Şimdi Ara

Bilim insanları dünyayı değiştirebilecek yeni bir malzeme keşfetti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
2
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Matematikte her sembolün sözel ifadesi vardır öğretmenim. Siz daha iyi bilirsiniz işiniz bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erenizmir E kullanıcısına yanıt

Bilim insanları dünyayı değiştirebilecek yeni bir malzeme keşfetti 

• Ayni toprakların insanıyız. Herkes gördüklerini söylesin. Kimseye zorla bir fikir empoze edilemez. Kötü kelimeler kullanmaya kalp kırmaya gerek yok.
    Çok bildiğimiz IQ dan söz edeyim. İQ bir insanın dili kullanma becerisidir. Ülkeden ulkeye bu test sonucları aynı sonucu vermese de aşağıdaki harita bize bir fikir verebilir. Afrika'nın ıq duzeyi hemen dikkat çekiyor. Bu ülkeler onlarca hatta yuzlerce kabileden oluşuyor. Eğitim düzeyleri düşük. Dolayısıyla dil gelişimi zayıf.
    Bilim insanları dünyayı değiştirebilecek yeni bir malzeme keşfetti

• Özger kullanıcısına yanıt
    bu düşünceye göre sende hayali varlıksın! varlığını bana ıspatlaman lazım

• muyasar M kullanıcısına yanıt
    Aynen verdiğiniz bilgi için.....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne saçma, konu ben miyim? Konu ne benim, ne de ilkel insanların yarattıkları hayali varlıklar. Konudan sapmayalım lütfen.

• Bu kadar tartışmaya değecek bir konu bile değil. Normalde evet çok önemli bir konu ama internette biraz araştırma yaptığınızda bu kişinin ( Ranga Dias) geçmişte de tartışmalı, sonuçları manipule edilmiş ve tekrarlanamayan deneyler sunduğunu görürsünüz. İnşallah doğrudur bu araştırma diyorum şahsen, ancak şüpheler mevcut, en azından aynı kişinin aynı konuda önceki araştırmaları konusunda :
    physics
    Allegations of Scientific Misconduct Mount as Physicist Makes His Biggest Claim Yet
    https://physics.aps.org/articles/v16/40

• Demek ki neymiş herşey Kader değil. İlim ilim ilim,Bilim bilim bilim..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu malzemeyi günlük hayatta görmeye ömrümüz yetmez sanırım. Daha grafen var ama üretim yapım aşaması şuanda çok zor. Yüksek hacimli üretim olursa zaten teknoloji sektörü evrim geçirir.

• Bu haber batı ülkelerinde yayınlanınca altında hristiyanlık muhabbeti dönüyor mudur sizce sayfalarca? Bizim sıkıntımız din değil de halkın dini takıntı haline getirip herşeyin içine sokmaya çalışması. Avrupa'da dindarlık seviyesi %50'lerin altına düştü, bizde de zaten o yönde eğilim var şu an dindar %65 falan. Avrupa'dan 20 sene geriden geliyoruz ama o noktaya ulaşılıp kurtulacağız yakında az sabır, dindar sayısı azaldıkça ülke çağdaş seviyeye gelecek. İnanç tamamlayıcı olmalıdır, bilimin, siyasetin, önemli kararların belirleyicisi olamaz, olmamalı. Gelişmiş ülkeler o yüzden gelişmiş.

• serafon kullanıcısına yanıt

Adam beynin işleyişini çözmüş. Sonra gelmiş benimkini çözmüş küçük Einsteincık

• İleri teknolojiler için muazzam bir buluş

• İnsanlık adına güzel gelişmeler.. Arge ye yatırımın önemi beyinlere kazınmalı artık..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.