Ev tübitak'ın karşısında haber verselerdi gider elden alırdım (: bakalım ne kadar sürede gelecek. |
BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (19. sayfa)
-
-
80'li 90'lı hatta daha eski yılların bilim teknik dergilerini bir inceleyin, şuan derginin ne kadar sıradanlaştığını basitleştiğini görebilirsiniz...Yazık oldu
-
Ben lisede kütüphanede 5-10 yıllık bilim teknik dergilerini okurken sanki başka bir dünyadan gelişmeleri okuyormuşum gibi heyecanlanırdım, çok ütopik gelirdi okuduklarım. Ama bugün quantum hesaplama/bilgisayar dışında hiç bir şey şaşırtıcı gelmiyor artık.
Bence böyle hissetmemizin bir sebebi de bilgiye ulaşıma hızımız. Neredeyse 1 hafta gecikmeyle çoğu bilimsel gelişmeyi takip edebiliyoruz artık. Basılı materyaller artık geride kalıyorlar doğal olarak.
Not: Arkadaşlar lütfen kargo ile ilgili mesajları buraya atmayalım.
-
ÇOCUKLAR İÇİN DERGİLER GÜZEL KALİTELİ İKİ YILDIR ALIYORUM. YETİŞKİNLER İÇİN BİLİM VE TEKNİK DERGİSİ PEK HOŞUMA GİTMEDİ. BASİT KALMIŞ.
-
Sakin ilerleyen bir konuda her ayın ilk haftalarında ürün teslimi ve kargo hakkında bi kaç yorumun kimseye zararı olacağını düşünmüyorum geri kalan 3 haftada da içerik konuşulabilir.
Bu arada şubat sayısı elime 5 günlük kargo sürecinden sonra ulaştı.
-
ptt kargoyla ilime geldiği gibi gider alırım. keşke başka kargo kullansalar. şikayet edin şikayet var a. eninde sonunda müdürlük iletişime geçer
-
ptt kargo gibi ucube oluşum görülmemiştir.
30unda çıkan dergi hala istanbulun ortasına teslim edilmemesinin bir açıklaması olamaz.
-
bu ay dergilerin yanında kartondan dergilik o çok hoşuma gitti arşiv yapmak ve düzenli saklamak için çok iyi oldu.
-
Ayın 30undan beri geziyor kargo bakalım gelir bu ay içinde
-
benim dergide dün geldi. apartmanda aşağı girişe bırakıp giderler diye düşünüyordum ama elden teslim ettiler.
-
Hocam bu senin için geçerli olabilir ama 6 10 12 yaşında çocuklar için bu dergiler bir nimet. Ben 99 2000 de pcword alıyordum çocuk yaşında sizin dediğiniz gibi sanki bilim adamı oluyordum onları okuyunca. Şimdi bakıyorum 6 yaşında oğlumda bilim teknik okuyunca aynısı oluyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ayki seri çok güzel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper fiyat devam ediyor. Bilim ve Teknik 2 YILLIK Abonelik sadece 180 TL. Üstelik kapıya kadar kargo ücretsiz. Çocuğu olanlar Bilim Çocuk ve Meraklı Minik aboneliklerine de bakabilir. Gerçekten çok uygun fiyatlı oluyor dergiler.
---------------------
Şubat sayısı elime ulaştı. Yaklaşık bi 6 gün sürdü ama elden teslim olarak geldi. Dergi yanında kartondan dergi koymalık bir ürün de çıktı.
-
Minik çocuk içinde ayrı ayrı klasörlük geldi. Abonelik için haber verene hatırlatana teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 7 Şubat 2024; 8:55:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu dergiliğin alt kısmını nasıl katladınız ben beceremedim.
-
-
Teşekkür ederim hocam, hallettim sayende.
-
Şubat bilim ve teknik sayısı o kadar berbat ki yazıklar olsun...bomboş resmen
-
30 Ocak kargoya verilen dergiler dün geldi. Evde yoktum arayıp komşuma bıraktı kargocu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 7 Şubat 2024; 12:37:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X