Şimdi Ara

Bilgisyarım SSD'yi görüyor ama 1TB hdd mi Görmüyor lütfen yardım edermisiniz?!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dell marka laptobım 128gb ssd mi görüyor ama 1tb lık hdd'mi aralıklarla görüyor.Bilgisyarımı ilk açtığımda sadece ssd gözüküyor .Yeniden başlat yapıyorum ondan sonra 1tb lık hdd gözüküyor.Fazla uykuda kaldığından mı oluyor herhalde görmeme sorunu.lütfen yardım edermisiniz.10 defa format attım nerdeyse hiç düzelmedi.

• BİDE HARF ATAMASI YAPTIM DİSKİ 3 BÖLDÜM YAZMAYI UNUTMUŞUM
  • Merhaba Disk yönetiminden HDD üzerinde veri yoksa tek parça yapıp biçimlendirin OS SSD, DATA ise HDD olsun. Sonra HD Tune programını indirerek HDD'yi seçelim Health sekmesini ve Error scan sekmesini yavaş tarama yaparak SS atın ki sorun olup olmadığı hakkında bilgi verelim.
  • dediğiniz programla taradım diski full yesil ışık yandı hdd im 3 parçaya böldüm ve içinde 750 gb lık veri var ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahya demir

dediğiniz programla taradım diski full yesil ışık yandı hdd im 3 parçaya böldüm ve içinde 750 gb lık veri var ne yapabilirim

Disk yönetimini açarak harf ataman gerekiyor yoksa görülmez. Konuyu SS ile desteklersen kolay olur.
  • harf atadım 3 parcaya böldüm. d ,3, f yerel diski oldu .Başta da söylemiştim zaten
  • quote:

harf atadım 3 parcaya böldüm. d ,3, f yerel diski oldu .Başta da söylemiştim zaten

Sorun nedir o zaman hocam disk görünmüyorsa sistemde virüs vardır gizliyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bilgisayarımı arada açtığımda 1 tblık harddiskim gözükmüyor sonra yeniden başlat yapıyorum yada uykuya alıyorum tekrar açıyorum hardiskim görünür hale geliyor bu sorun donanımsalmı yoksa yazılımsal mı biledim dediğiniz gibi taramada yaptım ama hiç bir sorun çıkmadı.Bilgisayara ilk format attığım zaman hiçbir sorun yoktu Dediğiniz gib vüris felan mı bulaştı bu basıma 2 yada 3 defa geldi ve format attım yardımcı olursanız sevinirim :)
  • quote:

Hocam bilgisayarımı arada açtığımda 1 tblık harddiskim gözükmüyor sonra yeniden başlat yapıyorum yada uykuya alıyorum tekrar açıyorum hardiskim görünür hale geliyor bu sorun donanımsalmı yoksa yazılımsal mı biledim dediğiniz gibi taramada yaptım ama hiç bir sorun çıkmadı.Bilgisayara ilk format attığım zaman hiçbir sorun yoktu Dediğiniz gib vüris felan mı bulaştı bu basıma 2 yada 3 defa geldi ve format attım yardımcı olursanız sevinirim :)

Format atıyorsun sorun değil formattan sonra tüm diski silmediğin için tekrar bulaşıyor. Şimdi Malwarebytes programı ile spam ve zararlı yazılım taratarak temizlik yap. Eğer sorun halen devam ederse Rapid Storage Technology sürücüsünü kurduysan kaldır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 24 Ağustos 2017; 0:9:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.