Merhaba arkadaşlar.. NOD32 exe adında bir viüs uyarısı aldım.YAKALAD VE KARANTİNAYA ALDI. bilgisayarımı yeniden başlatmam gerektiğini windows tan bir pencere açıldı. herne olduysa ondan sona oldu. bilgisayarımı tekrar açıldığında...windows yazısı geliyor ama sonra uygulama hatası geliyor
logonuie.exe- uygulama hatası 0x0108ffa2 adresindeki yönerge,0x00000000bellek adresine başvudu.Bellek,write olamadı
programı sonlandrmak için Tamam'a basın programd ahata ayıklamak için iptal e basın
diye bir uyarı penceresi açılıyor :S
tamam a yada iptle bassam dahi bu sefer de şunlar gelıyor,
drwin.exe - uygulama hatası 0x30038cf2 adresindeki ..............
drwtsn32.exe uygulama hatası 0x010138b8 adresindeki yönerge.....
wmiapsrv.exe uygulama hatası.....
ati2sgag.exe uygulama hatası....
hepsine tamam yada iptal dedikten sonra bi süre sonra window OTURUM U AÇ geliyor.. KULLANICI ADI : OWNER PAROLA DA : boş kalıyor... tamam diyorum..açılcak gibi oluyor..tekrar logonuie.exe hatasıy geliyor...
Sizden ricam.bu sorunla karşılaşan hiç oldumu?? 160 gb lk bir harddisk var..ve çok çok önemli dosyalarım var:S yaklaşık 80 gb lik önemli dosyalar var :( format atmadan yada harddiskteki bu dosyaları nasıl kurtarabilirim???
bilgisayar açılsa..taratıcam programlarla..ama açılmıyor pc :S
nolur yardımcı olun...
şimdiden teş.lr.
Harddisk ini başka bilgisayara takıp yedeklerini alabilirsin Virüs var bilgisayarınızda.. Raminiz de de sorun olabilir. Harddisk'i başka bilgisayara takamam diyorsanız, "MiniVista BootCD" programı ile yedeklerinizi alabilirsiniz. Veya Hiren's BootCD 9,8 yada 9,9'la bilgisayarı açabilir gene alabilirsiniz.
Çok teş ederim. 2 bilgisayarm var.şuan diğer pc den yazıyorum diğer pc ye takabilirim hardiskimi.olmazsa dediiğiniz programlarla deniycem. ilginiz içn çok teş ederim.sonuçlarını bir an önce vermeye çalışıcam. çok saolun.