Yaa arkadaşlar, bilimsel hesap makinesi alıcam da ne alsam karar veremedim o kadar çok model var ki.. hacettepe fizik mühendisliğinde okuorum. bana en yararlı hangisi olur acaba bilen varsa lütfen yardımcı olsun, mesela bi makine aldıktan 2 sene sonra başka bişi almama gerek kalmasın istiorum. Birde ankarada nerden alabileğimi de sölerseniz çok ii olur..
casio fx 82 ,15 milyon falan olması lazım işini görür.
TI lar var hayatın boyunca işini görür sanırım en son TI 80 çıkmıştı ancak fiyatları biraz pahalıdır 200-275 ytl arası
bence casiolardan al en ucuzu casio fx 82 dir. ama 1-2 üst modelini alsan daha mantıklı
quote:
TI lar var hayatın boyunca işini görür sanırım en son TI 80 çıkmıştı ancak fiyatları biraz pahalıdır 200-275 ytl arası
hiiiiiiiç gerek yok. arkadaşın durumunu tahmin edip basit bir bilimsel hesap makinesini yeticegini tahmin ediyorum. şimdilik ucuz bir tane alır. aradan 3-4 sene geçince ihtiyac dogrultusunda senin dedigini alır ama tabiki senin aldıgından daha ucuz fiyata
hatta benim tahminim budan 1-2 sene sonra bu tur hesap makinelerden cok daha kuvvetli kolay kapsamlı cep telefon yazılımları çıkar. bedavaya yüklersin.
not: ilk örneklerini görüyoruz yakındır iyileri
teşekkürler
casio fx-5500L
ben bunu kullanıyourum gayet memnunum işini de görür umarım