Şimdi Ara

Bilgisizim ve öneri almaya ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok araştırdım ama kafam çok bulandı.
    1ay sonra evleniyorum ve iyi bir televizyon almak istiyorum.aklimdaki soruları yanıtlarken bana yardım etmenize ihtiyacım var.
    Bildiğim bilgileri ve beklentilerimi yazacağım
    Hz olarak sanırım 100hz tavsiye ediliyor.
    Filmlerde vs siyah bölgelerin satın alınırken kontrol edilmesi gerekiyormuş sanırım.
    Aradığım ozellikler
    -netflixle ve YouTube ile çok haşır neşiriz.bazi tvlerde kasma vs oluyormuş.
    -buyuk ekran istiyorum.(50" civari)
    -akilli kumandali tvler varmış sanırım bu da kolaylaştırıcı olabilir.ama illa da olsun istemiyorum.
    -webos,tizen,android gibi gibi şeyler oluyormuş bunların hangisi tam olarak nedir.avantajlari neye göre değişiyor kafam karışık
    Fiyat olarak Max 5000 düşünüyorum
    Dediğim gibi Netflix ve YouTube benim için önemli

Yardımlarınız ve fikir paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bir kaç ay önce hiçbirşey bilmezken araştıra araştıra en iyilerini öğrendim.

1. sony 55xe9005 5500tl ye alınabilir

2. samsung 55mu9000 4700~5000tl ye alınabilir

3. samsung 55nu8000 4800tl alınabilir bu fiyatlar özel haftasonu zırt pırt vb indirimle de oluyor. Örnek Vatan pc de fiyatlar düşüyor. Gittigidiyor ,N11,hepsiburadayı takip etmek gerek.

50-55" arası pek fark yok almışken 55" alınız yoksa 50" de fiyatı 55" kdr oluyor.

Yukarıdaki tv ler gerçekten çok güzel yazdığım sıralamaya göre alabilirsiniz.

Not: Forumda kime sorarsanız sorun xe9005 alın diyorlar çünkü bende çok araştırdım oled tv performansına yakın performansı var . Siyahlar vs çok iyi. youtube netflix felan gayet akıcı.

Benim Favorim 1 ve 2 numaralı tv. Samsung magazalarından 10 taksit imkanıda veriyorlar önümüzde babalar günü vs var özel indirim olabilir.

Her akşam Vatan pc de indirim var mu9000 serileri 5000tl ye yada 4750tl ye bile verilmiş geçen hafta. Yani 1-2 hafta araştırın fiyatları hep oynuyor

• Yardım için teşekkür ederim. Samsung tvlere güncelleme gelmiş YouTube ile anlaşmaları bitmiş gibi birşeyler duymuştum.nedir ne değildir bu konu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.