Şimdi Ara

WD Elements 2TB'ı Bilgisayar Görmüyor Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar WD Elements 2TB harddiskim var. Bilgisayara takıyorum ancak bilgisayar görmüyor. Kabloları değiştirdim, başka bilgisayarda denedim ama sorun düzelmedi. Aynı sorunla ilgili konular var orada yazılanları yaptım. Bilgisayar Yönet'ten disk harflerini değiştimek gibi ama olmadı düzelmedi sorun. Harddiskin ışığı yanıp sönüyor sürekli. USB'den çıkarsam da taksam da yanıp sönüyor. Güç kablosunu takınca bir süre dönüyor sonra duruyor.

NOT: Hard diski bir hafta kadar önce yere düşürdüm. Ancak ondan sonra 3-4 gün sorunsuz kullandım. Düştükten sonra en ufak çizik bile olmadı zaten.

Son olarak Harddiski Denizli Electrowold'den aldım ve şuan İstanbuldayım. Acaba burada garantiye verebilir miyim sorun düzelmezse?

• bendede WD Elements 2TB harddisk var bazen benim pc de görmemezlik yapıyor.Farklı usb den takınca yada çıkarıp yeniden takınca düzeliyo.
  • Benimki hiçbir şekilde görmüyor. Var mı yardım edebilecek
  • Lazer okuyucu yere düşme sonucu zamanla işlevini yitirmiş olabilir, harddiski kutudan çıkarta biliyorsanız sata ile direk anakarttan bağlamaya çalışın olmazsa garantiye gönderin. Düştüğünü söylemeyin.
  • Benimkide Westerndigital marka 500gb.2,5"luklardan usb.yi kasanın arkasındaki anakart usb girişlerine herhangi birine takınca içinden tık tık sesi geliyor kafa vurması gibi bir ses, kasanın ön tarafındaki usb girişlerine taktığımda bu ses olmuyor ne iş bende anlayamadım
  • wd elements 2 tb harici disk bendede var, görmeme sorunu için başka usb 3.0 kablosu deneyebilirsiniz aynı sorun bendede oldu, seagate in usb kablosunu takmıştım kısa olacak kablo yalnız gördü bilgisayar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.