Şimdi Ara

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
3
Favori
39.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam laptop sadece oyun oynanmak için kullanılmaz ki playstation'da yapamadığın her şeyi bilgisayarda yapabiliyorsun ayrıca büyük ekranda 4K oyun oynayacağıma birde üstüne bilgisayardaki ultra setting 4K gibi olmayacak görüntü, low-medium 4K gibi olacak, küçük monitörümde 1080p ultra ayarlarda ve istediğim oyunu bedava oynarım daha iyi. Bunun yanında bana lazım olacak diğer önemli ps'de olmayan önemli programları kullanabileceğim. Yani senin anlayacağın televizyondan zaten 1080p oyun oynayamazsın o kocaman ekranda seni zaten 4K anca kurtarır önemli olan diğer görüntü ayarları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madnessisme

ps5 çıkınca 1070 çöp olacak o zaman ne yapacan

Alıntıları Göster
    Umarım troldür :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Hocam laptop sadece oyun oynanmak için kullanılmaz ki playstation'da yapamadığın her şeyi bilgisayarda yapabiliyorsun ayrıca büyük ekranda 4K oyun oynayacağıma birde üstüne bilgisayardaki ultra setting 4K gibi olmayacak görüntü, low-medium 4K gibi olacak, küçük monitörümde 1080p ultra ayarlarda ve istediğim oyunu bedava oynarım daha iyi. Bunun yanında bana lazım olacak diğer önemli ps'de olmayan önemli programları kullanabileceğim. Yani senin anlayacağın televizyondan zaten 1080p oyun oynayamazsın o kocaman ekranda seni zaten 4K anca kurtarır önemli olan diğer görüntü ayarları.
    demek istediğşm önceki seriyi nvidia devamlı çöp ediyor yeni kart satmak için, merak etme pcciyim
  • quote:

çöp olmadığı için şuan gtx 570 ile 4k ultra oynanıyor değil mi!

Alıntıları Göster
    Sen ps4 pro yu 4k oynatıyor mu sanıyorsun :D 1400p lerden upscale 30 fps texture ayarları belli değil kendisi ayarlayıp gösteriyor. Ayrıca gtx 570 filan örnek vermen kahkahalık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Sen ps4 pro yu 4k oynatıyor mu sanıyorsun :D 1400p lerden upscale 30 fps texture ayarları belli değil kendisi ayarlayıp gösteriyor. Ayrıca gtx 570 filan örnek vermen kahkahalık :D

Alıntıları Göster
    delirme konsolcu değilim, arkadaş gtx 1070in 1000 yıl boyunca herseyi ultra oynatacıgını sandığı için yazdım
  • iyki oyun sevmiyorum bana ergenliğimden beri yapmacık ve cocuksu boş işler müdürlüğü gedli pc oyunları pesi bile sıkılıp bırakıyordum o parayı pc ye versem acırım...akdenizde egede vur patlasın al oynasın tatile saklarım o parayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Ocak 2019; 14:35:27 >
  • Hocam pc parçası benim için çokta sıkıntı değil dediğim gibi çok ucuza aldığım için bundan sonra yeni parçalar çıkarsa türkiyede 2.el satıp yine yurtdışından blackfriday'de yeni parçalar alırım üzerine hiç para eklemeden veya çok üst seviye alıcaksam biraz eklerim. Bu arada laptoptan masaüstüne geçmem gerekicek para eklemeden yeni rtx serisinden almam için ama şimdilik rtx2000 serisini almayı düşünmüyorum 3000 serisi çıkarsa belki düşünebilirim. Birde playstation'ı gerçekten gömmek için söylemiyorum ama mousela fps oyunları veya moba oyunları oynamak ayrı bir zevk sürekli 4k diye belli başlı oyunları oynayamazsın sıkılırsın ayrıca o oyunlara da okadar para veren zengindir.
  • makarna partisine oy verirken düşünecektiniz.
  • Aynı dertten muzdaripim ben de. 6 yıldır aynı laptopu kullanıyorum artık değiştireyim dedim ama fiyatlar aşırı pahalı. Laptoplara değinmiyorum bile uçmuş gitmiş. Toplama bilgisayarlar da bayağı pahalanmı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Keira- kullanıcısına yanıt
    Bu ne saçma bir mantık ya ? Adam oynamak istiyor fiyatlardan yakınıyor işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı yapma. Yazlık saray yakında bitecek.

• Millet karnını doyurma derdinde, siz gelmiş burada bilgisayardan bahsediyorsunuz. Ellerinizi açın da Allah'a şükür edin biraz...
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size ne yazık ki PC sahibi olmanız ps4 veya diğer konsol kullanıcılarının ürünlerini/zevklerini aşağılama hakkı vermiyor. Yaklaşık 1 sene önce 1700tlye aldığım ps4 pro ve diğer ürünler arasındaki farkı aşağıdaki videoda görebilirsiniz. Lütfen unutmayın ki videoda kullanılan kart nVidia RTX Ti 2080'dir. Fiyatı da ülkemizde 9-10bin tl civarında. Diüer spesifikasyonları da videonun altında bulabilirsiniz.

YouTube
    Fallout 76 – PC 4K Ultra vs. PS4 Pro vs. Xbox One X Graphics Comparison
    https://youtu.be/XtjzCxYSqOs

• ben şimdi bilgisayar toplasam yaklaşık 3 bine mal oluyor. çok para gerçekten... mouse klavye monitör ssd falan var. eklemeye gerek duymadım..

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER!
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PS fanboyu gibi görünmek istemiyorum ancak bunları zaten PS'de de pekala yapabiliyorsunuz. Resmi ayarları bile menüde var bildiğim kadarıyla.

• quote:

rx 580 varken ona fp diyorsan SEN PC TOPLAMA
    RX 580 i bilmem ama RX 480 overclock yapınca 90 dereceye çıkıyor. Sıvı soğutma takmayı düşünüyorum çünkü RX 580 alıp overclock yapsam o da 90 dereceye çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 27 Ocak 2019; 17:28:5 >
  • erdoğan ülke neden bu halde reis
    Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER!
  • Forumun kafa 1 milyon..

Ps4 e çöp diyen var , ps4 pro al abicim o zaman?

Multi oyun oynayacaksan oyuna para vereceksin, ha vermeyecen mi? git kırıdr ps4 ü öyle oyna?

144hz monitör alıp yanına gtx 1060 almak

Mouse a 300 tl vermek...

Piyasa sizin gözünüzü o kadar boyamış ki. En iyisini almazsam benle dalga geçerler kafasında çoğu kişi. Led ler rgb seçenekleri. Işıklı şekilli şukullu anakartlar. Bu ne ya.

• Milletin başına ne geldiyse şu "gaming" furyasının başlaması ile geldi. 30 40 liralık malzemelere 2 şerit led çekip 2-3 dolarlık yazılım ekleyip dünya paraya çakıyorlar tüketiciye. Ne yani a4 tech ile pubg'de 5 frag alırken razer ile 15 mi alıyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.