Bildirim
Bilim kurulu öneriyi erdoğana göndermiş
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kaynak müthiş -
O sayfa pek yalan değil hocam haber sitesi falan da değil
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Adamlar da haklı diploması olan bir adama gondermek mantıklı secenek (!)
Ya yeter olsun bitsin ben daha fazla dayanamıyorum bu strese konularım da bitmedi ama olsun bitsin bizle oyun oynuyolar lan amkkkkkk
Uygun bulmadı dedikleri şey deneme sınavları. Lafı çarpıtıyorlar.
Cnn TRT den çok takipçisi var evet müthiş heryerden duyuldu bu bayılma mevzusu ondandır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onlar da istemiyordu ertelemek bayılanlar var karantinaya alınanlar var mecburlar
10dk önce paylaşıldı bu haber deneme sınavları dün paylaşıldı
deneme sınavlarına niye cumhurbaşkanı karar versin knk :D yerler açıklandı artık dönüşü kalmadı sallayın böyle haber kaynaklarını -
Ya kardeşim 1 senemi daha kaybederim sunlara oyuncak olmam anlıyor musun
Haber doğru değil zaten
.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F2B55405 -- 15 Nisan 2021; 11:18:15 > -
10dk öncenin haberi
Kanka kaynagin kaynagi yok pek
güne açan çiçekler gibiyiz
YALAN YALAN
öyle saf ki sevgimiz
YALAAAAN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phosphorus -- 15 Haziran 2020; 17:8:33 >
-
Bakın ertelenmesini isteyen arkadaşlar biliyorum umut etmek güzel bir şey ama bu saatten sonra hele ki sınava giriş belgesini açıklamışken adamlar 27-28 gibi çalışın erteleme olursa(bu saatten sonra mümkün değil gibi) sevinirsiniz bir gün dinlenir devam edersiniz ama bu sadece sizi yıpratır konuyu görenlerde gelir sizi eleştirir sizde buna sinirlenirsiniz daha da haber ararsınız ki ona cevap olarak ama lütfen bakın sizin iyiliğiniz için diyorum olursa güzel olur ama olması mümkün değil gibi herkese kolay gelsin
Allah beni kartal olarak yarataydı da bu malum adamın a. a. süzüleydim -
Sonuna kadar haklısın ama ingilizce etiket bile açıldı sınav anı yaşananlar paylaşıldı çok baskı var kurul üzerinde. Bayılanlar falan olmuş tepki alındığı için gündemde yoksa önceden açılan etiketler gibi değil yerler açıklandı da sınav 3 ay atılmayacak 3-4 hafta ertelenebilir temmuzda düşürürüz gibi şeyler söylendi yani ertelenirse yakın tarihlere alınır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Allah beni kartal olarak yarataydı da bu malum adamın a. a. süzüleydim
|
kaynak müthiş
|
deneme sınavlarına niye cumhurbaşkanı karar versin knk :D yerler açıklandı artık dönüşü kalmadı sallayın böyle haber kaynaklarını
|
Ya yeter olsun bitsin ben daha fazla dayanamıyorum bu strese konularım da bitmedi ama olsun bitsin bizle oyun oynuyolar lan amkkkkkk
|
Benzer içerikler
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
- tyt taktikleri
- ilk 100 bursu
- hukuk kitapları pdf telegram
- tahsin banguoğlu yurdu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X