Şimdi Ara

BİLİM DÜNYASI ŞOKTA İLK CANLI BİLGİSAYAR YAPILDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

1-En iyi mutasyona uğrayıp kendini güncelleyenler ikinci ellerde fahiş fiyata satılır artık.
    2-İmzalarımız saniye saniye değişir:
    12-05-2010 20:30:15 = 8x10üzeri 30 @ 9x10üzeri 30mhz
    12-05-2010 20:31:15 =16x10üzeri 60 .........
    3-Psu kaç watt tarihe karışır en iyi hangi yiyecek verilmeli glükoz oranı nı kaç verecez ab topikleri açılır.
    4-Anti virüs üreticileri tamamen terse dönüp anti-antibiyotik ürünleri sunarlar.
    5- Elbette virüs üreticileri de penisilin türevlerinde çalışmaya başlarlar.
    6-İntel - Roche birleşmesi gündeme gelir
    7-Microsoft gerçekte olması gereken ismi alır micropsoft olur
    8-Bill gates 8 trilyon bakteri herkes için yeterli bir işlemgücüdür der.
    9-Bu bilgisayar beni hasta ediyor denildiğinde hangi mana da söylendiğini anlayamayız.
    10-Kasa yerine montörün yanına deney tüpleri koyarız. Modifikasyoncular tüpün içine fosforlu su ekleyerek değişik görünümler elde eder.
    11- Sıcaklık bakteriyel üremede önemli olduğu için artık sistemim çok soğuk ne yapmalıyım başlıkları görürüz.
    .....

Dostum süpersin

• acaba bubakterilerde oyunlara sponsor olacakmı ...

dusunebiliyormusunuz fırlama bakterinin biri cıkıp ben crysis 2 ye 4 milyon usd veriorum diomus...sponsor bakteriler felan...

yada carşı taraftarı bakteriler.... pankartta hazır...

carsı eczneye karsı.... yada eczacıbası na...

• quote:

Orjinalden alıntı: Erdemliol

quote:

1-En iyi mutasyona uğrayıp kendini güncelleyenler ikinci ellerde fahiş fiyata satılır artık.
    3-Psu kaç watt tarihe karışır en iyi hangi yiyecek verilmeli glükoz oranı nı kaç verecez ab topikleri açılır.
    4-Anti virüs üreticileri tamamen terse dönüp anti-antibiyotik ürünleri sunarlar.
    9-Bu bilgisayar beni hasta ediyor denildiğinde hangi mana da söylendiğini anlayamayız.
    10-Kasa yerine montörün yanına deney tüpleri koyarız. Modifikasyoncular tüpün içine fosforlu su ekleyerek değişik görünümler elde eder.
    11- Sıcaklık bakteriyel üremede önemli olduğu için artık sistemim çok soğuk ne yapmalıyım başlıkları görürüz.
    .....

Dostum süpersin

Daha matrakları da olabilir tabii

12-Anneniz siz evde yokken bakteri tüpünüzü temiz suyla doldurup bırakır. Sorunca da : - eee oğlum çok kirlenmişti değiştiriverdim vazonun suyunu...
    13-Nasa süper bilgisayar tesislerini newyork lağımında kurmaya karar verir.
    14-Tabii Türkiye de geri kalmaz Gazete manşetleri: -Haliç süper Bilgisayar Projesi için tekrar eski haline getiriliyor. Yapılan ihalede 15 trilyona Şahin holding projeyi üstlendi (Çin'in ne yapacağını siz tahmin edersiniz artık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowOcean -- 23 Mayıs 2008; 23:18:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zargana_11

quote:

Orjinalden alıntı: korozyon

Skynet'in yaratılmasına tanıklık eden şanslı dönemdeyiz anlaşılan.

Valla filmde skynet için edindiğim görüşlerin gayet olumsuz yönde olduğunu söylemeliyim. Bu yüzden de insanın yaratmış olduğu bişeyin insanı kontrol etmesi kadar kötü bir durum olamaz. Bu yüzden dönemin şanslı bir dönem olduğunu değerlendiremiyecem.

En basit örnek olarak grip virüsünün evrimini örnek olarak göstericem. İnsanın yaratmış olduğu antibiyotiklerle bugün daha dayanıklı.

Ukalalık gibi olmasın ama ufak bir not; Grip virüsüne(ve diğer virüslere) antibiyotikler hiçbir etki göstermez. Grip virüsü sık sık değişime uğramaya müsait genetik yapısı yüzünden her yıl kimlik değiştirerek salgınlar yapar...

• burada kalsın tadında bırakalım, çok sulandırdık, çok güldük çok ağlamayalım sonra (alakaya maydonoz, dam üstünde saksağan)
  • Bu bakterilerin beynimizin bir kısmına enjekte edilip, bilgisayarlar gibi unutmayan bir hafızamızın olduğu yada saniyede milyarlarca basamaklı rakamları birbiriyle çarptığımızı yada gördüklerimizi .jpg olarak kaydettiğimizi, tamamen değişen bir dünyayı hayal ediyorum. Artık güneşte değil evrenin zaptı yakındır.
  • şu an o kadar çok yapılmış deney ve problem varki.ve nerdeyse 100 deneyden 80ı başarılmış durumda.ve bu deneylerden bırıde bu.çok seneer once yapılmıs olup.daha yenı yenı medayaya sunulan bırsey bu.onun için bana pek ilginç gelmiyor
  • bakalım bu ne gibi gelişmeler getirecek hemen abartmayın
  • Böyle bir gelişme olsa bile bunun uygulanacağı ne malum işte üzerinde çalışıp dursunlar bakalım ilerde sonuçları ne olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ckukner

Bu bakterilerin beynimizin bir kısmına enjekte edilip, bilgisayarlar gibi unutmayan bir hafızamızın olduğu yada saniyede milyarlarca basamaklı rakamları birbiriyle çarptığımızı yada gördüklerimizi .jpg olarak kaydettiğimizi, tamamen değişen bir dünyayı hayal ediyorum. Artık güneşte değil evrenin zaptı yakındır.

işte beni korkutanda bu zaten ben pc olmak istemiyorum
  • quote:

.....

• bence bunu uygulamaya dönüştürülemezler yaw. en iyisi makina
  • -Bizim oğlana 10000 dolara Casper cannı bilgisayar aldık yannız şindilik yavru daha sadece kuyruğunu sallayıp havlıyo büyüyünce yapcakmış herbişeyi.
    - Olm size canlı bilgisayar diye uyuz it kakalamışlar haberiniz yok.
    -Hadi leen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cengiz_1983

şu an o kadar çok yapılmış deney ve problem varki.ve nerdeyse 100 deneyden 80ı başarılmış durumda.ve bu deneylerden bırıde bu.çok seneer once yapılmıs olup.daha yenı yenı medayaya sunulan bırsey bu.onun için bana pek ilginç gelmiyor

katılıyorum.haberi daha yeni duyan arkadaşlardan güzel espiriler gelmiş.genede tebrik etmek lazım.Polemik yaratmaktansa fikirlere saygılı olmak daha maküldür.kimi evrim der kimi demez saygı duyalım yeter.
  • matrix gerçek oluyor.
  • bilgisayara virüs girme olayı gerçek olacak galiba, virüsler bakterileri öldürecek bilgisayar çalışmaz hale gelecek, ben gideyimde biraz steril bilgisayar kasası falan dizayn edeyim bari, ilerde zengin olurum belki
  • Yaw bu bakterıler hasta olunca doktoramı goturecez??Ben pek gerceklesecegını dusunmuyorum.Gerceklessede ben gormem en azından
  • quote:

.....

• bende qecen qün qördüm azım acık kaldı..
  • bunlar üreyip çoğalıp i robotlar oluşturup bizi elegeçirirler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.