Şimdi Ara

Bilim kurgu dizisi BÖRÜ 2039’un konusu ve yayın tarihi paylaşıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: fotifoti

Çağ dışı derken? Yapılan işi değil de ismini tartışmanız bence çağ dışı :)

"Wolf" olsa çağdışı olmazdı bunlara göre, çağdışı ne demek ya.

• Prensip gereği Türk yapımı dizi ve film pek izlemiyorum muhtemelen bunu da izlemem.

• Yerli bilim kurgu olmasını tebrik ediyorum. Sürekli çıkan aynı tip tr filmlerinden farklı en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevecen69

Türkiye’nin söz sahibi ülkeler arasına girdiği bir gelecek yaşanıyor.

Film çıkmadan gaz vermeye başlamış güzel milletime. Gelen veriyor gazı giden veriyor hey maşallah. Nede olsa gazı alınca filmi de izler dünyayı da fetheder insanımız.

Amerika senelerdir yapıyor. Uzaylilardan kurtara kurtara uzaylı kalmadı evrende. Hep kahraman, kurtaran Amerika.

Türk dizisi, kitlesi Türkler. Süper gücü İsrail ya da Mozambik mi yapacaktı ? Ne saçma yorumlar var ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    Amerika zaten süper güç. Amerika kendi süpergücüyle kurtarmıyor dünyayı karakterler kurtarıyor. Ha gelelim hiçbir amerikan filminin tanıtım metninde böyle bir kısma rastlamadım. Pohpohtan başka birşey değil açık ve net.
    Açılama metnine hiçbir faydası olmayan prim sözcüğü.
  • Beklentileri karşılamayabilir ama yerli bilim kurgu filmleri için örnek oluşturabilir.

Gömmekten ziyade destek vermek gerekiyor.
  • Now Buying links to the site is one of the most discussed topics in SEO so far. Because it is one of the most working tools for website promotion. Of course, if you know how to use it. It is best to trust this case exchangers, such as thishttp://work2crowd.com/ there crowd links inexpensively can be ordered.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerochkad -- 15 Şubat 2021; 4:32:47 >
  • Alper Çağlar bir kumar oynadı ama bunu bilerek oynadı bilim kurgu türkiye'de çok az bunun altından çıkacağını düşünüyorum.

• Dizi olarak çıkacak.2018 yılında börü dizisi de vardı film ile desteklendi,

• Alper Çağlar var Ahmet Atalay var ilk börü dizisinden yönetmenler var asla kötü olmaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.