
3
Favori
39.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Andrejz

Milletin başına ne geldiyse şu "gaming" furyasının başlaması ile geldi. 30 40 liralık malzemelere 2 şerit led çekip 2-3 dolarlık yazılım ekleyip dünya paraya çakıyorlar tüketiciye. Ne yani a4 tech ile pubg'de 5 frag alırken razer ile 15 mi alıyorsunuz?
    milleti kekleyerek maliyetin 20 katına satmak aslında müthiş bir pazarlama stratejisi
    içerde enayiler nasıl da alıyor diye gülüyorlardır
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Zula o kadar üst düzey bir oyun degil. Laptop mu alacaksiniz masaustu mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorma ya bende bunu alayım dedim. Sonra baktım monitör yok. Hadi onu aldım diyelim yeni mouse ve klavye bakayım derken o bu şu vallahi kafam yandı. Oynayacağımız alt tarafı bir kaç oyun.
    https://www.itopya.com/v3-m1050ta-1202-r3-1200-msi-gtx1050ti-4gb-8gb-ram-1tb-disk-gaming-bilgisayar/
  • Oysaki 30tl lik mouse alsaydı tüm oyunları high'da açabilecek bir bilgisayarı 1500tl'ye toplayabilecekti...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 yıllık MSI laptopuma görüm gibi bakıyorum.. Bu fiyatlarla son oyuncu bilgisayarım olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaand12@

Forumun kafa 1 milyon..

Ps4 e çöp diyen var , ps4 pro al abicim o zaman?

Multi oyun oynayacaksan oyuna para vereceksin, ha vermeyecen mi? git kırıdr ps4 ü öyle oyna?

144hz monitör alıp yanına gtx 1060 almak

Mouse a 300 tl vermek...

Piyasa sizin gözünüzü o kadar boyamış ki. En iyisini almazsam benle dalga geçerler kafasında çoğu kişi. Led ler rgb seçenekleri. Işıklı şekilli şukullu anakartlar. Bu ne ya.
    Ps4 pro da çöp çünkü 4k oynatıyorum diyor 4k sı 1400 p den upscale. Millet saniye de 100 kare görerek oynuyor biz ps4 te 30.

Gtx 1060 rekabetçi oyunlar da 144 hz i besler AAA da beslemez. Bütün oyunlarda 144 ü yakalatmıyor diye de yanına 1060 almak komik abes kaçmaz

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Şu insanların kendi hoşuna gitmeyen herşeye çöp vb. demelerini anlayamıyorum, ben ps4 ve pc kullanıyorum ikisinin amacı farklı hangisi daha keyifli ve rahat derseniz ps4 sorunsuz rahat ve daha keyifli ama tutupta xbox pc ya da başka bir şeye çöp falan demiyorum, herkesin kendi tercihi, şu yazdığın yazıda senin terbiyesizliğin gün görmemişliğin ya da sığ düşünce yapın neyseki senin gibileri ps4 camiasında pek görmüyoruz.

• Keira- kullanıcısına yanıt
    Zorunda çünkü adam padişah oğlu ps4 e çöp diyor, ona 20 binlik makine lazım.
    Blokladım bu ergeni sizde verin bloğu geçin.

• Ne bölisayari lo millet kahveleri var gidin çay için

• Al işte başka bir ergen, ver bloğu yola devam.

• Arkadaş konsolcu ol ne olacak bu gibi seviyesizlerle muhattap olmak zorunda kalmazsın, biz konsolcuyuz kimseye laf attığımız yok, bunlar kasıntı arıza ve genelde baba parası yiyen ergenler zaten adam olsalar ona buna sidik yarıştırmakla uğraşmazlar.

• Victor Strand kullanıcısına yanıt
    Fiyatlarda yakınmıyor ona buna pislik atıyor ergenin önde gideni.

• baykus_reyis kullanıcısına yanıt
    Ver bloğu geç uğraşma bu ergenle, bende ps4 kullanıyorum adam tuttu bize çöp dedi durup dururken manyak mıdır nedir anlamadım.

• durun buldum çok uygun fiyatlı bir oyun bilgisayarı 50 TL. 2019 model hem de. Ama MÖ 2019.

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER!

Bu arada cidden hepsi çok pahalı...inşallah herkes istediği gibi bir sistem toplar.

• Topladığın pc fp değil
    Topladığın ekipmanlar saçma derece pahalı.
    Ama bilgisayarlar gerçekten çok pahalı giriş seviyesi anakart işlemci ram alcam desen 1000tl bırakıyosun, kasa psu ekran kartı ekipman saymıyorum bile, hani iş için alınan bi bilgisayar bile pahalı ki oyun için bilgisayar toplamak şu an tamamen zengin işi, ps4pro ile yola devam.
    Konuyu öne çıkardım.

• jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Cidden iyinmser gördüm sizi, İşlemci,Anakart,Ram 1.000 tl ye alabiliyorsan hemen al çünkü 8700K 3.000 tl, Anakart 1.200 tl Ram 850 tl :)))))
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.