Şimdi Ara

BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK 'Aylık 3 Dergi' / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
45
Favori
51.607
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese Selam; D&R dan alışveriş yaptığınızda Avantajix size para ödeyecek. Bu şekilde dr.com dan yapacağınız alışverişleriniz daha ucuz hale gelebilir. Eğer dikkatinizi çektiyse aşağıdaki linkte detayları görebilirsiniz.

Hesaplı alışverişler.

https://www.avantajix.com/tr/dr

• quote:

Orijinalden alıntı: oanayurt

Herkese Selam; D&R dan alışveriş yaptığınızda Avantajix size para ödeyecek. Bu şekilde dr.com dan yapacağınız alışverişleriniz daha ucuz hale gelebilir. Eğer dikkatinizi çektiyse aşağıdaki linkte detayları görebilirsiniz.

Hesaplı alışverişler.

https://www.avantajix.com/tr/dr

deve de demiş ki nerem doğru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tübitak fiyatlara yıllar sonra mecburi zam yapmış gibi. Ayrıca24 aylık abonelikleri de kaldırmış sadece 12 aylık aboneliker var.

BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK "Aylık 3 Dergi" / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL

BİLİM VE TEKNİK + BİLİM ÇOCUK + MERAKLI MİNİK "Aylık 3 Dergi" / 1 Yıllık Abonelik 195,00 TL

• Yuh bu fiyata kim alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence iyi yapmislar, 9 liraya tek dergi, abone olursan evine kadar geliyor 6-7 liraya ortalama. devleti zarar ugratma degil mi. trtnin cocuk dergisi bile 30-40 lira

• E-dergi aboneliği diye bir şey gördüm eskiden yoktu sanki öyle bir şey. Senelik ₺100

Eve PTT ile gönderilen 1 yıllık ₺295 olmuş. Eski fiyatı ₺90

Zaten son 4 sayı hariç e-dergi olarak ücretsiz okunabiliyordu. Hala da öyle galiba. Çok da önemli bir şey değil yani. Ben geçen sene üyelik yapmıştım bu sene yenilemeye gerek bile duymadım. Zaten internette bu dergide paylaşılan gelişmeleri takip edebileceğiniz bir sürü mecra var. Yok dünyadaki gelişmeleri ille de Bilim Teknik üzerinden takip etmek isteyen varsa da zaten bu dergide paylaşılan şeylerin çoğu yıllar sonra meyve verecek araştırmalar olduğu için 4 ay geriden okumak bir şey kaybettirmez.

Çocuğuna Meraklı Minik ve Bilim Çocuk alanlar için kötü olmuş keşke onlara zam gelmeseydi. İçerikleri nasıldı bilmiyorum ama galiba dergiyle birlikte bir şeyler daha yollanıyor çocukların yapabilecekleri. Hem çocuklar onları yapıyor hem de dijital ortamdan biraz uzaklaşıp ellerine fiziksel bir dergi alıp okumaları güzel oluyor.

• Esasında bu fiyat normal. Hatta normal dergilerin birazda altı. Sayfa sayısıda daha fazla. Tabiki önceki fiyatı cayır cayır yanıyordu.

3 senedir alıyordum. Çocuklar dergi ile alakalı her şeyi saklıyordu. Evde ciddi yer sıkıntısı oluyordu. 4-5 ay almamaya karar vermiştim.

• wolkien kullanıcısına yanıt

Bu tarz bilime özendiren/yönlendiren faaliyetlerin ucuz olup halka yayılması devleti zarara uğratma değildir.

Bilakis ne kadar çok çocuğa ulaşılırsa bilimsel gelişmenin artması ihtimali o kadar fazladır. Ummadığınız bir çocuk Dünya çapında önemli bir bilim adamı olabilir, çok önemli buluşlar yapabilir. Dolayısıyla devlete geri dönüşü hayal edilemeyecek kadar fazla olur.

• Prof.Matematik kullanıcısına yanıt

Ben okuldaki çocuklara dağıtıyordum, okudukça aralarında değiştiriyorlardı, çokta severek okuyorlardı. Allahtan iki yıllık almışım.

• Ben iki senelik abonelik yapmıştım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 540 Tl'ye 2'li dergi şeklınde yıllık abonelikte var.

https://yayinlar.tubitak.gov.tr/kampanyalar/169-151-bilim-ve-teknik-bilim-cocuk.html#/56-abonelik-1_yillik_abonelik

• Zam yapması üzdü fakat hayat gerçekleri. Zaten yıllardır sübvanse ediliyordu, en kötü çocuk grubu yine sübvanse edilebilir. Çok kişiye hediye olarakta aldım. fakat yıllık yeniliyordum, 750'de olsa oğlum için almaya devam edeceğim. Hem seviyor hem de gerçekten güzel içerikleri var.

Hala 1 aylık 3 dergi 1 paket sigara parasından az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 3 Ekim 2024; 12:21:41 >
  • Bu yıl ilk defa 3 dergiye birden abone oldum ocak ayında. Kasıtlı olarak Atatürk'e yer vermiyorlar gibi bir izlenime kapıldım. Özellikle milli bayramlarımızın olduğu sayılara baktım. En büyük bayramımızın olduğu Ekim ayı sayısında Meraklı Minikte en ufak bir içerik yada hediye yok. Bilim Çocukta ise sadece bir poster var hediye. Böyle olması beni soğuttu bir daha almayı düşünmüyorum.

• muran87 kullanıcısına yanıt
    Cok uzun süre dergiyi aldım. Önemli gun ve haftalar veya dini ve milli bayramlar çerçevesinde dergi hazirlanmamaktadir. Böyle olsaydı sürekli yıl içinde aynı döngü içinde devam etmek zorunda kalırdı. Ara ara yer verilmekte olduğunu görüyorum. Günlük hayattan veya doğadan konularla çocukların ilgisini çekmeye ve farklı bakış açıları kazandirmaya ve okurken de eğlendirmeye çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İçerik olarak çok zayıf. Sürekli aynı şeyler tekrar ediliyor. İçindeki kart etkinlikleri birbirinin aynısı. Aşırı sıkıcı, ilgi çekmeyi başaramayan dergiler.

Tarih edebiyat güncel bilgiler (bilim harici) dergilerinden bahsetmiyoruz bilim teknik dergisinden bahsediyoruz bari burda yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_d -- 4 Ekim 2024; 8:14:12 >
  • Emrah_d kullanıcısına yanıt

Ben yetişkinler için Bilim Teknik dergisinden bahsetmiyorum ki 3+ yaş dergisi Meraklı Minik dergisinin içeriğini gördünüz mü hiç :) her sayfası bilim mi sizce. Neyse ben tartışma çıkarmak amaçlı yazmadım fikrimi belirttim. İyi forumlar.

3 derginin de 3 ünü de şubattan beri alıyorum. Geldiğinde 2 gün boyunca çocuklara vermeden ben inceliyorum ve öyle veriyorum. Hali ile hangi yaş grubunda hangi konular var emin olun çok iyi biliyorum. Ha emin olun meraklı minikten bile çok şey öğrendim. Çocuklardan önce okumamın sebebi de çocuklar okurken birşey sorduklarında bilmiyorsam öyle bilmiyorum demek yerine önceden bilmediklerimi öğrenip yanıt verebilmek için. Nerede nasıl araştırıp öğrenebileceklerini gösterebilmek anlatabilmek için. İçerik sizce yetersizce iptal edersiniz geçer biter gider. İyi forumlar sizlerede.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.