Şimdi Ara

Bilimadamından Evrim hakkında bir soru. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Washington Post gazetesine HY'nin verdiği demeç aşağıdadır.

"Ben artık ateistim. Tamamen çelişkilerle dolu olan hayatımdan bir anda sıyrıldım ve şimdi çok mutluyum. Ayrıca, kahrolsun Amerikan Emperyalizmi"

Kaynak için tıklayın...
  • Sayın webbie
    adınıza sevindim ama yaptığınız çok çocukcaydı. Artık ateistmiş
  • artık benim verdiğim linklerede bir bakın, webbie'ye laf yetiştirmektense.. Ve alıntı yaptığınız yeri yazın!Teşekkürler!
  • Seviyeli bir tartışma ortamından çok uzak bir ortamın parçası olmuş herkes.Anlıyamadığım dayatmalarla nereye kadar bunu sürdürecekler, çocuk değilki ağacın dalını güneşe doğru yürütebilmesi gibi gelişime açık olsun.inandığı gibi yaşamayan yaşadığı gibi inanmaya başlar sözü buraya cuk oturuyor.Köhnemiş kalıplaşmış düşünceler,Artık bir konu açıldığı zaman bilgi edinebilmek yerine nereden tartışma çıkarabilirim olmuş.Her konuda nasıl olurda ben çamur atarım derdinde sabit kişiler.Evrim evrim diye yırtınıyorsunuz ama Bilimden haberiniz yok Teori olan bu düşünceyi kanun gibi savunuyorsunuz.Gelişime açık olun gerici hareketleri bırakın.Size bakıyorumda içinizin içinizi yedğini görüyorum.Bilimsel konularda bazı arkadaşların kendilerinden daha üstün olmasına heleki ideolojik düşüncelerinden iğrendiği kişiler için nefretini kusmak için hazır kıta bekliyorlar.Geçiniz efendim bu işleri çağ gelişiyor yobazlık yapmayın.Kendinizide kandırmayın bakın ve görün bilim ve din nasılda birlikte ilerliyebiliyormuş.Şunu unutmayın siz biz kavgasını çıkarttıp bu gün tarih tarafından yargılanan herkes yaptığınız bu hataya düşüyor.Eğer kavramlar düşünceler uyuşmuyorsa bile Sindirin içinize cümle alem sizinle aynı düşüncede olmayabilir saygı duyun saygı görün.

• Kutsal kitapta konuşmuş, ben hala sorularıma cevap bekliyorum!
  • İyiki sanal ortam aksi halde çok kötü linç edilecektim anlaşılan

Sayın neommy,
    Mutasyonlarla oluşmuş yeni bir tür var mı yok mu?
    Bence bu sorunun cevabı çok daha önemli. Kişileri değil fikirleri tartışalım.
  • var.Habire tekrarlıyorum zaten.Naylon yiyen bakteriler.Milyonlarca yıldır var değiller ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: insaninpinkodu
    İyiki sanal ortam aksi halde çok kötü linç edilecektim anlaşılan
    Sayın neommy,
    Mutasyonlarla oluşmuş yeni bir tür var mı yok mu?
    Bence bu sorunun cevabı çok daha önemli. Kişileri değil fikirleri tartışalım.

Önce iddia sahibinin hırsızlığını bir tartışalım sonra oraya geliriz ( hırsızlık çeviriyi yapanların, benim verdiğim linklerde açıkça sahtekarlık görülüyor zaten)
    Bilimsel olarak savunamıyorsunuz söylediklerinizi vede şikayet ediyorsunuz. Aldığınız linki bile belirtmiyorsunuz. Ne diyelim yani!

• quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Kutsal kitapta konuşmuş, ben hala sorularıma cevap bekliyorum!

neom kusura bakma ama sorunlu gibi davranma emzik diye ağlayan çocuk gibisin sıkma kendini bu kadar.Hazımsızlık probleminiz varsa eğer nöbetçi eczaneler mevcut.Bu arada yazıyorsunuz ben yazıncada yakışmıyor seviyen düşmüş diyorsunuz.Ben seviyeye göre cevap yazıyorum kusura bakmayın.Ne demiş vw daha iyisi olana kadar en iyisi bu:)Ben bu tarz bir kelime ile rencide etmedim sizleri hiç.Bayağıdır girmiyorum senin gibi cevap yazanlar dolayısıyla.Ama şeytan dürtüyor işte:).Bırakalımda doğru düzgün cevaplar yazalım konu ile alakalı kirlilik olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 1 Nisan 2010; 23:03:37 >
  • quote:

Evet ben soruyu yeniledim ve gene aynı şark kurnazlığıyla karşılaştım.

Anlaşılan bu bölümde verilebilecek cevabı olmayanların, kaynak sorma alışkanlıkları kronikleşmiş bir hastalık.

Peki benzer konulari acip, neden yukarida benim ve digerlerinin sordugu basit bir soruya durustce cevap vermiyorsunuz? Neden dezenformasyon yaptiginizi veya dezenformasyon yapanlarin yazilarini buraya gonderdiginizi itiraf etmiyorsunuz? Eger aksini soyluyorsaniz, o zaman kaynak gosterip kanitlamakla yukumlusunuz. Cunku bir iddia ile ortaya cikiyorsunuz ve iddiayi destekleyecek bir kanit sunmak zorundasiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10
    quote:

Orijinalden alıntı: neommy
    Kutsal kitapta konuşmuş, ben hala sorularıma cevap bekliyorum!

neom kusura bakma ama sorunlu gibi davranma emzik diye ağlayan çocuk gibisin sıkma kendini bu kadar.Hazımsızlık probleminiz varsa eğer nöbetçi eczaneler mevcut.Bu arada yazıyorsunuz ben yazıncada yakışmıyor seviyen düşmüş diyorsunuz.Ben seviyeye göre cevap yazıyorum kusura bakmayın.Ne demiş vw daha iyisi olana kadar en iyisi bu:)Ben bu tarz bir kelime ile rencide etmedim sizleri hiç.Bayağıdır girmiyorum senin gibi cevap yazanlar dolayısıyla.Ama şeytan dürtüyor işte:).Bırakalımda doğru düzgün cevaplar yazalım konu ile alakalı kirlilik olmasın.

Forumda kimseye seviyen düşmüş demedim şimdiye kadar! Ama sizde biraz anlayın yani bunun hazımsızlıkla hiçbir ilgisi yok! Konuyu baştan aşağı ve verilen linklerle incelerseniz anlarsınız zaten! Arkadaşa bir soru sorduk cevap vermiyor bir türlü! Bu çocukluk! Sizde o sırada yanımızdan geçtiniz!
    Konuya baştan girseydiniz böyle bir durum olmazdı sanırım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 1 Nisan 2010; 23:48:49 >

• neomy kaynakta kaynak, bana ne bana ne diye başlık başlık dolaşmaya devam ediyor ve beni eğlendiriyor sağolsun... o yüzden dokunmayın neomyime
  • @Insaninpinkonu:

Bilimsel bir konu ile ilgili bilgi paylasimi ve tartisma yapilabilmesinin kurallarindan ilki kaynak göstermektir. Zannediyorum bu konudan haberiniz yok, yahut hic gercek bilimsel kitap okumuyorsunuz. Her konunun altinda, hatta aciklama yapilan cümleler numaralandirilarak o cümlenin dayanagi kaynak, okuyuculara bu yazinin dogrulugunu teyit etmek üzere gösterilmek zorundadir. Aksi takdirde iskembe-i kübradan atilmis safsatadan öteye gecmez ve bunu yazana gülme hakkini vermez. Cok ayiptir ve bilimden binlerce kilometre uzaktir yaptiginiz...

Ben de sizden yukaridaki yazinin dayanagi kaynagi göstermenizi rica ediyorum.

Domuz yenmemesiyle ilgili aciklama yapan sarlatan profesörün gösterdigi kaynaklarin hepsini inceledim, hepsinin yalan oldugunu gördüm. Sizin bu yönteme siginarak insanlarin akillarini bulandirmaya niyetiniz olmadigini kaynak göstererek kanitlama mecburiyetiniz vardir...

• Ben de isterim, banane.

Hala ortaya attığınız iddianın kaynağını göstermediniz. Yoksa kaynak diğer konuda da söylediğiniz gibi size "vahiy" yoluyla mı indi?

Başlığı açan, yani iddiayı ortaya atan sizsiniz. Ortaya attığınız iddianın kaynağının olmadığını, yalan olduğunu söyleyen benim. Neden bana bir cevap vermiyorsunuz?

Anlamanız için tekrar edeyim; Başlığı açtınız, bir profesörün adını kullandınız. Bu profesör gerçekten de önemli bir araştırmacı ve kendisi ile ilgili birçok makale ile link yukarıda var ve hepsi o kadının konuştuğu dilde. Sizin yazdığınız yazının ise kaynağı yok. Yani bir insanın adını kullanarak, başka birine ait bir iddiayı güçlendirmeye çalışıyorsunuz.

Lütfen aradan herhangi bir cümleyi çekmeden, kendi iddianızı ispatlayın. Saatlerdir lafı kıvırmak dışında herhangi bir cevap vermiyorsunuz. Sizin lafı kıvırmak adına sorduğunuz sorunun cevabı ise forumda var. Eğer derdiniz öğrenmek ise, lütfen Evrim Teorisi'ne ait başlığa bir bakın. Devamlı uyardığınız ve rahatsız olduğunuz "okuyun" diyerek bize yol gösterdiğiniz şeyi yapın lütfen.

• Cevap yok ama laf kalabalığı çok
    Bu kadarınız bana yetmez arkadaşlar, yanınıza birkaç kişi daha alın emin olun yeterli değilsiniz hala
  • quote:

Cevap yok ama laf kalabalığı çok
    Bu kadarınız bana yetmez arkadaşlar, yanınıza birkaç kişi daha alın emin olun yeterli değilsiniz hala

Sacma cevaplar cok ama adres satirindan kopyalanacak bir kaynak yok. Bu kadar geveleyeceginize verin bir kaynak adresi, olsun bitsin.

Ne o? Yoksa kaynagin üstünde mi oturuyorsunuz?
  • quote:

Cevap yok ama laf kalabalığı çok

Pardon ama iddialar ile ortaya cikan sizsiniz ve iddialariniza yoneltilen sorulara cevap vermek ve kaynak belirtmekle yukumlusunuz. Bunu yapmadiginiz surece "laf kalabaligi", "yeterli degilsiniz" vs. tarzi soylemlerde bulunmaniz, burada bulunus amacinizin en kibar deyisle "provokasyon" oldugunu gosterir.

Eger, ayni tavra devam etmekte israrciysaniz, diger soru soran arkadaslara sunu soylemek istiyorum:
    Don't feed the trolls.

• Kaynak sizsiniz ve ben ne güzel kaynatıyorum

Cevap veremeyen kendileri, ben veremiyorum kaynağı da, bari siz verin bir cevapta olsun bitsin o da yok
  • Uydurdun yani yukarıdaki yazıyı.
  • "Kültür ve Bilim" bölümünü "Konu Disi" mantigiyla mesgul etmek sanirim böyle yapiliyor. Yöneticiler sanirim buralarda pek gezinmiyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.