Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
3
Favori
39.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PC bileşenleri bilerek pahalı yapıyorlar.... Gençlerimiz evlerinde tıkılı kalmasın, çıksın dışarı sosyalleşsin, hareket etsin, boş zamanlarında yeni hobiler edinsin.

Mod off

Emektar asus'uma benden başkası kullanamaz ve isteyemezzz. DeĞeRLLiiimiizzz.
  • Birde başımıza Zula çıktı.. Yeğenler bu oyun ile yatıp kalkıyorlar.. Bir Oyun bilgisayarı şart oldu.. Yalnız fiyatlar Yüksek geldi bana.. Alacağız mecburen.. Varmı marka sistem önerisi. Diz üstü mü olur. Kasalı sistem mi olur bilmiyorum.. Yarın bir Tekno mağazaları gezecem.Bakalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski pcmi kardeşime verdim p8z77 anakartlı i5 işlemcili gtx 680 li (dolar 1.6 iken alındı) açmadığı oyun yok , bukadar uçuk sistemler almayı hedefleyerek neyin kafasını yaşıyonuz ?
  • Mouse olayında konu sahibine katılıyorum. Zamanında 1500 liralık sistemin 350 lirasını kasaya 150 lirasını gamepade vermiştim. Kullandığım monitör sistemden daha pahalı kulaklık ise ana bileşenlerden daha pahalı ve ekran kartı ile aynı fiyatta ses kartı almıştım. Herkes sizin gibi zevksiz fps fetişisti değil. İlerde nasılsa işlemci ve ekran kartını yükseltirim dedim şimdilik hala yetiyorlar ama bu gidişle 1400 liraya zamanına göre denk bi ekran kartını anca alırım belki orası ayrı. Ama iyiki kulaklık ve monitörü almışım hem yıllardır zevkini sürüyorum hem şuan imkanı yok alamam.
  • Hatırladığım kadarıyla 2011-2012 yıllarında :

2000 TL'ye çok güzel i5 ve GTX 660'lı bir sistem,
    3000 TL'ye de çok güzel i7 ve GTX 670'li bir sistem toplanabiliyordu.

Şuan i5 9600k = 1800 TL
    i7 9700k = 2700 TL

En ucuz GTX 1060 = 1100 TL
    En ucuz GTX 1070 = 2600 TL

Ekim 2012'de 108 TL'ye aldığım 8 GB Kit RAM'ler şuan 2.el piyasasında 200 TL'ye satılıyor. 200 TL'de ilana koyar koymaz satılıyor yani. 250'ye satan da var.

Şuan 2700 TL'ye satılan i7 9700K'nın, dedesi i7 3770k 600-650 TL'ye satılıyordu.
    i5'ler 300-450 aralığındaydı.
    i3'ler düz 250 TL'ydi direk. Hatta FX 6100 ile aynı fiyattı, ikisi çok kıyaslanırdı.
    GTX 1070'in dedesi GTX 670, 1000 liraydı diye hatırlıyorum.

GT 1030 bile şuan 500 lira falan. Gerçi şuan RX'ler baya ucuzladı da GT 1030 pek dikkat çekmiyor. Geçen sene en ucuz ekran kartı GT 1030'du ve fiyatı 500-600 liraya kadar çıkmıştı.

En son sıfır olarak ne zaman bu tür bir alışveriş yaptım hatırlamıyorum bile, içime sinmiyor. Zengin olsaydım da bu fiyatlardan yine bir şey almazdım. İçime sinmezdi yine. Ancak döviz ile iş yapar döviz kazanırsam alırım bu fiyatlarla. Ne zamandır 2.el takılıyorum. Zaten bu forum'un dahili bileşenler kısmının ölmesinde bu fiyatların da biraz etkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 27 Ocak 2019; 2:12:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwingduckwithblaster

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    NAPALIM MECBUREN RDR2 yi de sahte 4k gerçek 30 fps ile ps4 ümüzde oynuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

asus, logitech alcak adama a4tech neyine yetmiyor dersiniz, a4tech kullanana everest, frisby neyine yetmiyor dersiniz onu da kullanana toplu mouse neyine yetmiyor dersiniz böyle gider.
    Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER!

Hocam ben bunu kullanıyorum. Çok memnunum. Win98'den beri kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Petegrus

eski pcmi kardeşime verdim p8z77 anakartlı i5 işlemcili gtx 680 li (dolar 1.6 iken alındı) açmadığı oyun yok , bukadar uçuk sistemler almayı hedefleyerek neyin kafasını yaşıyonuz ?
    I7-4790K'dan önce Core 2 Quad Q9300 + GTX760 ile 4K oynuyordum. CoD:AW'da ara sahnelerde sadece ses senkronu kayıyordu o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Athlon 840 Kaveri

Hatırladığım kadarıyla 2011-2012 yıllarında :

2000 TL'ye çok güzel i5 ve GTX 660'lı bir sistem,
    3000 TL'ye de çok güzel i7 ve GTX 670'li bir sistem toplanabiliyordu.

Şuan i5 9600k = 1800 TL
    i7 9700k = 2700 TL

En ucuz GTX 1060 = 1100 TL
    En ucuz GTX 1070 = 2600 TL

Ekim 2012'de 108 TL'ye aldığım 8 GB Kit RAM'ler şuan 2.el piyasasında 200 TL'ye satılıyor. 200 TL'de ilana koyar koymaz satılıyor yani. 250'ye satan da var.

Şuan 2700 TL'ye satılan i7 9700K'nın, dedesi i7 3770k 600-650 TL'ye satılıyordu.
    i5'ler 300-450 aralığındaydı.
    i3'ler düz 250 TL'ydi direk. Hatta FX 6100 ile aynı fiyattı, ikisi çok kıyaslanırdı.
    GTX 1070'in dedesi GTX 670, 1000 liraydı diye hatırlıyorum.

GT 1030 bile şuan 500 lira falan. Gerçi şuan RX'ler baya ucuzladı da GT 1030 pek dikkat çekmiyor. Geçen sene en ucuz ekran kartı GT 1030'du ve fiyatı 500-600 liraya kadar çıkmıştı.

En son sıfır olarak ne zaman bu tür bir alışveriş yaptım hatırlamıyorum bile, içime sinmiyor. Zengin olsaydım da bu fiyatlardan yine bir şey almazdım. İçime sinmezdi yine. Ancak döviz ile iş yapar döviz kazanırsam alırım bu fiyatlarla. Ne zamandır 2.el takılıyorum. Zaten bu forum'un dahili bileşenler kısmının ölmesinde bu fiyatların da biraz etkisi var.
    çok net hatırlıyorum 2012de
    2500k
    z68 anakart
    8 gb kingston ram
    gtx 550ti
    500 gb harddisk
    samsung 22 inç monitör
    dvd klavye mouse 2+1 hoparlör
    1950 liraya topladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 27 Ocak 2019; 2:42:52 >

• Bu daha iyi günler gibi geliyor elinizdeki telefon pc bozulsun 5 6 sene sonra ne olucak bakalım

• 2016 yazında 1.5kya i3 6100, 950'li pc toplamıştım. şu an bunun muadili (i3 8100 gtx 1050/ti) 3-4k'ya geliyor yanlışım yoksa. direk kendi pcmi toplasam daha da pahalıya geliyor stoktan dolayı. bakalım napacapız

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Boş yapma kim dedi sana 300 kağıda git maus al diye. En ucuz diyor bide
    100tllik logitech al kullan işte
    Mauspad 50 lira demiş
    Git 5-10tlye mauspad al hepsi aynı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Raistlin_Majere_

Boş yapma kim dedi sana 300 kağıda git maus al diye. En ucuz diyor bide
    100tllik logitech al kullan işte
    Mauspad 50 lira demiş
    Git 5-10tlye mauspad al hepsi aynı
    sistemin fotosunu millete atarken razer yazacak yoksa hava atamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwingduckwithblaster

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ps4 çöp zaten exclusive oyunlarinin olmasi çöp oldsugu gercegini degistirmiyor. Bilgisayarda her türlü daha iyi görüntü/performans alabilirsin. Ps4'ü zaten exclusiveleri icin alan insan da ayri bir çöptür.

• quote:

Orijinalden alıntı: Madnessisme

ayrıca 300 lira mouse nedir? cringe oldum
    Az geldi di mi?

• gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Birader ben pc ucuz yazdım mı bak bakayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Az geldi di mi?

Alıntıları Göster
    2 yil once aldim 10 lira. 5 yil daha gider. Sence az mi gelmis?

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER!

• Bu ülkede araba hep lükstü zaten. Şimdi bilgisayarı olanlar parmakla gösterilecek. Telefonlar 3 bin aşası işe yaramıyor. Gittikçe alım gücümüz düşüyor ve fakirleşiyoruz. Neden? Bilmiyorum. Bunca akıllı telefon varken bilgisayarlara ne oluyor onların ne haddine !! Fiyat artışına aklım ermiyor. Ortalıkta eskisi gibi internet kafelerde yok. Neyse bulamadım nedenini!!! Bellide trump yüzündedir.

• Monitör markası ne hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.