Şimdi Ara

BİLİM DÜNYASI ŞOKTA İLK CANLI BİLGİSAYAR YAPILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AnseLmo82

bide şöyle düşündüm

eğer bunlar çoğalabiliyosa bizim donanım almamıza gerek kalmayacak bunlar zaten kendi kendilerine büyüyecekler sürekli günceliz yani

Bunlar yenisini aldırtmak için birşeyler yaparlar yine.

Nvidia Bacterious 9999999GT SUPER PI mesela:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 23 Mayıs 2008; 16:56:52 >
  • quote:

bide şöyle düşündüm

eğer bunlar çoğalabiliyosa bizim donanım almamıza gerek kalmayacak bunlar zaten kendi kendilerine büyüyecekler sürekli günceliz yani

yarıldım yaf

• Bana saçma geliyor ama tv de icat edildiğinde gereksiz ve saçma bulunmuş ama şu anki durumu ortada. Allah sonumuzu hayır etsin....
  • bilgisayarloji : canlı bilgisayarları inceleyen bilim dalı
  • Düşününce İnsana Nvidia'dan daha sıcak geliyor valla

Yalnız Overclocksuz olmaz

EXPANDER;

Biraz dikkat herkese faydalı olur.Türkçe kelime yönünden zengin sayılmasa da fakir değildir.O fiili kullanmak yerine ingilizce yazın daha iyi.Saygılar.
  • 1-En iyi mutasyona uğrayıp kendini güncelleyenler ikinci ellerde fahiş fiyata satılır artık.
    2-İmzalarımız saniye saniye değişir:
    12-05-2010 20:30:15 = 8x10üzeri 30 @ 9x10üzeri 30mhz
    12-05-2010 20:31:15 =16x10üzeri 60 .........
    3-Psu kaç watt tarihe karışır en iyi hangi yiyecek verilmeli glükoz oranı nı kaç verecez ab topikleri açılır.
    4-Anti virüs üreticileri tamamen terse dönüp anti-antibiyotik ürünleri sunarlar.
    5- Elbette virüs üreticileri de penisilin türevlerinde çalışmaya başlarlar.
    6-İntel - Roche birleşmesi gündeme gelir
    7-Microsoft gerçekte olması gereken ismi alır micropsoft olur
    8-Bill gates 8 trilyon bakteri herkes için yeterli bir işlemgücüdür der.
    9-Bu bilgisayar beni hasta ediyor denildiğinde hangi mana da söylendiğini anlayamayız.
    10-Kasa yerine montörün yanına deney tüpleri koyarız. Modifikasyoncular tüpün içine fosforlu su ekleyerek değişik görünümler elde eder.
    11- Sıcaklık bakteriyel üremede önemli olduğu için artık sistemim çok soğuk ne yapmalıyım başlıkları görürüz.
    .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 23 Mayıs 2008; 18:51:32 >

• Böyle olacaksa, delikanlı adam sürekli olarak arkasını duvara verip yengeç yürüyüşü yapmalıdır. Yoksa nemelazım biri gelir Crossfire ya da SLi yapmaya kalkar.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

Böyle olacaksa, delikanlı adam sürekli olarak arkasını duvara verip yengeç yürüyüşü yapmalıdır. Yoksa nemelazım biri gelir Crossfire ya da SLi yapmaya kalkar.

şu anda kopmuş durumdayım lütfen daha sonra tekrar deneyin cf desteğimin kaldırılmasını talep edeceğim

De mi yani Yoksa izin versen crossfire inceleme videosu bile çekerler
  • AMAN tanrım SAYLONLAR !!!

Execute FTL JUMP !!!

• Bu ne ya herkes cem yılmaz
  • terminatörler geri dönecek yani hastala vista günleri yeniden başlicak
  • peki biz bilgisayarda o biçim şeyler seyrederken hiç rahat olamıcakmıyız.bunlar pozisyon hakkında yorum yapmaya kalkarsa insanın bütün hevesi kaçmazmı.
  • quote:

sen crysisi full ayarlarda oynatabiliyonmu diye konuşuruz

Görüntü kalitesini çok açarsam gözlerim ağrıyor.
  • bu tip bir haberi 6-7 sene önce koymuştum biyolojik işlemciler.. yaklaşık 100 ila 1000 kat hızlı olmasıda muhtemeldi. sanırım bilim teknik dergisiydi.
  • quote:

quote:

quote:

Böyle olacaksa, delikanlı adam sürekli olarak arkasını duvara verip yengeç yürüyüşü yapmalıdır. Yoksa nemelazım biri gelir Crossfire ya da SLi yapmaya kalkar.

şu anda kopmuş durumdayım lütfen daha sonra tekrar deneyin cf desteğimin kaldırılmasını talep edeceğim

De mi yani Yoksa izin versen crossfire inceleme videosu bile çekerler

konuşma

şşşşt olm sen crysisi hanki ayarlada oynuyon lan
    ne bilim olm lan bulanık görüyom zaten geçen biri geldi SLI flan dedi tutmadı gözüm herifi
    olm manyakmısın lan nasıl bulanık
    ya öle işte size göremi optimizeliymiş neymiş ondanmış doktor öle dedi
    hacı ne ilgisi varya sizin driverler adam değil ondandır doktora gitte sana ii bi drivercin yapsın bak 18,5 i çıkmış başarım %10 artıyomuş
    ........

• Harbiden Crysisteki o uzun kollu yaratıklar falan gibi canlanırlarsa bu bakterigiller o zaman görürsünüz full detayda oynamayı.

gelişmelere bağlı olarak da Donanimhaber'in yeni ismi belkidewww.Bakterihaber.com bile olabilir.
  • bios güncellemesini nasıl yapacak ben ona şaşıyorum bide abi bu bakteriler nette ayıp şiilere girmesin sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cluber00

bios güncellemesini nasıl yapacak ben ona şaşıyorum bide abi bu bakteriler nette ayıp şiilere girmesin sakın

Valla bunlara herhalde gen güncellemesi yapılır o da normalden daha patlar
  • helal olsun matematikçilere bir kez daha matematikçi olmamla övündüm
  • ESPİRİLER ÇOK GÜZEL BRAVO BRAVO DAHA FANTASTİC 1 FİKRİ OLAN YOKMU
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.