Bildirim
Bilgisayarlar çok pahalı YETEEER! (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2 seneye, $ 12 olacağını da düşünürsek şuanki fiyatlar yaklaşık %100 zamlanacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah aşkına 50tl maus pet nedir ya , komşum halının altına yalıtım için mantar şilta almış ondan bir parça aldım onu kullanıyorum. Daha önce de kapağı siyah bir dergi kullanmıştım. İki tuşlu mausu 25 tl aldım kaplosu uzun usb girişi olmayanlardan , multi medya everst klavyeyi 45 tl ye aldım.
asus, logitech alcak adama a4tech neyine yetmiyor dersiniz, a4tech kullanana everest, frisby neyine yetmiyor dersiniz onu da kullanana toplu mouse neyine yetmiyor dersiniz böyle gider. -
Şimdi 9000 liraya almazsan dolar 7'ye çıkınca hiç alamayacaksın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 26 Ocak 2019; 21:57:37 > -
-
Hocam hiç sorma bir ay önce 2000 liraya iknci el laptop aldım en ufaktan oyunda dahi kasma donma yapıyor ama yapacak bir şey yok idare edicez zaten 1060 lı 1080 lı sistemler benim için hayal geçen sene pc toplayanlar çok şanslıydılar
Amd çöptürquote:
Orijinalden alıntı: Madnessisme
rx 580 varken ona fp diyorsan SEN PC TOPLAMA
Daha da pahalı olacak !
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
300 liraya mouse alan biriyle niye konuşuyorum ki ağlaquote:
Orijinalden alıntı: gold5555
Amd çöptür
Alıntıları Göster -
bilgisayarlar pahalı değil malesef, tl çok ucuz. 10 sene önce 1000$ a topladığım teklonojik yatırım için 3200tl vermiştim, şimdi 7k vermeme gerekli -
Mouse önemli tamam ama bilgisayar toplarken yerine daha iyi başka bir parça almak mantıklı
5 kuruş paran yok, ağzın kokuyor amd ye çöp diyorsun. gtx750'nle mutluluklarquote:
Orijinalden alıntı: gold5555
Amd çöptür
Alıntıları Göster
-
-
4k tv gökten loot olarak mı düşecek
Loot dedin cs go ya gireyim bari
Tam açmayı düşündüğüm konu.
Tamam avro uctu da. Yurdısı perakende avro fiyatına kdv dr ekliyorum yine arada cok fark var
Valla bu isyana katılıyorum harbiden bilgisayar parcası almak çok zor bir iş haline geldi.
Bu arada PS4 çöp değil çöpten öte bir şeydir. -
1080p güçlendirilmiş grafik loot olarak geliyor evet.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X