Şimdi Ara

bilgisi olan varmıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alınmalı bence porsche bir tutkudur .
  • Hayret!!! Bunun yerine "Chevrolet Aveo" al diyen olmamış...
  • Çok yakar, Dizel Aveo ya da Golf alın

Ne güldüm ya sabah sabah
  • aslında bazı konuları biliyorum
    örneğin bu araçlarda bakım aralığı çok sık. 3-4 bin kmde bir yağ değişimi var. sarf malzemesi dediğimiz hava ve yağ filtreleri yakıt filtreleri ve bujiler acaba kolay bulunabiliyormu? ayrıca istanbuldan başka yerlerde doğuş otoya mecburenmi gidiyoruz? ayrıca bu araçlara kasko yapmanında zor olduğunu biliyorum.
    bunun gibi hususlar var.

aveo çok mantıklı bir araç bu arada hem dizel hemde ucuz. ama konuyla ne alakası var oda ayrı bir durum :)
  • herkesin büyük motorlu spor otomobil hayali vardır fakat bunu gerçekleştirmek kolay ama bu aracı yürütmek mesele

yerinizde olsam sıfır araç alırdım o paralara yada 2.el bmw 3-5
  • Benimde hayalim bu dostm almak istiyorum. Imkanın varsa al derim
  • Bence vazgeç. Neredeyse 14 yaşındaki bi araca dünyanın parasını vereceksin. Ki sadece hava atmak haftasonları kullanmak için alıyorsun. Hadi aldın diyelim 10-15 kere kullandıktan sonra hevesin kaçacak. Uzak bi yere gideceğin zaman -porshe çok yakıyor diğeriyle gideyim falan diyeceksin :) Ki kullanmadığın halde vergi falan ödeyeceksin. Bi düna masrafı olacak.

İlla böyle bi hayalin varsa imzandaki araçda seninse onuda satıp

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2010-chevrolet-camaro-2lt-kusursuz-full-64301595/detay böyle bi araç alıp daha fazla ilgi çekebilirsin hatta tüm ilgiyi üzerine toplayabilirsin. Ama tabi haftanın 7 günü buna binersen sen ilgi çektikçe araçta cebinde ne kadar para varsa çekecektir.

Olmadıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-has-otomotiv-konya-bayii-cikisli-beyaz-ici-bej-boyasiz-sunrof-lu-66841441/detay?source=promotion_topl bu tarz bi araç alabilirsin zaten aracın audi' imiş. kalitesini biliyorsun.

Her ne kadar alma desemde benimde hayalimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-oto-stop-tan-1997-boxster-cabrio-at-direksiyondan-64119500/detay böyle bi porshe almak bi ara çok araştırmıştım :)

Avantaj olarak araç 10-14 yıllık olsada 5-6 yıllık araçların yaptığı kadar km yapmış olur. Malum alan kişilerin çoğu sizin gibi düşünüp kullanmıyor fazla :=)

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 12:14:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibaly

Hayret!!! Bunun yerine "Chevrolet Aveo" al diyen olmamış...

Chevrolet Aveo ve Porsche 911
  • maddi imkanlar çok iyiyse neden almayasın ama kıt imkanlarla almak istiyorsan iyi düşün derim,bütün birikimi buna yatırmak adama kor, zenginsen çok düşünmeye gerek yok hayallerini erteleme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exe_genesis

Bence vazgeç. Neredeyse 14 yaşındaki bi araca dünyanın parasını vereceksin. Ki sadece hava atmak haftasonları kullanmak için alıyorsun. Hadi aldın diyelim 10-15 kere kullandıktan sonra hevesin kaçacak. Uzak bi yere gideceğin zaman -porshe çok yakıyor diğeriyle gideyim falan diyeceksin :) Ki kullanmadığın halde vergi falan ödeyeceksin. Bi düna masrafı olacak.

İlla böyle bi hayalin varsa imzandaki araçda seninse onuda satıp

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-2010-chevrolet-camaro-2lt-kusursuz-full-64301595/detay böyle bi araç alıp daha fazla ilgi çekebilirsin hatta tüm ilgiyi üzerine toplayabilirsin. Ama tabi haftanın 7 günü buna binersen sen ilgi çektikçe araçta cebinde ne kadar para varsa çekecektir.

Olmadıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-has-otomotiv-konya-bayii-cikisli-beyaz-ici-bej-boyasiz-sunrof-lu-66841441/detay?source=promotion_topl bu tarz bi araç alabilirsin zaten aracın audi' imiş. kalitesini biliyorsun.

Her ne kadar alma desemde benimde hayalimhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-oto-stop-tan-1997-boxster-cabrio-at-direksiyondan-64119500/detay böyle bi porshe almak bi ara çok araştırmıştım :)

Avantaj olarak araç 10-14 yıllık olsada 5-6 yıllık araçların yaptığı kadar km yapmış olur. Malum alan kişilerin çoğu sizin gibi düşünüp kullanmıyor fazla :=)

merhaba
    cevabınız için teşekkür ederim.
    örnek verdiğiniz 2 araç yeni model diğeri ise çakma 911 dediğimiz boxster

mustang almak istesem 1960-1970 modelini alırım toplarım
    audi istesem bulabilseydim quattro modelini almak isterdim 1980-1985 model
    boxster harcıa lem bir porschedir 911 ile alakası pek yok. almam açıkçası.

benim amacım garaj arabası yapmak. hani kimisi 1950-1960 model amerikan alır kimisi de eski mercedes alır ya... benim amacımda aynı bu. ama ben porsche almak istiyorum ve bence gelmiş geçmiş en güzel 911 996 kasa olanlar (1997-2002)

ancak para konusundaki çekincelerinizde haklısınız. doğru düzgün binmeyeceğin araca 100 bin verilirmi mantığı doğru tabi.
    ama bu bir tutku.
    düşünsenize yatağınızda yatarken garajınızdada bir 911 yatıyor.

düşünsenize arkadaşınızla garajın kapısında tavla oynuyorsunuz içerden size bakıyor.

düşünsenize en yakın arkadaşınız evleniyor. çocuğunuz sünnet oluyor. onun arabası 911.

amaç 911 e atlayıp antalyaya gitmek değil
    o işler için a3 yeter :)

• Kendine ait bir garajın yoksa alma bence. Mahallede çoluk çocuk cırmalar arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

Kendine ait bir garajın yoksa alma bence. Mahallede çoluk çocuk cırmalar arabayı

var :)
  • Bu da benim hayalim..
     bilgisi olan varmıdır?
  • jettaya ne dersin derdim ama demişim zaten hayalinizi parasyla satın alabiliyorsanız ve alabilecekseniz alın
  • '' Hayal '' demiş arkadaşım. Hayalim demiş. Alternatif önermeye ne hacet bu durumda. Kullananlar yorum yaparlar sizde daha bilgi toplarsınız.

Çok güzel bir araç. Benim nacizane tavsiyem aldıktan sonra far-stop makyajı yapabilirsiniz. Daha diri ve yüksek model gibi durması için.

Hayallerinizi ertelemeyin. Bir kere geliyoruz dünyaya.
  • merak ettim.bu hafta bir kullanığınız zevk aracınız olacaksa şu an kullandığınız aracınız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashh1907

merak ettim.bu hafta bir kullanığınız zevk aracınız olacaksa şu an kullandığınız aracınız nedir?

a3
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Düzen

quote:

Orijinalden alıntı: ulashh1907

merak ettim.bu hafta bir kullanığınız zevk aracınız olacaksa şu an kullandığınız aracınız nedir?

a3

teşekkürler.benim fikrim 40.999€ buna ayırabiliecek durumdaysanız hiç durmayın alın.ilerde çocuğunuza verirsiniz.aile yadigarı olarak nesilden nesile geçer
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.