Şimdi Ara

bilgisi olan varmıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yakın bir zamanda sadece hafta sonları kullanmak ve açıkçası ilgi toplamak, çocukluğumu hayalini gerçekleştirmek için 40 bin euroya kadar aşağıdaki gibi bir araç almayı düşünüyorum.
    çevrenizde daha önce bu veya buna benzer araç sahibi olan oldumu? benim olmadı maalesef.
    bilgi ve birikimlerinizi bekliyorum...

not=çok yakar bu demeyin gözünüzü seveyim. :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-siyah-911-carrera-67116023/detay/

• Bi Hayalim Olsa Gerçekleştirmek İçin İmkanım Olsa Kimseyi Dinlemem :)) Bence imkanınız Varsa Alın Sorunsuz,Günlük Kullanıma Uygun Performanslı Dayanıklı Araçlar Deniyor Ama Sadeece Söylenti.Sizi Tatm,n Edecek Cevap Böyle Bi Arabayı Alıp Bi Kaç Sene Kullanmış Adamın Yorumu Olur O Adamda Burda Varsa Bu Konu Başlığına Gelmez :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Bi Hayalim Olsa Gerçekleştirmek İçin İmkanım Olsa Kimseyi Dinlemem :)) Bence imkanınız Varsa Alın Sorunsuz,Günlük Kullanıma Uygun Performanslı Dayanıklı Araçlar Deniyor Ama Sadeece Söylenti.Sizi Tatm,n Edecek Cevap Böyle Bi Arabayı Alıp Bi Kaç Sene Kullanmış Adamın Yorumu Olur O Adamda Burda Varsa Bu Konu Başlığına Gelmez :))

çok haklısınız zaten en az 20 yıldır aklımda hayalimde siyah bir 911
    çok eski olması yeter
    yeterki o motor sesini haftada 1 duyayım yeter

ama sonuçta bu arabayı kullanmış özelliklerini az çok bilen biri çıkar belki diye açtım konuyu :)

özellik derken teknik özelliklerden bahsetmiyorum :)
  • hayaliniz sadece porsche üzerine mi kurulu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

hayaliniz sadece porsche üzerine mi kurulu ?

keyifli bir araç hayali olarak 911 evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.Düzen

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Bi Hayalim Olsa Gerçekleştirmek İçin İmkanım Olsa Kimseyi Dinlemem :)) Bence imkanınız Varsa Alın Sorunsuz,Günlük Kullanıma Uygun Performanslı Dayanıklı Araçlar Deniyor Ama Sadeece Söylenti.Sizi Tatm,n Edecek Cevap Böyle Bi Arabayı Alıp Bi Kaç Sene Kullanmış Adamın Yorumu Olur O Adamda Burda Varsa Bu Konu Başlığına Gelmez :))

çok haklısınız zaten en az 20 yıldır aklımda hayalimde siyah bir 911
    çok eski olması yeter
    yeterki o motor sesini haftada 1 duyayım yeter

ama sonuçta bu arabayı kullanmış özelliklerini az çok bilen biri çıkar belki diye açtım konuyu :)

özellik derken teknik özelliklerden bahsetmiyorum :)

Bi Günlük Kiralama Şansınız Varsa Bi Kiralayın.Bence Soru İşareti Kalmaz.

Şimdi Ses Konusuna Gelince Subaru İmpreza Ve Diğerleri VardırOda Benim Hayalim İnşallah Gerçekleştiricem Bi Gün.

• Çok güzel ya tebrik ettim gerçekten sizi valla hocam benim çevremde yok ama benimde porsche tutkunu bir arkadaşım var ona sorarsam bana beklesin 20 bin daha koysun turbo alsın diyeceği için sormayada gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aman ne olacak bunada tüp takarsın

Ekleme: 40 bin€ ya kadar çıkabiliyorsan daha iyi alternatiflerim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respect_vti -- 15 Aralık 2011; 0:10:42 >
  • Bir süre sahip olduğum siyah Alfa 156'dan sonra hep kırmızı bir 156 hayal ettim. Alfa kırmızısı olacak, parıl parıl parlayacak:) Alfa hakkında soru sorsanız herkesin söyleyeceği şeyler malum; parçası pahalı çok yakar 2.eli yok ama hayalim bu ne yapayım? Bir daha mı geleceğim dünyaya deyip aldım. 1 haftadır keyfini sürüyorum. Size tavsiyem imkanınız varsa hayallerinizin peşinden gitmek için kulaklarınızı tıkayın ve tadını çıkarın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandım kısa bir tur attım zaten
    ama bir garajım var birde 100 bin tl param
    aklıma ilk gelen hobi aracı bu 996 kasa 911 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

Aman ne olacak bunada tüp takarsın

lpg olmaz bu araca hem gerek yok
    yılda belki 3 bin km anca yapılır garaj arabası olucak
  • Madem imkanınız var hiç beklemeyin gidin insan dünyaya bi kere geliyor. İlandaki araçda güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beelzebub_be

Çok güzel ya tebrik ettim gerçekten sizi valla hocam benim çevremde yok ama benimde porsche tutkunu bir arkadaşım var ona sorarsam bana beklesin 20 bin daha koysun turbo alsın diyeceği için sormayada gerek yok

amaç beygir gücü değilki
    o arabaya o marka arabaya sahip olmak
    çocukken turbo sakızlarda çıkardı porsche resimleri :)
    ah ah bu nasıl bir tutkudur yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

Bir süre sahip olduğum siyah Alfa 156'dan sonra hep kırmızı bir 156 hayal ettim. Alfa kırmızısı olacak, parıl parıl parlayacak:) Alfa hakkında soru sorsanız herkesin söyleyeceği şeyler malum; parçası pahalı çok yakar 2.eli yok ama hayalim bu ne yapayım? Bir daha mı geleceğim dünyaya deyip aldım. 1 haftadır keyfini sürüyorum. Size tavsiyem imkanınız varsa hayallerinizin peşinden gitmek için kulaklarınızı tıkayın ve tadını çıkarın

koltuklarıda kırmızı deri ama dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Madem imkanınız var hiç beklemeyin gidin insan dünyaya bi kere geliyor. İlandaki araçda güzel duruyor.

audi a3 te bile illallah dedirten doğuş oto ve 911
    aslında tek sorun bu desem :(
  • Anladım hocam zaten bu porsche tutkunuzu tebrik ettim o fiyata başka insanlar binlerce değişik araçlara bakarlar.. Valla ilandaki araç diri duruyor yılına göre bence hiç beklemeyin alın ve zevkini sürün
  • quote:

quote:

Madem imkanınız var hiç beklemeyin gidin insan dünyaya bi kere geliyor. İlandaki araçda güzel duruyor.

O zaman spor araç gibi bi hayaliniz var z4 veya slk ya bakın hem doguş otoyla ugraşmayın hem daha yeni olsun hem parçası vs daha ekonomik olsun.
  • quote:

quote:

quote:

O zaman spor araç gibi bi hayaliniz var z4 veya slk ya bakın hem doguş otoyla ugraşmayın hem daha yeni olsun hem parçası vs daha ekonomik olsun.

z4 te mükemmel bir süperspor araç ama nostaljik bir hava yok
    911 o sebeple bende ayrı bir yere sahip

dediğim gibi garajım var ve usta konusunda çevre de geniş. abd ve almanyada dostlar mevcut. yani parça ve tamir sıkıntım yok. o yuzden model yılından dolayı sorun yok.

bmw den yana şansımı kullanacak olsam 8 serisi alırım açıkçası. amaç klasikleşecek bir garaj arabası... hava güzel olduğu zaman kısa bir şehir turu atılacak bir araç...

• ben hayir diyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

Bir süre sahip olduğum siyah Alfa 156'dan sonra hep kırmızı bir 156 hayal ettim. Alfa kırmızısı olacak, parıl parıl parlayacak:) Alfa hakkında soru sorsanız herkesin söyleyeceği şeyler malum; parçası pahalı çok yakar 2.eli yok ama hayalim bu ne yapayım? Bir daha mı geleceğim dünyaya deyip aldım. 1 haftadır keyfini sürüyorum. Size tavsiyem imkanınız varsa hayallerinizin peşinden gitmek için kulaklarınızı tıkayın ve tadını çıkarın

koltuklarıda kırmızı deri ama dimi?

Maalesef değil fakat uygun bir zamanda beyaz deri üzerine araçla aynı renk olan kırmızı dikişlerle bu uygulamayı yaptırmak istiyorum:)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.