Şimdi Ara

Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
3
Favori
39.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
259 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda size ülkede size Bilgisayarın ultra lüks bir alet olduğunu resimler ile birlikte kanıtlayacağım.

Kasamızı seçiyoruz Gtx 1080 gibi bir kartlı bile seçmiyorum ucuz olması için 1060 oyunlar için gayet yeterli fiyat/performans olarak iyi bir kart,oyunlarda daha yüksek performans olması için ryzen değil, intel i5 8400 işlemci yeterli.

Gerekli upgradeleri yapıyoruz(GTX1060 3GB-8GB RAM-128 SSD-1TB HDD===>GTX1060 6GB-16GB RAM-250 GB SSD-2TB HDD)

Monitörümüzü alıyoruz.(Renklerin daha güzel olması için TN panel değil VA panel tercih ediyoruz ve 144hz olan en ucuz monitörü seçiyoruz)

Usb 3.0lı wifi adaptör ile Toplam fiyat;

Ekipmanlarda hadi ucuza kaçalım.
    300 lira mause diyelim
    100 lira klavye
    Kulaklık kullanmayalım telefon kulaklığı ile idare edelim.
    Gamer sandalye değil 1 adet normal rahat çalışma sandalyesi alalım oda 300 lira.
    Mausepad 50 lira diyelim.

Ekipmanlar etti 750 lira.Hepsi birlikte yaklaşık 9000 lira para yapıyor.Arkadaş bu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 26 Ocak 2019; 19:19:15 >

• Bilgisayarda oyun oynamak zorunda değilsin ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Bilgisayarda oyun oynamak zorunda değilsin ki?
    Çöp ps4 alıp medium grafiktemi oynayayım battlefield 5 gibi oyunları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Bilgisayarda oyun oynamak zorunda değilsin ki?
    En alt seviye celeronlu laptoplar bile 1500tlden başlıyor. 7-8 sene önce o paraya orta seviye i5li + harici gpusu olan laptop alınıyordu. Hadi bu çok uzak olduysa 2-3 sene önce 700-800e satılıyordu celeronlu laptoplar.
    Bu ülkede teknolojik her şey artık lüks.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 26 Ocak 2019; 19:0:29 >
  • Her şeyi anladım da mause neden 300 TL neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Her şeyi anladım da mause neden 300 TL neden?
    Mause en önemli ekipmandır bu konuda paradan kısılmamalıdır en fazla bu kadar kısabilirsin.300 liraya ortalamanın bir tık üstü bir mause alınır anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 26 Ocak 2019; 19:4:6 >
  • Vallaha 2 sene önce 6000'e topladığım bilgisayarın parçaları bu sene 10.000+ olmuş.. İyi ki zamlanmadan almışım diyorum ama bir sonraki upgrade zamanı geldiğinde ne yapacağım bilemiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aoc monitör güzelmiş yaw ayak standı vs. benim msi mag241c yi satıp sizce alsam mı değer mi ? Görüntü kalitesi vs. nasıl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her şey pahalı
  • mousea 300 lira verirsen tabi lüx olur

• Kur ve vergiler yüzünden. Bunları satan şirketlerden alınan vergiler felanda tabii duruma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Mause en önemli ekipmandır bu konuda paradan kısılmamalıdır en fazla bu kadar kısabilirsin.300 liraya ortalamanın bir tık üstü bir mause alınır anca.

Alıntıları Göster
    Umarım troldür.
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    2500 Türk Lirasına 4K BFV oynayabilirsin Xbox One X sayesinde.

• Bilgisayar öğrencinin 4 yılda 1 seferlik vergiden muaf tutulması gerektiği kanaatindeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Aralarında ayak dışında çok fark yok bence değmez.

Ayrıca 1060 F/P bir kart değil. RX 590 alın onun yerine. Ya da biraz daha para katıp RTX 2060 alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 26 Ocak 2019; 20:51:40 >
  • rx 580 varken ona fp diyorsan SEN PC TOPLAMA
  • ayrıca 300 lira mouse nedir? cringe oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gold5555

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk321 -- 26 Ocak 2019; 21:24:14 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.