Şimdi Ara

Bilimadamından Evrim hakkında bir soru. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sitede yazılanları okudukça insanın evrime inancı daha da artıyor.

Evrimi çok iyi savunan arkadaşlar var.

Challenger, neommy, nietzsche...

Ama onların sayesinde artmadı. Tam tersi evrimi çökertmeye çalışanların yüzünden.

Adamın açtığı konuya bak. Bu kadar aptalca bir şey olabilir mi? Kaynak göstermeden bir yazı yapıştırıyor. Ondan sonra cevap bekliyor. Kaynak beklenince de bırakın laf kalabalığını cevap verin diyor.

Bu adamın bu bölüme hala yazı yazabiliyor olması modların bir hatası olsa gerek.

Buna da cevap verin o zaman:
    HY gitmiş Dawkins'ten özür dilemiş. Sen haklıydın. Ben bunca cahil yıldır insanları kandırmışım" demiş.

Kaynağını boşverin buna cevap verin o zaman.
  • Kaynağı buldum...Sitenin isminden yazıyı yazanın ne mal olduğunu anlarsınız..
    http://kurandaceliskiyoktur.com/2008/01/21/darwinin-kara-kutusu-kitabinin-tam-metni/

ctrl+f yapıp lynn diye aratın.Yazı biraz aşağıda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 2 Nisan 2010; 11:34:49 >
  • Ben size hemen mutasyonların yakın zamanda gözlendiği bir deneyi vereyim. E.coli bakterisinin önceleri sindirip enerji elde edemediği yapıları sindirdiği.
    Defalarca bu forumda kaynak olarak gösterildi.
    Ayrıca arkadaşın yazmış olduğu yazı bunu bariz çaptıran H.Y. isimli şahıstır. :]
  • @neuro;

Sanırım 10-15 gün önce size vermek zorunda kaldığım yetersiz cevabın ne kadar haklı olduğu daha iyi anlaşılıyor! O cevap o zamanda hoşuma gitmemişti şimdi de hoşlanmıyorum.
    Sizin gibi tartışmayı izleyen çok sayıda arkadaş var aslında. Bende aklı başında insanlarla Evrim Teorisinin eksiklerini tartışmayı isterim ama bu mümkün olacağa benzemiyor.
    Arkadaşın verdiği yazının tüm anormalliklerinin ve sahtekarlığın açıklaması benim verdiğim linklerde ingilizce olarak var zaten!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Yaş kaç..

sana ne? konu ile alakası ne?

quote:

Orijinalden alıntı: nietzsche

Karbon testi değil.Radyometre veya radroaktif tarihleme.Bakın bugün adli tıp çene kemiğinden insanın tüm yüz hatlarını oluşturarak katili bulabiliyor.Rekonstrüksiyonlarda buna dayanarak oluşturuluyor.Adli tıp 1 çene kemiği ile yüzü çıkartabiliyorsa paleontoloji neden bütün kemiklerle canlıyı çizemesin?Evet teoriler çürütülmek için var.Ama kanunlaşan teorilerde var.2000yıl önce batlamyus dünya evrenin merkezi diyordu ve öyle düşünülüyordu şimdi ise neredeyiz.

robot resimle de bulunuyor ona bakarsan illa birebir benzemesi şart değil diğer delillerin de üzerine gidiliyor... burada da neye benzediği bulunabilr ancak tahmin edilir maymun ile insan zaten birbirine şu an da bezniyor milyon yıllık fosili incelemene gerek yok bunu anlamak için...

quote:

Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman

@ Sayın İlkerİnanç

Uydurmaya gelirsek Din konusu Evrimin yanında komedi gibi kalır ona bakarsan Evrim yine az çok bir şeyler koyuyo öle zınk diyede ortaya çıkmıyo işte Dinlere Karşı çıkayım diye falan değil İnanın diye sizi Cehennemede atmıyo Korkutmuyo yani

hocam dinlerin mantıkla açıklanması gerekmiyor kanaatimce.mistik konularda nedeni nasılı sorgulamak saçma.herşeye maddesel birer anlam vermek isteyen materyalist mantalitelerin sorunu,neden nasıl..
    ayrıca bu cennet ve cehennem mevzusu bence derin. daha önce bu örneği verdim.anne babalar çocuklarına kızdıklarında korkutmak bir daha yapmamasını sağlamak için gebertirim mahvederim ağzına biber sürerim diyorlar.kaç ebeveyn bunu gerçekten yapmıştır?psikopat olmaları lazım ki bahsettiğimiz varlık(forum o hale geldiki ismini bile yazamıyoruz ceza alırız diye.bravo) psikopat olamaz sanırım...3

quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Türkü

Arkadaşım hakaret mi istiyorsun yok mu anlamamak için ne kadar direnebileceğini göstermek istiyorsun?

İmana geldim , YA SABIR!

bunu bana söylediysen seni fazla kaale almadığımı ne zaman anlayacaksın benim ne yapmam gerekiyor?hoş hakaret saldırı yapmadığını şey değil niye yapmamız lazımmı diye sorduğunu da pek anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 2 Nisan 2010; 12:51:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: neommy

@neuro;

Sanırım 10-15 gün önce size vermek zorunda kaldığım yetersiz cevabın ne kadar haklı olduğu daha iyi anlaşılıyor! O cevap o zamanda hoşuma gitmemişti şimdi de hoşlanmıyorum.
    Sizin gibi tartışmayı izleyen çok sayıda arkadaş var aslında. Bende aklı başında insanlarla Evrim Teorisinin eksiklerini tartışmayı isterim ama bu mümkün olacağa benzemiyor.
    Arkadaşın verdiği yazının tüm anormalliklerinin ve sahtekarlığın açıklaması benim verdiğim linklerde ingilizce olarak var zaten!

neommy cevap için teşekkürler.

Ben de kadının yazdığı bir kaç kitabı buldum netten. HY'ninkilere pek benzemiyor.
    http://www.google.com/search?hl=en&client=opera&hs=Jyy&rls=tr&tbs=bks:1&tbo=u&q=inauthor:Lynn+inauthor:Margulis&ei=2sC1S9CKJ4a74gau4ZzTDg&sa=X&oi=book_group&ct=title&cad=author-navigational&resnum=10&ved=0CCAQsAMwCQ

Farkettim ki yurtdışında bilimsel platformlarda yapılan tartışmalar evrim var mı yok mu diye değil aslında. Evrim nasıl gerçekleşiyor? Sorusunu cavaplamaya yönelik. Zaten hepsi kabul etmiş sadece nasıl olduğu konusunda fikir ayrılıkları var. Evrim denilen teori de sadece Darwinizm'den ibaret değil aslında.

Gönül isterdi ki bu forumda bunları tartışalım. Bilgi paylaşımı bu şekilde olsun. Ama varlığı bile insan beyninin evrimini sorgular nitelikteki kişiler yüzünden pek mümkün gözükmüyor.

Benim hala anlayamadığım noktalar var. Bir gün zaman olursa ve toparlarsam ilgili topikte sorarım zaten.

• Sayın ilkerinanç çizimlere/rekonstrüksiyonlara ''bu kadar detaylı çizimi nasıl yapılıyor?'' diyebilirsiniz fakat ''bu çizimler yalan'' diyemezsiniz.Bu ara fomlar içinde geçerlidir.
    Zaten sizde yalan demiyorsunuz ama diyen arkadaşlar için yazayım.
    Bir fosil üzerinde paleontologlar 10-15yıl arası bir süre için çalışır.Ne olduğu isminin ne olacağı hakkında bile aylarca tartışırlar biologlar,zoolaglar canlıyı incelerler.Ve zamanı geldiğinde en uygun olarak çizimi yapılır.Hayvanın %100 benzeri tabiki olmaz ama siz hummer şasesine de şahin yerleştiremezsiniz.Ha siz bu adamların yanında biolojinin ''b''sinden anlamazken bunlar yalan/yanlış derseniz yapılan emeğe saygısızlık yapmış olursunuz.
    Ameliyathaneyi basıpta yanlış ameliyat ediyosun hastayı diyen hasta yakını zihniyetiyle tartışılmaz.Ha dersiniz ki ben paleontoloğum bu fosillerde yalan o zaman hak veririz.

quote:

burada da neye benzediği bulunabilr ancak tahmin edilir maymun ile insan zaten birbirine şu an da bezniyor milyon yıllık fosili incelemene gerek yok bunu anlamak için...

1 nesil sonraki atasını bulabilirsiniz ancak benzerlikle.Bir insanın bebeklik fotorafından 80 yaşında neye benziyeceğini bulamazsınız,aynı şekilde 80 yaşındaki adamın 100lerce bebek arasından hangisi olduğunuda bulamazsınız.Ama 80,79,78,77.....6,5,4,3,2,1 diye bütün yaşlarda çekilmiş fotoğrafları varsa o zaman bebekliğini,ergenlikteki halini,yetişkinliğindeki halini bulabilirsiniz.İşte fosil kayıtlarıda zamanda geri gitmemize yarıyor.
    Yoksa evrim insan maymuna benziyor o zaman maymundan geldik bu teoride evrim teorisi olsun değil!

@Neuro
    Sanırım evrim konusunda burada en bilgili kişi beyaz rus.Moleküler biyolog kendisi fakat herhalde bıktığından uzun zamandır evrim başlıklarına mesaj atmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nietzsche -- 2 Nisan 2010; 13:14:36 >

• @neuro;

Evet, söylediğiniz ve dikkat ettiğiniz çok doğru. Bilimsel düzeyde Evrim yoktur gibi bir aptallığı söyleyen hiçbir kaliteli bilimsel çevre yok, yoktur diyen doğal olarak cahil muamelesi görür!
    Yine benim verdiğim linkteki paleontolog'un web sitesine giderseniz ilk sayfada kocaman bir " Evrimci " yazısı karşılar sizi. Lynn Margulis'te Evrim taraftarıdır. İtirazlarıda Evrimi tamamlamak, işleyişini daha iyi kavramak için yapıyorlar. Bunlar Türkçeye çevrilirken sanki Evrim yokmuş izlenimi yaratmak için gerekenler eklenerek hazırlanıyorlar, bu yüzden forumda konuyu izleyen bizler HY adını duyunca tepki gösteriyoruz. HY bu sahtekarlığı devamlı yapıyor, tüm alıntılarıda sahtekarlık aleti!
    Umarız birgün herkes kabul eder ve eksiklik-zaaflarını tartışabiliriz teorinin!

• "Neden, nasil" sorgulamasi olmasa bilimin olmayacagini bilmeyen dogmacilarin Kültür-Bilim bölümünde yeri olmasina ben hala anlam veremiyorum. Herhangi bir kanit ortaya koyamiyorlar, zira sadece "at da izi kalsin" mantigiyla olaya yaklasiyorlar.

Mutasyon ve modifikasyon bilimsel bir gercektir ve evrimin birer parcasidir. Evrimin varligi-yoklugu tartismasi kadar kit hatta aptalca bir tartisma konusu yok.

Kac kisi biliyor, asisi üretilmis bir virüs bile ne kadar kisa sürede kendini modifiye ederek farkli bir form ortaya cikarip farkli bir hastalik meydana getirmeye baslayabiliyor?

Virüs gibi mikron boyutundaki bir yapinin bu kadar kisa sürede sartlara göre modifiye olmasini kompleks organizmalarda neden bu kadar cabuk bekliyor evrim karsitlari? Evrim hicbir zaman demedi ki bugünden yarina hoppala yavrum yaz geldi hesabi canlilar farklilasmistir; milyonlarca yila ihtiyac duyan bir degisim bu degisim ve hali hazirda da devam etmekte.

Ortalama 75 yillik ömrümüz bunu görmeye yetmez. At gözlügü olanlar ve bu gözlügü inatla cikaramayanlar da bunu göremez.

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Bu sitede yazılanları okudukça insanın evrime inancı daha da artıyor.

Evrimi çok iyi savunan arkadaşlar var.

Challenger, neommy, nietzsche...

Ama onların sayesinde artmadı. Tam tersi evrimi çökertmeye çalışanların yüzünden.

Adamın açtığı konuya bak. Bu kadar aptalca bir şey olabilir mi? Kaynak göstermeden bir yazı yapıştırıyor. Ondan sonra cevap bekliyor. Kaynak beklenince de bırakın laf kalabalığını cevap verin diyor.

Bu adamın bu bölüme hala yazı yazabiliyor olması modların bir hatası olsa gerek.

Buna da cevap verin o zaman:
    HY gitmiş Dawkins'ten özür dilemiş. Sen haklıydın. Ben bunca cahil yıldır insanları kandırmışım" demiş.

Kaynağını boşverin buna cevap verin o zaman.

Herkes olayı kendi açısından değerlendirir
    Onların sayesindede benim imanım kuvvetleniyor sağolsunlar...

• Arkadaşlar bu bir açıklama/düzeltmedir.

Ben Evrim Teorisine inanan, tanrı inancı olmayan ve arada sırada domuz eti yiyen birisiyim.

Forumda tek taraflı düşünce olduğu için ve mualif insanların sesi çok cılız kaldığı için böyle bir ''muziplik'' yapmak zorunda kaldım.

http://forum.donanimhaber.com/m_38815621/mpage_2/tm.htm
    Bu başlıkta açtığım ve yazdığım hiçbirşeye kendimde inanmıyor ve tasvip etmiyorum, fakat gerçek olan bu bölümde hiç farklı seslerin kalmadığı, kalanların ise yönetici tarafından baskı altına alınmış olmasıdır.

Bölüm daha renkli olsun, farklı düşüncelere daha saygılı yaklaşalım olmaz mı?

Rol gereği inanmadığım şeyleri yazdım fakat öyle bir tepki aldım ki ben bile şaşırdım doğrusu.

Ben olsam ciddiye almaz geçerdim böylesine safça (kendi açtığım konuda yazdıklarım) yorumlara hırsla cevap vermek bir yana gözümün ucuyla bakar es geçerdim.

Bunu yapamayan herkes sınıfta kaldı.

Evrim Teorisine inanmayan insanlar gibi düşünüp açtığım başlıklar kilitlendiğini gördüm ve Yöneticide böylelikle sınıfta kaldı.

Empati yapalım ara sıra ve bunda samimi olalım. Söylediklerimiz gerçek olsa ve karşımızdaki cahilce saçmalıklarla bize soru yöneltse bile sevgi, hoşgörü ve sabırla yanıt verelim.

Hemen makaraya, hakarete başvurmayalım ve karşımızdakileri biraz olsun dinleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insaninpinkodu -- 2 Nisan 2010; 15:24:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: insaninpinkodu

Arkadaşlar bu bir açıklama/düzeltmedir.

Ben Evrim Teorisine inanan, tanrı inancı olmayan ve arada sırada domuz eti yiyen birisiyim.

Forumda tek taraflı düşünce olduğu için ve mualif insanların sesi çok cılız kaldığı için böyle bir ''muziplik'' yapmak zorunda kaldım.

Bu başlıkta açtığım ve yazdığım hiçbirşeye kendimde inanmıyor ve tasvip etmiyorum, fakat gerçek olan bu bölümde hiç farklı seslerin kalmadığı, kalanların ise yönetici tarafından baskı altına alınmış olmasıdır.

Rol gereği inanmadığım şeyleri yazdım fakat öyle bir tepki aldım ki ben bile şaşırdım doğrusu.

Ben olsam ciddiye almaz geçerdim böylesine safça (kendi açtığım konuda yazdıklarım) yorumlara hırsla cevap vermek bir yana gözümün ucuyla bakar es geçerdim.

Evrim Teorisine inanmayan insanlar gibi düşünüp açtığım başlıklar kilitlendiğini gördüm ve Yöneticide böylelikle sınıfta kaldı.

Empati yapalım ara sıra ve bunda samimi olalım. Söylediklerimiz gerçek olsa ve karşımızdaki cahilce saçmalıklarla bize soru yöneltse bile sevgi, hoşgörü ve sabırla yanıt verelim.

Hemen makaraya, hakarete başvurmayalım ve karşımızdakileri biraz olsun dinleyelim.

Saçma

Kaynaksiz bilgi sunmanin evrimci olmak ya da yaratılışçı olmakla ilgili yok. Bilimsel bir konu tartışcaksan kaynak sunarsin , kaldiki evrim teorisini bilen kimse kendisine evrimciyim demez. O zaman yer cekimciyim , kuantumcuyum , genel görelikçiyim , big-bangciyim filanda dememiz lazim evrim ideoloji değildir. Aklinca kurnazlik yapiyorsun evrim ateist işi filanda değildir , nede bütün ateistler evrimci olmalidir. Kaldiki evrime inanilmaz , evrim bilinir.

• quote:

@insaninpinkodu

1. Sizin kimseyi sinava alma hatta sinifta birakma hakkiniz ve haddiniz yok. Kendinizi ne sandiginizla alakali olan bir durum bu. Insanlarin tepkilerini ve yanitlarini degerlendirirken sarf ettiginiz kelimeleri gözden gecirin.
    2. Bilimsel bir konuyu kaynagi olmayan bir antitezle ortaya atan biri icin bilime önem veren insanlari oyun oynayarak, onlarin deger verdigi arastirilmis, üstünde saclar dökülmüs, ömürler tüketilmis bilgilerle dalga gecerek rahatsiz etmeye de ne haddiniz ne de hakkiniz var.
    3. Aciklamalariyla ortaya atilmis bir konuyu mesnetsiz yorumlarla provoke etmeye, konunun icerigini sadece yapmak istediginiz "sinav" icin kirletmeye hele hic mi hic hakkiniz yok.

Siz ciddiye almayip gülüp geciyorsaniz o sizin sorununuz. Bilimsel konularin tartisildigi, bilgi paylasimi yapildigi bir platformdaki insanlardan "Konu disi" mantigi bekliyorsaniz da bu bölüme bir daha gelmeyin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Serdar

"Neden, nasil" sorgulamasi olmasa bilimin olmayacagini bilmeyen dogmacilarin Kültür-Bilim bölümünde yeri olmasina ben hala anlam veremiyorum. Herhangi bir kanit ortaya koyamiyorlar, zira sadece "at da izi kalsin" mantigiyla olaya yaklasiyorlar.

Mutasyon ve modifikasyon bilimsel bir gercektir ve evrimin birer parcasidir. Evrimin varligi-yoklugu tartismasi kadar kit hatta aptalca bir tartisma konusu yok.

Kac kisi biliyor, asisi üretilmis bir virüs bile ne kadar kisa sürede kendini modifiye ederek farkli bir form ortaya cikarip farkli bir hastalik meydana getirmeye baslayabiliyor?

Virüs gibi mikron boyutundaki bir yapinin bu kadar kisa sürede sartlara göre modifiye olmasini kompleks organizmalarda neden bu kadar cabuk bekliyor evrim karsitlari? Evrim hicbir zaman demedi ki bugünden yarina hoppala yavrum yaz geldi hesabi canlilar farklilasmistir; milyonlarca yila ihtiyac duyan bir degisim bu degisim ve hali hazirda da devam etmekte.

Ortalama 75 yillik ömrümüz bunu görmeye yetmez. At gözlügü olanlar ve bu gözlügü inatla cikaramayanlar da bunu göremez.

sizin de kimseye kıt veya aptal deme hakkınız yok bilmem farkındamısınız.kabul etmez arkadaşım adam zorla mı?haniş dese ki ben fizikteki şu formulu şu kuralı kabul etmiyorum salakmısın kardeşim sen dersin adama.ama varlığı kesin ispat edilememiş hala teori düzeyinde kalmış bir düşünceyi bilimsel bile olsa sorgulama hatta kabul etmeme şansımız var.siz kendi kendinizi nasıl ne şekilde avutursanız avutun bu sizin probleminiz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yeni Türkü

Arkadaşım hakaret mi istiyorsun yok mu anlamamak için ne kadar direnebileceğini göstermek istiyorsun?

İmana geldim , YA SABIR!

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

"Neden, nasil" sorgulamasi olmasa bilimin olmayacagini bilmeyen dogmacilarin Kültür-Bilim bölümünde yeri olmasina ben hala anlam veremiyorum. Herhangi bir kanit ortaya koyamiyorlar, zira sadece "at da izi kalsin" mantigiyla olaya yaklasiyorlar.

sizin de kimseye kıt veya aptal deme hakkınız yok bilmem farkındamısınız.kabul etmez arkadaşım adam zorla mı?haniş dese ki ben fizikteki şu formulu şu kuralı kabul etmiyorum salakmısın kardeşim sen dersin adama.ama varlığı kesin ispat edilememiş hala teori düzeyinde kalmış bir düşünceyi bilimsel bile olsa sorgulama hatta kabul etmeme şansımız var.siz kendi kendinizi nasıl ne şekilde avutursanız avutun bu sizin probleminiz...

Insaninpinkodu kisisi bu tür yorumlari aptalca degerlendirdigi icin cevap niteligi de tasiyordu. Üstünüze alindiysaniz o sizin sorununuz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç
    quote:

Insaninpinkodu kisisi bu tür yorumlari aptalca degerlendirdigi icin cevap niteligi de tasiyordu. Üstünüze alindiysaniz o sizin sorununuz...

Hayır!
    Bilim Kültürle ilgili heryerde, bir Uygar Ülke Üniversitesinin bir kürsüsünde "Evrim yoktur" demek cehalettir ve aptallıktır!
    Dünyanın her uygar ülkesinin üniversitesinde Evrim Teorisi kabul edilir, ispatlandığı için kabul edilmiştir ve kimsede karşı çıkmaya kalkmaz!
    Konu dışında isteyen ben evrime inanmıyorum derse desin!
    Bunu çok açıkça ifade ederim ve isteyen üstüne alınsın derim!

• quote:

quote:

Buna inanıcağımızı mı sandın?Yaptığın yanlışı ''yanlış yapmadım keh keh sizi denedim'' diyerek aklayamazsın.
    Burada kimse senin böyle bir amacın olmadığını biliyor.
    Zehra benimle çıkarmısın?Hayır.Oğlum dedim size dalga geçtiğimizi anlar diye.

• Bugüne kadar Kültür-Bilim bölümünde açılan en saçma konu diyebilirim. Konuyu açanın yazdığı saçmalıklardan sonra kendini aklama çabası da son derece komik.

Artık böyle konuları gördüğümde cevap vermeye, açıklamaya bile çalışmıyorum; çünkü konuyu açan genellikle anlamamak için elinden geleni yapıyor ve en sonunda anlamıyor. Olan harcanılan zamana oluyor.
  • Sevgili SSH,

Benim kanaatim, bu tarz konuların aslında çok gerekli olduğudur. eğer bu konuyu ele alırsak, konuyu açan insan ve daha birçok insan yukarıda yazanın gerçek olduğuna inanmış/inandırılmış insanlardır. Ben isterim ki, devamlı olarak bu tür konular açılsın, insanlara empoze edilen ve aslında gerçekle alakası olmayan şeyleri gün yüzüne çıkaralım. Açabildikleri kadar konu açsın insanlar, eğer haklılık payları varsa karşı tarafta duranlar yeni birşeyler öğrenir; eğer sadece yalanlardan oluşmuş ve toplumun bir kesimine empoze edilmiş şeyler ise, en azından bu forum sayesinde bu yazılanları okuyan insanlar birgün o yazı ile karşılaşırlarsa, alternatifini ya da doğrusunu bilirler.

Size kendimden örnek vermek istiyorum. Ben Evrim konusuyla hiç ama hiç ilgilenmeyen biriyim. Buna hem eğitimimin etkisi hem de ilgil alanlarım etki etmektedir. Ancak, buradaki bu yazıyı araştıran ilk kişi ben oldum ve o insana da bunun yalan olduğunu söyleyen ilk kişi de ben oldum. Bu sayede ABD'deki bir üniversitede araştırma görevi yapan bir akademisyen hakkında bilgi sahibi oldum ve ayrıca "kurandaceliskiyoktur.com" adlı sitenin de bu kadının adını kullanarak yalan yazılar yazdığını gördüm. Bu iddiayı ortaya atan insana da bu durumu anlattığımda, aslında bu site ile aynı isimde bir de kitap olduğunu öğrendim.

Kendi açımdan baktığımda, evrim hala bana çekici gelmeyen bir konu ama evrim karşıtı fikirlerin gerçekten de ilgi çekici olduğunu ve bana bilgi sağladığını gördüm. Benimle birlikte bu konuyu takip eden ve benim kadar bilgisiz birçok arkadaşım da sanırım bundan sonra konuda adı geçen profesör ile ilgili bir konu açıldığında benimle aynı bilgi seviyesinde ve bu insanın da aslında evrime ciddi katkılar sağladığını bilerek hareket edeceklerdir.

Saygılar...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.