Şimdi Ara

bilimsel hesap makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaa arkadaşlar, bilimsel hesap makinesi alıcam da ne alsam karar veremedim o kadar çok model var ki.. hacettepe fizik mühendisliğinde okuorum. bana en yararlı hangisi olur acaba bilen varsa lütfen yardımcı olsun, mesela bi makine aldıktan 2 sene sonra başka bişi almama gerek kalmasın istiorum. Birde ankarada nerden alabileğimi de sölerseniz çok ii olur..

• casio fx 82 ,15 milyon falan olması lazım işini görür.
  • TI lar var hayatın boyunca işini görür sanırım en son TI 80 çıkmıştı ancak fiyatları biraz pahalıdır 200-275 ytl arası
  • bence casiolardan al en ucuzu casio fx 82 dir. ama 1-2 üst modelini alsan daha mantıklı

quote:

TI lar var hayatın boyunca işini görür sanırım en son TI 80 çıkmıştı ancak fiyatları biraz pahalıdır 200-275 ytl arası

hiiiiiiiç gerek yok. arkadaşın durumunu tahmin edip basit bir bilimsel hesap makinesini yeticegini tahmin ediyorum. şimdilik ucuz bir tane alır. aradan 3-4 sene geçince ihtiyac dogrultusunda senin dedigini alır ama tabiki senin aldıgından daha ucuz fiyata

hatta benim tahminim budan 1-2 sene sonra bu tur hesap makinelerden cok daha kuvvetli kolay kapsamlı cep telefon yazılımları çıkar. bedavaya yüklersin.

not: ilk örneklerini görüyoruz yakındır iyileri

• teşekkürler
  • casio fx-5500L
  • ben bunu kullanıyourum gayet memnunum işini de görür umarım

bilimsel hesap makinesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıraş makinesi hakkında soru
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.