Şimdi Ara

BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
429
Cevap
48
Favori
53.374
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • %200-300 üstü fiyat artışlarını doğal karsilamasak ne güzel olurdu aslinda ..(kar amacı gütmeyen kuruluşlar bunlar ki 2 -3 yıllık alımlari da kapatmışlar yada yok göremedim ben ..) neyse digital aboneligi 100 tl ki hala uygun gibi duruyor ..degerlendirmek isteyen onu da inceleyebilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 2 Aralık 2024; 13:11:37 >
  • muten_roshi kullanıcısına yanıt

Kargo ücreti 7TL'den 70TL'ye çıkmış olabilir.

• Arkadaşlar merhaba, bilim çocuk Ocak 2025 sayisinda sizden gelenleri bölümünün resmini çekip bana atabilir misiniz? Dergiyi bulamadım hiçbir yerde

• Kysis kullanıcısına yanıt
    BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK "Aylık 3 Dergi" / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK "Aylık 3 Dergi" / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL

• gozel2121 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • 4 senedir çocuklar için alıyorum 3 dergiyi birden.. 1 ay gelirse diğer ay getirmiyor ptt kargo. Defalarca mail attım Tübitaka. Benden bu kadar. Yolunacak başka kaz bulsunlar ya da Kargo şirketini değiştirsinler.
  • maxplanck M kullanıcısına yanıt

Uzun süredir alıyorum ben de. Bugün teslim oldu benim. Hiç aksamadı teslimat

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    PTT kargo di mi sizin de? Demek ki semte göre değişiyor. Benim şansıma artık
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.