Şimdi Ara

bilgisi olan varmıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ncap

bu aracın alternatifi yok...efsane bir araç 1965 den beri...ve ana hatlarıyla hep korunuyor 911 her kasada...996 kasaya gelirsek ön farları 911 kimliğine aykırı bana göre...993 kasa hem daha eskiye yakın hem de ön farları yuvarlak bildiğimiz 911 anlayacağınız...

işin maddi boyutuna gelirsek 100bin tl para önemsizse tabii ki bu aracı alabilirsiniz...100bin tl yi kısa sürede zaten kazanıyorsanız sorun yok demektir...aksi durumda işletme maliyetleri açısından yaşı ileri bir 911 daha iyi bir hobi aracı olabilir sizin için....

son olarak aklınıza porsche 911 geldimi nfs porsche oynayın geçer

siz bu kasayı diyorsunuz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-1996-porsche-911-turbo-nasyonelden-kazasiz-servis-bakimli-40930204/detay/

çok çekici :)

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Düzen

quote:

Orijinalden alıntı: ncap

bu aracın alternatifi yok...efsane bir araç 1965 den beri...ve ana hatlarıyla hep korunuyor 911 her kasada...996 kasaya gelirsek ön farları 911 kimliğine aykırı bana göre...993 kasa hem daha eskiye yakın hem de ön farları yuvarlak bildiğimiz 911 anlayacağınız...

işin maddi boyutuna gelirsek 100bin tl para önemsizse tabii ki bu aracı alabilirsiniz...100bin tl yi kısa sürede zaten kazanıyorsanız sorun yok demektir...aksi durumda işletme maliyetleri açısından yaşı ileri bir 911 daha iyi bir hobi aracı olabilir sizin için....

son olarak aklınıza porsche 911 geldimi nfs porsche oynayın geçer

siz bu kasayı diyorsunuz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-1996-porsche-911-turbo-nasyonelden-kazasiz-servis-bakimli-40930204/detay/

çok çekici :)

Eski bir Porsche alacak kadar çıldırırsam kesinlikle alacağım araç bir 993 kasa olur.
    Turbo,Targa,en kötü 4S olması kaydıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: powereng

porsche 911 ile ilgili ogrenmek istediginiz nedir ? samimi arkadasimin ablasinindi bir gun kadar kullanmisligim var
    servis fiyatlarinin ucuk oldugunu biliyorum ama rakam isterseniz arkadasimdan ogrenebilirim..

teknik bilgilere girmeyecem heryerde bulabilirsiniz zaten, daha once hangi araclarla hasir nesir oldugunuzu bilmiyorum ama kafanizi koltuga yapistiran bir atakligi var.. motor sesi beni cok cezbetmedi ( amerikanlar daha hosuma gidiyor) performans olarak hastasi olursunuz ve haftaici kullanmakta istersiniz diye dusunuyorum. Elimden gelse tuvalete bile arabayla gidecektim o kadar hosuma gitmisti.. Arabayi kullanmak keyifli, spor arac konforu var, sert suspansiyon, uzun yolda yorucu olacagindan suphem yok.. Yol tutusu harika yuksek hizlarda virajlarda v.s. sorunsuz..

garajım olduğu için bakımlarını kendim yaparım
    yağ filtresi buji hava filtresi fren balatası gibi sarf parçaları nerden buluruz acaba? gidip doğuş otodan almam kesinlikle. acaba bu konuda bilgisi varmdıır?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.