< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
|
Keşke yeni fikri mülk yapsalardı, crysis da ne yapabilirler daha. Neyse bakalım belki şaşırtırlar. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kasayı yan yatırıyom ben şimdiden |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 26 Ocak 2022; 21:46:1 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Öngörü olarak kesin hikaye rezalet olacak yani yine boşluklar olacak, optimizasyon rezalet olacak ve bakın grafiklerimiz hayvan gibi denilecek. Boşuna hype yapmaya gerek yok. |
Yıllardır bunu bekliyordum süper. |
|
geforce now kullanırız :D |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 26 Ocak 2022; 23:44:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 26 Ocak 2022; 23:50:14 > |
Daha çok yılların efsane benchmarkı :D 2. oyuna bayılsam da Crysis hiç bir zaman efsane olmadı bence. Hele 3.üncü oyundanki acelecilikleri ve tutarsızlıkları yüzünden para verdiğime çok pişman olmuştum. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonic.Storm -- 27 Ocak 2022; 5:44:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 27 Ocak 2022; 8:41:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |