Şimdi Ara

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
28
Favori
64.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler aklıma bir çizgi film takıldı aslında ne alaka bende anlamadım ama arayıp bulma gereksinimi oluştu.bir türlü bulamadım bayağı bir zaman önce veriliyordu bastia adası diye bir yerde geçiyordu ama googlea yazdım hiçbirşey bulamadım.

alıntı ile cevaplanırsa sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter1 -- 28 Ekim 2011; 21:54:49 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=E0slhWiBVr4

şu videodaki

naruto, fma, chrono crosade, death note, d gray man, gantz, zero no tsukamia hariç diğer animelerin isimlerini yazabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

http://www.youtube.com/watch?v=E0slhWiBVr4

şu videodaki

naruto, fma, chrono crosade, death note, d gray man, gantz, zero no tsukamia hariç diğer animelerin isimlerini yazabilirmisiniz

suzumiya haruhi shuffle higurashi no kai vampire knight school days
  • şimdi arkadaşlar gerçekten birbirinize çok güzel yardımcı oluyorsunuz. gerçekten takdire şayan ;) ancak bnm de bi isteğim olacak sizden ama bence imkansızı arıyorum ben :S bnm aradığım şey bir seri değil uzun metraj anime bir film (hatırladıım kadarıyla tabi). elimden geldiince aklımda kaldığı kadarıyla anlatmaya çalışıcam yardımlarınız için şimdide tşkler. gelgelelim benim sıkıntıma.
    bahsettiğim anime uzay temalı bir anime. hayal meyal hatırlıyorum ama çizgi film olmaktan uzaktı. çünkü izlediim filmde hiç konuma yoktu gibi hatırlıyorum müzikler ve yaratıkların sesleri fln vardı. net anlatamıyorum çünkü hafızamın köşeinde bi yerlere sıkımış durumda ve canımı acaip bi şekilde sıkıyor şu an :P konusuna gelince hatırladıım kadarıyla anlatıcam
    kahramanımızın çocuk olduğunu hatırlıyorum kahramanımız nasıl bindiğini hatırlayamadığım bir mekikle uzayda bir gezegenden diğerine yolculuklar yapıyor, (bir şey ya da birilerini arıyordu galiba - annesini ya da ailesini). tabii bu gezegenleri ziyaretlerinde yeni yeni şeyler öğreniyor ve görüyordu ve tek hatırladığım kare gezegenin birinde bitkilerin fln dışında dikkatini taşlar çekiyordu ve bu taşlara dokunduktan sonra bunların bi şakilde canlı olduğunu anlıyordu zira taşlar havada asılı şekilde durabiliyor ve hareket edebiliyordu. vs. vs.
    aklımda kalanlar malesef bunlar umarım fikirleriniz ve önerileriniz bana yardımıcı olabilir ark.lar.
    biliyorum anlattıklarım çok saçma ve de yetersin ama yardım edersenizde minnettar kalırım. lafıda çok uzatıp başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın ;) yardımlar ve yorumlar için tşk. ;)

bi de unutmadan söyleyeyim yine aklımda kaldığı kadarıyla show tv de yayınlanmıştı ve yayın hayatına ilk başladıı seneler içinde olabilir...

• Karakterinin bir elinde tabanca var birden fazla namlusu olabilir, diğer elinde pençe gibi birşey var pelerinli felan bir karakter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIJACKII

Karakterinin bir elinde tabanca var birden fazla namlusu olabilir, diğer elinde pençe gibi birşey var pelerinli felan bir karakter..

Beni bu konuyo yönlendirdiniz ama sayın yönetici
  • Keşke Seint Seiya'nın altyazılarını bulabilsem.
  • quote:

Karakterinin bir elinde tabanca var birden fazla namlusu olabilir, diğer elinde pençe gibi birşey var pelerinli felan bir karakter..

Gun x Sword diye bi anime var ama onu sormuyosunuzdur sanırsam..
    izlememiş olabilirler diye spoiler sayılmayacak bi özet geçeyim.
    Peleriniyle silahı olan Van(baş karakter) intikam alma amacı ile Claw(kelime anlamı pençe demek zaten) denen bi adamı arıyo gib gibi..

ama ikisi ayrı karakter tek çağrışım burdan geldi bana.. bi bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKM

quote:

Peleriniyle silahı olan Van(baş karakter) intikam alma amacı ile Claw(kelime anlamı pençe demek zaten) denen bi adamı arıyo gib gibi..

Benim bahsettiğim resim herhangi bir animeden olamayabilir zaten öyle bilindik birşeymi diye sormuştum Resim bende mevcut ama klasörlerin içinde nerde hatırlamıyorum Bir ara upload eder koyarım olmadı, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BEETLE4

şimdi arkadaşlar gerçekten birbirinize çok güzel yardımcı oluyorsunuz. gerçekten takdire şayan ;) ancak bnm de bi isteğim olacak sizden ama bence imkansızı arıyorum ben :S bnm aradığım şey bir seri değil uzun metraj anime bir film (hatırladıım kadarıyla tabi). elimden geldiince aklımda kaldığı kadarıyla anlatmaya çalışıcam yardımlarınız için şimdide tşkler. gelgelelim benim sıkıntıma.
    bahsettiğim anime uzay temalı bir anime. hayal meyal hatırlıyorum ama çizgi film olmaktan uzaktı. çünkü izlediim filmde hiç konuma yoktu gibi hatırlıyorum müzikler ve yaratıkların sesleri fln vardı. net anlatamıyorum çünkü hafızamın köşeinde bi yerlere sıkımış durumda ve canımı acaip bi şekilde sıkıyor şu an :P konusuna gelince hatırladıım kadarıyla anlatıcam
    kahramanımızın çocuk olduğunu hatırlıyorum kahramanımız nasıl bindiğini hatırlayamadığım bir mekikle uzayda bir gezegenden diğerine yolculuklar yapıyor, (bir şey ya da birilerini arıyordu galiba - annesini ya da ailesini). tabii bu gezegenleri ziyaretlerinde yeni yeni şeyler öğreniyor ve görüyordu ve tek hatırladığım kare gezegenin birinde bitkilerin fln dışında dikkatini taşlar çekiyordu ve bu taşlara dokunduktan sonra bunların bi şakilde canlı olduğunu anlıyordu zira taşlar havada asılı şekilde durabiliyor ve hareket edebiliyordu. vs. vs.
    aklımda kalanlar malesef bunlar umarım fikirleriniz ve önerileriniz bana yardımıcı olabilir ark.lar.
    biliyorum anlattıklarım çok saçma ve de yetersin ama yardım edersenizde minnettar kalırım. lafıda çok uzatıp başınızı ağrıttıysam kusuruma bakmayın ;) yardımlar ve yorumlar için tşk. ;)

bi de unutmadan söyleyeyim yine aklımda kaldığı kadarıyla show tv de yayınlanmıştı ve yayın hayatına ilk başladıı seneler içinde olabilir...

Belki olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KKM

quote:

Benim bahsettiğim resim herhangi bir animeden olamayabilir zaten öyle bilindik birşeymi diye sormuştum Resim bende mevcut ama klasörlerin içinde nerde hatırlamıyorum Bir ara upload eder koyarım olmadı, teşekkürler.

Berserk olabilir.
     Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı

• guts
  • arkadaşlar aradığım bir anime var. çocukken televizyonda izlemiştim nereden geldiyse aklıma, takıldım kaldım bu animeye. adını hatırlayamadım bir türlü. animede yanlış hatırlamıyorsam 3 kız vardı (4 de olabilir). kızlar dünyadan başka bir gezegene/boyuta seçilmiş olarak çağırılmışlardı. zamanla özel güçlerini keşfetmişlerdi ve robotları yönetir hale geldiler. tabi robotları kullanmadan önce yine yanlış hatırlamıyorsam bazı testlerden geçtiler. güçleri geliştikçe zırhlarındaki parçalar da gelişiyordu sanırım.

verdiğim bilgilerde hatalar olabilir, malum çocuktuk :) ama en azından bu bilgilere dayanarak bildiğiniz bir anime varsa yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukenukem18 -- 22 Şubat 2012; 19:06:41 >
  • merhaba arkadaşlar. bir anime arıyorum. hatırladığım sadece bir tek bölümden bölük pörcük sahneler. bir ninja klan köyü basılır gece. köyü basan ninjalar mutant gibidir. öldükçe çoğalırlar. aynı köyü bir de ejderha basar iki kahramanım ız dövüşür ejderha ile. kötü karakterin birde heykellere bakarak onları batlattığını hatırlıyorum. ve bu animeyi ben adananın yerel kanalında izlemiştim. yaklasık 95 yılarında... şimdiden teşekkür ederim.
  • bende çok eskiden izlediğim bir çizgi film ariyorum. kemancı bir çocuk vardi yada resim yapiyordu bir köpeği birde büyükbabasi vardi adi remi idi fakat çizgi filmin ismini hatirlamiyorum hatirlayan varmi acaba ? hatırlayan varsa ve bölümlerinin olduğu bir site varsa verirseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

bende çok eskiden izlediğim bir çizgi film ariyorum. kemancı bir çocuk vardi yada resim yapiyordu bir köpeği birde büyükbabasi vardi adi remi idi fakat çizgi filmin ismini hatirlamiyorum hatirlayan varmi acaba ? hatırlayan varsa ve bölümlerinin olduğu bir site varsa verirseniz sevinirim :)

Nobody's Boy: Remy gibi geliyor bana.

quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem18

arkadaşlar aradığım bir anime var. çocukken televizyonda izlemiştim nereden geldiyse aklıma, takıldım kaldım bu animeye. adını hatırlayamadım bir türlü. animede yanlış hatırlamıyorsam 3 kız vardı (4 de olabilir). kızlar dünyadan başka bir gezegene/boyuta seçilmiş olarak çağırılmışlardı. zamanla özel güçlerini keşfetmişlerdi ve robotları yönetir hale geldiler. tabi robotları kullanmadan önce yine yanlış hatırlamıyorsam bazı testlerden geçtiler. güçleri geliştikçe zırhlarındaki parçalar da gelişiyordu sanırım.

Magic Knight Rayearth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 29 Şubat 2012; 23:10:56 >

• Magic Knight Rayearth... Show TV mi ne veriyordu bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Magic Knight Rayearth... Show TV mi ne veriyordu bunu?

BRT ve Show TV yayınladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

bende çok eskiden izlediğim bir çizgi film ariyorum. kemancı bir çocuk vardi yada resim yapiyordu bir köpeği birde büyükbabasi vardi adi remi idi fakat çizgi filmin ismini hatirlamiyorum hatirlayan varmi acaba ? hatırlayan varsa ve bölümlerinin olduğu bir site varsa verirseniz sevinirim :)

Nobody's Boy: Remy gibi geliyor bana.

quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem18

arkadaşlar aradığım bir anime var. çocukken televizyonda izlemiştim nereden geldiyse aklıma, takıldım kaldım bu animeye. adını hatırlayamadım bir türlü. animede yanlış hatırlamıyorsam 3 kız vardı (4 de olabilir). kızlar dünyadan başka bir gezegene/boyuta seçilmiş olarak çağırılmışlardı. zamanla özel güçlerini keşfetmişlerdi ve robotları yönetir hale geldiler. tabi robotları kullanmadan önce yine yanlış hatırlamıyorsam bazı testlerden geçtiler. güçleri geliştikçe zırhlarındaki parçalar da gelişiyordu sanırım.

Magic Knight Rayearth

ÇOK TŞK EDERİM İŞTE BU DOĞRU :)

• Selam arkadaşlar

beyler minik bi samuray mı desem ninjamı desem bi çocuk var samuray bu çocuk ve bu çocugun hikayesini konualıyo hatta kötü karakter bunu göle sokuyo falan kaç saat gölde kalıyo ama ölmüyo falan sğper bişeydi adı neydi ???
    degil olay şuydu küçük bi çocuk smauray gibi bi şapkası var onu takıyo hep boyu çoık kısa falan kötü adamımız hatta bunu yakalayıyo falan işkence ediyo onu göle sokuyo saatlerce kalıyo ama ölmüyo.. izledim ama 5 yıl dan fazla oldu :(

yukarda tanıttığım animeyi bulursanız valla çok mutlu olurumi bilen var mı ismini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenyArkana -- 15 Mart 2012; 15:56:11 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.