8800 Ultra 'yı sandıktan çıkarma vakti geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayarları saklayın: Crysis 4 duyuruldu (6. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
8 Misafir - 8 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yeni pc aldırır bu çok ağır duruyo
-
Bilgisayarımı sakladım satmaktan vazgeçtim bu haberden sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşasın series X
-
Saklayalım mı yenisini mi alalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Muhtemelen RTX 28880Ti falan ister bu oyun oynamak için. i9 37990K işlemci falan...
Klasik Crytek. İşim olmaz...
-
Crysis 4 haberlerini görünce crysis 3 oynanış videolarına bakayım dedim, 2013 değilde sanki yakın zamanda çıkmış gibi duruyor. Görsel kalite gerçekten muazzam, tabi ilk oyundaki devrimsel etkisinden uzaktı. İnşallah Crysis 4 devrimsel bir etki yaratır, sadece görsel kalitesiyle değil tüm unsurlarıyla etkileyici olmasını bekliyorum.
Türkçe çıkmasın inşallah. Bu kadar beleşci torrent basan tayfa varken layık değil bu ülkeye. Hiç istemiyorum TR dil ve dublajı.
Ne biçim başlık bu yahu " bacılarınızı saklayın " gibi...
-
Maximum güç😁.Hayatimda oynayıp bitirdiğim tek oyun.Çok mutlu oldum lan
can it run crysis? değil can you run it
-
-
bilgisayar mı dayanır ona. crysis boş iş. bilgisayar kastırmaktan başka işe yaramayan bir oyundan fazlası değil. ne oyunlar var adam gibi optimizeli. yağ gibi akıyor. crysis 4'ün o oyunlardan olacağını hiç sanmıyorum ben.
-
Yani gtx 1650 ile acmaz mi diyosun hocam
Bu crysis 4 sistemi somurecek sacmaligi nerden cikti? Adamlar optimizasyonu nasil yapacak daha bilmiyoruz. Belki de harika olucak ? Eger agir oyun olursa onlarin gecmisten ders almadigini gosterir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun dünyasının ruhani lideri geri döndü herkes bacısına sahip çıksın
-
Neden saklıyalım ki nasılsa bunları da kastırır 🤣🤣🤣
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dedi GTB...
-
GeForce NOW a da gelir inş oynayabiliriz
ülkede bu Crysis varken onu düzgün oynatacak donanımı millet zor alır.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X