Şimdi Ara

Bilim Kurgu,Aksiyon,Polisiye,Suc (İzlenen Filmler Eklendi:Tümü İMDB Eklentili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
15
Favori
4.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, konu amacım öneri almaktı ama farkettim ki aynı zamanda bu konuda öneride veriyorum,burdaki filmleri izleyebilirsiniz benım belirttiğim standartlarda filmler hepsi.+Romantizm ve komedi içeren hiç bir filmi yazmadım izledim ama hoşlanmıyorum,önermezsenızde sevınırım.+Şunu belirtiyim çerezlik film film istemiyorum sağlam bilim kurgu,polisiye,suc,kurtarma operasyonlu,casusluk,gizem,bol aksiyonlu fim onerisi olan varmi? Artık izlediğim filmleri liste yapmaya başladım aklıma gelenleri şimdilik sonra izlediğim filmi görünce burda yazmadıgım olursada ekliycem.Listeye bakıp önerilmediğinden ve izlemediğimden emin olduktan sonra yorum atarsanız sevinirim.+ 90'larda yapılmış filmlerden ve görüntüsü eski filmlerden haz alamıyorum sırf bu yüzden Yeşil Yol'dan hiç haz alamadım ve
    bu tarz filmler önermezseniz sevinirim.Aynı şekilde savaş filmleride sevmiyorum savaş filminden kastım mesela Er Ryan'ı Kurtarmakta ki gibi kurtuluş savaşı gibi mesela koskoca ordular felan olunca savaşın içinde olunca sevmıyorum ama Er Ryan'ı Kurtarmak sağlam
    filmdir onu beğendim acıkcası.

İzlediğim filmler; (Aklımda bulunanlar,aklıma geldikçe güncelliycem.)

Başlamadan önce burda yazan her filmin yeri ayrıdır ben öyle sıkıcı olan filmleri ve dandik filmleri buraya kesinlikle yazmadım.Film arayıpta bulamayanlarda burdan yararlanabilirler.Benim tarzım film sevenler muhakkak bunlarıda sevecektir.Son zamanlarda
    izlediğim yeni çıkan en iyi film Prisoners gizem,suc,polisiye sağlam bir film.

Yüzüklerin Efendisi Serisi
    Hobbit Serisi
    Batman Serisi
    Harry Potter Serisi
    Açlık Oyunları Serisi
    Transformers Serisi
    Banlieue Serisi
    Iron Man Serisi
    Robocop Serisi
    Asla Pes Etme Serisi
    Yenilmez Serisi

*Tüm Jason Statham Filmleri İzlenmistir.

Edit : Aklıma gelen filmler izlenen filmler olarak konuya eklendi.(Akla geldikçe ve yenileri izlendikçe konu içeriğine eklencektir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 5 Ocak 2015; 0:57:46 >

• Eline sağlık hocam.
  • Eline sağlık.Bana göre en kralı Köstebek'tir (The Departed).Ctrl+F ile ing.ce aratıp bulamayınca Tr aratalım dedik.Varmış Yalnız İçerideki Adam çıktı.Yine aynı Clive Owen reyizin Hepsini Vur filmi yok?
  • Bilimkurgu-Aksiyon benden gelsin

Riddick Serisi
    Alien Serisi
    Capricorn One
    Deja Vu
    Halo 4: Forward Unto Dawn
    Surrogates
    Terminator Serisi
    Banlieue 13
    The Running Man
    Cloverfield
    Westworld
    Elysium
    Equilibrium
    Outbreak
    Rise of the Planet of the Apes
    Real Steel
    Watchmen
    Ink
    I, Robot
    The Arrival
    Men in Black Serisi
    Class of 1999
    Resident Evil Serisi
    They Live
    Pandorum
    The Last Starfighter
    Dune
    The Fifth Element
    Matrix Serisi
    Pacific Rim
    Star Trek
    Star Wars
    TRON Duology
    X-Men Serisi
    Serenity
    Total Recall
    Hellboy Duology
    Reign of Fire
    Oblivion
    Outland
    The Hidden
    Starship Troopers

Not: Yarbay olmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addar -- 11 Ocak 2014; 11:46:52 >

• Liste güzel dostum, konu iyi ama başlık komik olmuş. (Yol Gösterici )
  • Taken
    Man on Fire
    Running Scared
    Shooter
    Wanted
    Eagle Eye

Face/Off
    Deja Vu
    The Book of Eli

Lord of War
    Collateral
    End of Watch
    The Town
    Law Abiding Citizen
    Ronin
    Phone Booth
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Eline sağlık.Bana göre en kralı Köstebek'tir (The Departed).Ctrl+F ile ing.ce aratıp bulamayınca Tr aratalım dedik.Varmış Yalnız İçerideki Adam çıktı.Yine aynı Clive Owen reyizin Hepsini Vur filmi yok?

Evet,Hepsini Vur eklemeyi unuttuklarımdan :) Liste güncelleniyor halen.Diğer yorumlar ıcın tesekkurler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada I am Legend, World War Z ve Guy Pearce-Zaman Tüneli'nide ekleyelim.Oda çok iyi filmdir.Diğerleri verilmiş zaten.Bu arada 2 zombili film (aslında zombide değiller) bilim kurguya giriyor dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Bu arada I am Legend, World War Z ve Guy Pearce-Zaman Tüneli'nide ekleyelim.Oda çok iyi filmdir.Diğerleri verilmiş zaten.Bu arada 2 zombili film (aslında zombide değiller) bilim kurguya giriyor dimi?

I am Legend'i eklememisim ama diğerleri var listede.Zombiler giriyor bilim kurguya :)
  • Haci tam benim tarzmiş senin tarzinda 90-99 seri filmleri hiçsevmiyorum eski film oldugu için teknolojisi berbat
    savaşli ordulu filmleride sevmiyorum böyle plan projeli olacak aksiyon olacak suc olacak ters köşe olacak

Tabanca ve Kaos filmlerini izle bence jason statham oynuyor cok güzel filmlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKRlllEX

Haci tam benim tarzmiş senin tarzinda 90-99 seri filmleri hiçsevmiyorum eski film oldugu için teknolojisi berbat
    savaşli ordulu filmleride sevmiyorum böyle plan projeli olacak aksiyon olacak suc olacak ters köşe olacak

Jason Statham'ın tüm filmleri izledim ben :) Sadece konuya eklemeyi unutmusum not düştüm orayada tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raydr1c

quote:

Haci tam benim tarzmiş senin tarzinda 90-99 seri filmleri hiçsevmiyorum eski film oldugu için teknolojisi berbat

Jason Statham'ın tüm filmleri izledim ben :) Sadece konuya eklemeyi unutmusum not düştüm orayada tesekkurler.

hint film seversen bu özelliklerde

dhoom 1 dhoom 2 ve dhoom3 var

don1 don2

ghanjini

krish 1 krish 3
  • quote:

don1 don2

ghanjini

krish 1 krish 3

Hint filmlerinide onaylamıyorum,tesekkurler.
  • equilibrium

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • +1
  • quote:

quote:

quote:

don1 don2

ghanjini

krish 1 krish 3

ghajini güzeldir.

• quote:

quote:

don1 don2

ghanjini

krish 1 krish 3

Hint filmlerinide onaylamıyorum,tesekkurler.

daha izlemeden,bilmeden hint filmlerini onaylamıyorum demek; böyle bi liste yapma yeterliliğine sahip değilsin demektir.
  • Evet sen daha iyisini bilirsin.3 Aptal'ı izledim ona bakarsan komedi ve hint filmi sevmememe rağmen ve ayrıca ghajiniyede baktım hosuma gitmedi hoslanmadım bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 15 Ocak 2014; 0:03:57 >
  • raydr1c bu mesajda benden nerede bahsettiniz bulamadım :))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.