Şimdi Ara

Bilgisi olan arkadaşlardan yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar monitör almayı düşünüyorum şuan evdeki monitörüm 17" flat hem büyütmek inçini hemde ya LED yada LCD monitör almayı düşünüyorum sizce en az kaç inç hangi marka alayım çıkışı vga mı olsun dvi mı hdi mi gerçi fiyatları artıyor özellikleri arttıkça ama ideal olarak neler öneririsiniz şimdiden tşk ederim..

(oyun oynuyorum film izliyorum nette sörf ediyorum )

aklımda ki markalar Samsung ve LG sizce

• hocam, markaya çok takılmayın. lg, samsung, benq, philips, viewsonic, asus bunların hepsi iyi markadır. film izliyormuşsunuz; 1920x1080 çözünürlüklü, min. 21' tavsiye ederim. dvi veya hdmi çıkışlı olsun. Bütçene göre bi marka belirle, sonra modeli forumda aratırsan mutlaka fikir alışverişi olduğunu görürsün. ya da istediğin özellikleri (ekran mat olsun, input lagı düşük olsun, backlight bleeding sorunu az olan, oyuncuyum response time az olsun vs.) belirtip öneri istersen arkadaşlar sana daha iyi yardımcı olurlar.
  • eyvallah teğmen kardeş teşekkür ederim yorumun için bende 21.5 " de karar kıldım vede dediğin gibi bu saatten sonra alacaksam full HD olması önemli 1080 ama çoğu monitör vga çıkışlı piyasada daha çok dvi ve hdmi çıkışlılar az revaşta gibi geldi bana beğendiğim bi modelin çıkışı vga oluyor o yüzden hayırlısı diyorum artık 3 marka var aklımda (LG-SAMSUNG-PHİLİPS) peki lcd ve led farkı çokmu belli olur led daha mı az yorar gözleri lcd ye göre bilemiyorum 15-20 tl farkı var araştırdım led mantıklı geliyor son olarak ta İNCA marka monitörler nasıl bi arkadaş tavsiye etti fiyatları çok uygun 100$ dolar oynuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.