Şimdi Ara

Bilic'in artıları eksileri / İhtiyacımız olan şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Teknik/taktik bilgisinin iyi olması. ''Modern'' futbol oynatmaya çalışması. Özellikle Bursa (Ligin en iyi futbolunu oynayan takım), Liverpool, Arsenal ve Tottenham maçlarında bunu gördük. 100.yıldan sonra zevk aldığım maçlardı bunlar.

Oyuncu bilgisi. Buna scouting mi desek bilmiyorum. Önder Özen'in de etkisi bunda büyük, bu konuda uyumluydular. Milosevic, Pedro, Kerim, Töre, Opare. Hepsi yüksek potansiyelli iyi oyuncular. İçimizden geçmiyor değil keşke kadroda bazı oyuncular bulunmasa da başka oyuncuları getirseydik.

Eksileri
    Oyuncu seçimi. Bu eksi yönü de taktik bilgisini etkisiz kılıyor. Olcay ve Pektemek ısrarı, tek taktiği top indirip kaleye gitmek olan Brugge'a karşı Necip ve Ersan'ı oynatması. Düşünsenize o maçta De Sutter'i Atınç'ın tuttuğunu? Her topun bize geçip rakibin ataklarını başlamadan bitirdiğimizi. Sakatlıktan yeni çıkan Tolga'yı oynatmadığını düşünün.

Tecrübesizliği. Takımı toparlayamıyor, panik anında oyuncular kenara bakıp onu rahatlatan bir TD göremiyor. Düşünsenize kenarda Fatih Terim'in ilginç mimikleriyle oyuncuları sakinleştirdiğini, güven veriyor.

İhtiyaçlarımız
    Ligi tanıyan, tecrübeli ve başarılar kazanmış bir hoca. Bkz. Mustafa Denizli, Fatih Terim, Daum. Lucescu ligi tanır mı bilmem, malum 11 sene oldu.

BEK! BEK!!!! BEK!!!!!!!
    ''İdare eder'' lafından sıkılmadık mı artık? Motta'ya yaptığı hatalardan dolayı söylenmekten bıkmadık mı? Koskoca sezonda 2 kez düzgün orta açabilen, sırf eski performansını yakaladı diye ''oldu bu çocuk'' denilen Serdar'a mahkum kalmak şampiyonluğu götürür. Neydi ki ne oldu derler.

Teknik kapasitesi yüksek bir sol kanat. Bu işin Olcay ile yürüyeceğini düşünmekten vazgeçelim artık. Gerekirse Sosa gibi forvet arkası ve kanat oyuncusu da olur. Danny uygun fiyata gelirse harika olur. Portekizli olmasının sorun yaratacağını düşünmüyorum. Adam Rusya'da, sorun olsa orada olurdu

Tecrübeli bir stoper. Ersan yüzünden her maç günaha girmekten yoruldum! Gerçekten de cehennemde ateşinde kavrulacağım Beşiktaş. Pedro'nun yanına Sivok ile rotasyon yapabilecek birinin gelmesi şart. İstediği parayı verebileceğimizi düşünmüyorum fakat Terry harika olurdu. Sivok/Terry/Pedro/Milosevic/Atınç

Oradan konuşmak kolay, işler öyle yürümüyor falan demeyin arkadaşlar. Rakiplerimiz yıllardır oyuncularını asıyor kesiyor. Bir biz romantik davranıyoruz. GS Tarık'ı aldı, oynatmadı bile. Neden? Bekleneni veremedi. Sabri'yi kadroya aldılar iş çözüldü. Pandev'i ve Dzemaili'yi oynatmadılar -ki bana göre ikisi de çok iyi oyuncudur, bizde olsa harikalar yaratırlardı- çünkü sisteme uymadı. FB Diego'yu oynatmadı çünkü sistemlerine uymadı. Artık tamamen hücumu düşündüğü haftalarda oynatmaya başladılar. Diyeceğim o ki romantik olmayalım, forumda yenerbalcı'ya o3'e hep kızdık belki ama sözlerini dikkate almalıydık. Madem oyunu kitabına göre oynamayacağız, kazanmak için her yol mübahtır demeyip güzel oynamaya çalışacağız, bari bu işi düzgün yapalım. Biraz acımasız olalım, biraz çirkef olalım.

• 2 gündür bendede rehavet vardı tüm antrenör yorumlarını pas geçiyorum. Dün oturdum düşündüm sezon artıları eksilerini. BİLİC İLE 2 SENELİK SÖZLEŞME İMZALANMALI kesinlikle Bilicle devam edilmeli. Şu anda giderse hiçbirşey çözülmeyecek herşeye yeniden başlanacak. Stad açılışı Bilic ile olmalı.
  • Biliçle devam etsek ne olacak? Yine aynı şeyler. Belki Biliçle beraber GERÇEK bir motivasyoner! Bu adamlar genç ve tecrübesiz. Gerçekten ağırlığı kaldıramıyorlar. Oyuncuları çok iyi motive eden birisi lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

Biliçle devam etsek ne olacak? Yine aynı şeyler. Belki Biliçle beraber GERÇEK bir motivasyoner! Bu adamlar genç ve tecrübesiz. Gerçekten ağırlığı kaldıramıyorlar. Oyuncuları çok iyi motive eden birisi lazım.

sadece oyuncularla ilgilenen, maç sırasında oyuncu değişikliğini kendisi yapacak bir yardımcı olsa ne güzel olur ama TD'nin işine karışılmaz düşüncesi geçersiz kılıyor bunu.
  • Önder özen geri gelse de bu yanlışların önüne geçse ... olmaz mı ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • john terry'ye kadar iyiydi

• Biliçle devam etmemiz lazım, 2 yıllık emekler hiç edilemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın Besitasli kardeslerim simdi deseniz ki size verelim Bilici gitsin, milyonlarca Fenerbahce taraftari havada kapar adami. Simdi sizin bu adama verdiginiz kadroya ve koydunugunuz hedefe bi bakin absurdlugu gorursunuz. Kim var bu adamin elinde? Motta, Veli, Pektemek, Olcay , Kurtulus, Pedro vs vs. Bu adamlari Anadolu klubune versen falan bazilarini oynatmazlar o kadar diyim. Bilic'in bi sekilde zirvede kalabilmis olmasi bile bence basaridir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.