Kesinlikle listeye eklenmeli, izlediğim en iyi casus filmdir. Pacino ve Farrell yeter zaten
Güzel konu. Eline sağlık ama izlemediğim film yok. Bida ki güncelleme de bakarım.
Mesajım bulunsun.
Heat
quote:
Orijinalden alıntı: Detective W.
Kesinlikle listeye eklenmeli, izlediğim en iyi casus filmdir. Pacino ve Farrell yeter zaten
Bunu izlemiştim, ama listeye eklemediklerimdenmiş sayende ekledim yinede sağolasın
Beyler gececilerden öneri bekliyorum,bilim kurgu uzerıne olursa tadından yenmez hadi görelim hünerlerinizi
quote:
Orijinalden alıntı: Raydr1c
Beyler gececilerden öneri bekliyorum,bilim kurgu uzerıne olursa tadından yenmez hadi görelim hünerlerinizi
In Time var mıydı listenizde ?
quote:
Orijinalden alıntı: Detective W.
In Time var mıydı listenizde ?
Izlemıstım, yinede sağol. Suanda Jack Ryan Gölge Ajan izlemeye başladım.
+1
+1
takıp
+1
+1 veriyoruz, film yok listemde destek atın beyler
Çok iyi filmler
+1
+1
Beyler konuyu sürekli güncelleyip duruyorum, ordan burdan bi şekilde film bulup izlemeye çalısıyorum. Hem size fikir olması acısından hemde bana ama kimse sanırım konuya ilgi göstermiyor, kimse film bilmiyor mu allah askına öneride bulunun izliycek film kalmadı ya bi film bulmam bi film saati kadar sürüyor yardım lütfen rica ediyorum.
Eline sağlık
Arkadaşlar bildiğiniz görsel anlamda güçlü arşiv yapma programı var mıdır? Bari bende bir film söylim.
A Takımı (2010)
Uzun zaman oldu. Konuyu aklıma gelenlerle yine güncelledim, hala filmler iş görür. Önerilere devam.