Şimdi Ara

Bilgisiyar bozuldu.YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus laptop'a sahibim.Laptobun kendi ekran kartı yok.Ekran kartı olarak yazılım kullanıyor.Konuya geliyim.TEOG zamanı haliyle çalışıyordum.Ekran kendi kendine karardı sonra geri geldi.Geri geldiğinde AMD ekran kartı çalışmayı durdurdu ama bunu başarıyla atlattı diye bir mesaj verdi.Bunu geçen sene birkaç kere yapmıştı ama bir şey olmuyor geri geliyordu.Ders bitince 10 dk mola verdim.Youtube'da video açtım.Bir süre sonra ekranda kırmızı kareler oluştu ve mouse garip bir hal aldı.Mouse hareket ediyordu ama tıklama ve orta teker gibi şeylere yanıt vermiyordu.En sonunda ekran gene kapandı.Gene geri gelir dedim gelmedi.Ama hala fan çalışıyordu.Kapayıp açıyım dedim.Kapama tuşuna bastım sonra tekrar açtım sadece fan çalıştı.Ne görüntü nede ses vardı.Ve normalde alttaki 3 ışığında yanması gerekirken sadece ilk 2si yanıyordu.Ama açma tuşuna bastığım ilk an yanıp sönüyor ve tık diye bir sesle sönüyor.Lütfen biri yardım etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• chipset arızıası olması muhtemel ..bataryayı çıkar bir müdddet beklet yeniden aç olmaz ise fazla kurcalama tamirciye göster..
  • Daha önce onu denedik ama çalışmadı.Zaten önceden tamirciye vermiştik.Bu gün haber geldi.Ekran kartından kaymalıymış.Genede teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 'üm bozuldu yardım edin :(
    9 yıl önce açıldı
    Pc topluyorum yardım
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.