Şimdi Ara

Bilim Kurgu,Aksiyon,Polisiye,Suc (İzlenen Filmler Eklendi:Tümü İMDB Eklentili) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
15
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ekle
  • +1 Bir kaç film izleme sansım oldu izlediklerimi en sona eklemeye devam ediyorum.Önerilere devam..
  • +1
  • +1 öneri gerek.
  • +1 hiç film önericek yok mu?

• bunlarda bu listeyi hak eder sanırım ayrıca hiç türk filmi yok diyerekten beğendiğim bir film yazıyorum ama izlemişsindir sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: deadsnow32

bunlarda bu listeyi hak eder sanırım ayrıca hiç türk filmi yok diyerekten beğendiğim bir film yazıyorum ama izlemişsindir sanırım

O süpersin hocam, arasında izlediğim varmıs onları ekledim konuya, izlemediklerimi izlerim ama cogunu ızlememısım bak hepsi de güzel filmler konuları süper. Çok teşekkürler.

• Unthinkable, Man on a Ladge, El cuerpo

Bunları arşivime ekledim diğerlerini izledim.. Teşekkürler hocam.
  • Hocam şu unthinable ne dehşet bişeymiş ya. Biraz önce bitirdim, farkettim ki işkence filmleride çok büyük haz veriyormus bana :) Varsa böyle sağlam filmler işkenceli önerin önerin gelsin :D

• GTA tadında filmdir, arşivinizde bulunsun.
  • Cok guzel konu olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

GTA tadında filmdir, arşivinizde bulunsun.

Teşekkürler, listeye ekledim bos vaktimde izliyecegim.

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Cok guzel konu olmus.

Yorumunuz icin tesekkurler, listede görmediğiniz olupta aklınızda film varsa sızınde onerılerınızı bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Hocam şu unthinable ne dehşet bişeymiş ya. Biraz önce bitirdim, farkettim ki işkence filmleride çok büyük haz veriyormus bana :) Varsa böyle sağlam filmler işkenceli önerin önerin gelsin :D

işkence filmlerini sevdiysen bu filmlere de bir göz at derim

• Aslına bakarsan işkence filmlerini sevmem böyle iğrenç bir şey gördüğümde kafamı çeviririm hemen. Ama neden unthinkable bana güzel geldi. Sanırım zorla bir şey söyletmeye çalışılması hosuma gitti. Önerdiklerin
    arasında The Tortured izledim sadece. Güzeldi, sonu ayrı bi güzeldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

Aslına bakarsan işkence filmlerini sevmem böyle iğrenç bir şey gördüğümde kafamı çeviririm hemen. Ama neden unthinkable bana güzel geldi. Sanırım zorla bir şey söyletmeye çalışılması hosuma gitti. Önerdiklerin
    arasında The Tortured izledim sadece. Güzeldi, sonu ayrı bi güzeldi :)

O zaman yazdığım filmler hoşuna gitmeyebilir. Özellikle MARTYRS ve İNSİDE oldukça kanlı ama sağlam filmlerdir. I spit on your grave serisinde hem tecavüz sahneleri hem de işkence sahneleri rahatsız edicidir. THE FİNAL diğerlerine nispeten yumuşak bir filmdir diyebilirim. Listende olmayan güzel bir film aklıma gelirse yine yazarım

• Aynen öyle, fragmanlarını izledim. O yüzden filmleri izlemiyorum. Dediğim gibi böyle devlet işli zorla bir şey söyletmeli olursa daha iyi gibi, yumuşak olsun unthinkable gibi o tarz yani. Hayatımda mesela
    testere serisini izleyememişimdir hiç bi serisini.
  • Hepsini izledim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bi +1 verelim.
  • Bulunsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.