Şimdi Ara

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
28
Favori
64.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nukerix

ne alaka konuyla?
  • Benim aradığım anime bir aralar Türkiyede yayınlanıyordu.Anime hatırladığım kadarıyla güreş ile ilgiliydi ama bildiğimiz güreş değil geniş bir yelpazesi var.Ringte filan yapılıyor dövüşler.Ve insan üstü güçlerde var.Animede ana karakterimizin babası mı,büyük babası mı ne büyük güreşçi(olmaya bilirde tam hatırlamıyorum) bunun özel iki hareketi var biri havaya düşmanla sıçrayıp(baya yükseğe) bir şeyler yapıyordu,diğeride düşmanı kollarından bacaklarından tutup ring iplerine doğru çok hızlı bir şekilde havada gidiyordu öyleki iplerin izi ciddi şekilde düşman üzerinde çıkıyordu.Mavi maskeli bir adam vardı bu adamla bir turnuvanın finalinde karşılaşmışlardı.Openinglerde yanlış hatırlamıyorsam 1 parmak ucunda avuda kalkıp şınav tarzı bir şey yapıyordu.Bu turnuvada ilk rakiplerinden biri üzerinde bir tuvalet olan bir adamdı.Bu mavi maskeli adam küçükken bayağı sert bir eğitim görmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTS

Benim aradığım anime bir aralar Türkiyede yayınlanıyordu.Anime hatırladığım kadarıyla güreş ile ilgiliydi ama bildiğimiz güreş değil geniş bir yelpazesi var.Ringte filan yapılıyor dövüşler.Ve insan üstü güçlerde var.Animede ana karakterimizin babası mı,büyük babası mı ne büyük güreşçi(olmaya bilirde tam hatırlamıyorum) bunun özel iki hareketi var biri havaya düşmanla sıçrayıp(baya yükseğe) bir şeyler yapıyordu,diğeride düşmanı kollarından bacaklarından tutup ring iplerine doğru çok hızlı bir şekilde havada gidiyordu öyleki iplerin izi ciddi şekilde düşman üzerinde çıkıyordu.Mavi maskeli bir adam vardı bu adamla bir turnuvanın finalinde karşılaşmışlardı.Openinglerde yanlış hatırlamıyorsam 1 parmak ucunda avuda kalkıp şınav tarzı bir şey yapıyordu.Bu turnuvada ilk rakiplerinden biri üzerinde bir tuvalet olan bir adamdı.Bu mavi maskeli adam küçükken bayağı sert bir eğitim görmüş.

Güreş falan dedin ama ben yinede Dragon Ball demek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

quote:

Benim aradığım anime bir aralar Türkiyede yayınlanıyordu.Anime hatırladığım kadarıyla güreş ile ilgiliydi ama bildiğimiz güreş değil geniş bir yelpazesi var.Ringte filan yapılıyor dövüşler.Ve insan üstü güçlerde var.Animede ana karakterimizin babası mı,büyük babası mı ne büyük güreşçi(olmaya bilirde tam hatırlamıyorum) bunun özel iki hareketi var biri havaya düşmanla sıçrayıp(baya yükseğe) bir şeyler yapıyordu,diğeride düşmanı kollarından bacaklarından tutup ring iplerine doğru çok hızlı bir şekilde havada gidiyordu öyleki iplerin izi ciddi şekilde düşman üzerinde çıkıyordu.Mavi maskeli bir adam vardı bu adamla bir turnuvanın finalinde karşılaşmışlardı.Openinglerde yanlış hatırlamıyorsam 1 parmak ucunda avuda kalkıp şınav tarzı bir şey yapıyordu.Bu turnuvada ilk rakiplerinden biri üzerinde bir tuvalet olan bir adamdı.Bu mavi maskeli adam küçükken bayağı sert bir eğitim görmüş.

Güreş falan dedin ama ben yinede Dragon Ball demek istiyorum.

Onu izliyorum değil malesef.

• Benimde aradığım bir çizgi film var eskiden starda yayınlanıyordu sanırım.kahramanımızın adını da RAMAN diye hatırlıyorum.sarı saçları vardı.kemikten yapılmış bir bıçağı vardı gideceği yeri onu çevirerek buluyordu.eski zamanlarda geçen bir çizgi filmdi.güneşin doğduğu yere gidiyordu.bilen var mı acaba ben bayagı bir aradım ama bulamadım
  • 2000lerin başında show tvde yayınlanıyodu.bi tilki vardı şövalye gibi ormanda takılıyodu şeytan domuz kırması zırhlı bişeyle dövüşüyodu neydi adı baktım bulamadım.fox kidste yayınlanıyomuş ama ne ismi ne cismi var.
  • quote:

Kinnikuman olabilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: kadir t.

2000lerin başında show tvde yayınlanıyodu.bi tilki vardı şövalye gibi ormanda takılıyodu şeytan domuz kırması zırhlı bişeyle dövüşüyodu neydi adı baktım bulamadım.fox kidste yayınlanıyomuş ama ne ismi ne cismi var.

%99 ihtimalle bundan bahsediyorsun ama anime değildi bu.

quote:

Orijinalden alıntı: sidarta_77

Benimde aradığım bir çizgi film var eskiden starda yayınlanıyordu sanırım.kahramanımızın adını da RAMAN diye hatırlıyorum.sarı saçları vardı.kemikten yapılmış bir bıçağı vardı gideceği yeri onu çevirerek buluyordu.eski zamanlarda geçen bir çizgi filmdi.güneşin doğduğu yere gidiyordu.bilen var mı acaba ben bayagı bir aradım ama bulamadım

Fransız yapımı Rahan'dan bahsediyorsun sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 9 Mayıs 2012; 2:36:35 >

• ispanyol yapımıymış sylvan baya dandikmiş o zamanlar güzel geliyodu demekki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir t. -- 9 Mayıs 2012; 11:41:35 >
  • arkadaşlar yıllardır aradığım bir anime vardı.hatta iki taneydi birini sayenizde buldum.windariaymış adı.ben adının hayat ağacı diye çevrildiğinihatırlıyorum.trt3 teydi galiba.diğerinide nette çok aradım ama bulamadım.yazdıklarınızı okudum cardcaptor zannettim biraz izledim ama değilmiş.lütfen yardım edin meraktan ölüyorum artık.türkçe jiji diye söyleniyordu film yada dizide kızın adı.küçük bi kızdı.dönüşünce büyük uzun boylu bi kız oluyodu hatta jiji gençlik bahçesinde diye çevrilmiş bi bölüm yada filmin adını hatırlıyo olabilirim .lütfen yardım edin ya aramaktan bıktım yaşıtlarıma sordum hatırlayan yokşimdiden teşekkürler
  • lütfen biri cevap yazsın artık bu çizgi filmi bilen yokmuuu
  • Lupin the Third Türkiye de yayınlandı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: shankssan

bende çok eskiden izlediğim bir çizgi film ariyorum. kemancı bir çocuk vardi yada resim yapiyordu bir köpeği birde büyükbabasi vardi adi remi idi fakat çizgi filmin ismini hatirlamiyorum hatirlayan varmi acaba ? hatırlayan varsa ve bölümlerinin olduğu bir site varsa verirseniz sevinirim :)

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı

Nobody's Boy: Remy gibi geliyor bana.

quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem18

arkadaşlar aradığım bir anime var. çocukken televizyonda izlemiştim nereden geldiyse aklıma, takıldım kaldım bu animeye. adını hatırlayamadım bir türlü. animede yanlış hatırlamıyorsam 3 kız vardı (4 de olabilir). kızlar dünyadan başka bir gezegene/boyuta seçilmiş olarak çağırılmışlardı. zamanla özel güçlerini keşfetmişlerdi ve robotları yönetir hale geldiler. tabi robotları kullanmadan önce yine yanlış hatırlamıyorsam bazı testlerden geçtiler. güçleri geliştikçe zırhlarındaki parçalar da gelişiyordu sanırım.

Magic Knight Rayearth

ÇOK TŞK EDERİM İŞTE BU DOĞRU :)

bulmana sevindm, baya şey hatırlıyomuşsun bulabilirdin:D ben sadece 3 kız ve renklerden yola çıkarak o animeyi 8yıl sonra buldum:D

• Anime değil de manga arıyorum ben. İki bölümdü manga sadece ilk bölüm 100 sayfa falan ikinci bölüm 30 sayfa falandı.Spoiler vermemek için çok ayrıntıya inemiyorum ama ana karakter bir gemideydi, gemide bir kızla tanışıyordu. Mangayla ilgili nerdeyse herşeyi hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım ismini, google bana ihanet etti :( Biri bulabilirse çok memnun olurum.
  • arkadaşlar mtv yada maxi tvde yayınlananbir animeydi animede bir oğlan bir kız vardı hatırladığım kadrı ile bunlar bir kabin yada eski uzay gemisi gibi birşeyin içinde yaşıyorlardı oğlan hafızasını kaybetmşti bu kabin gibi olan yerin etrafı sisli ve çorak bir havaya sahipti galiba hayal meyal birde çocuk hatırlıyorum ama arkadaşlar animeyi anlattım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcnn

arkadaşlar yıllardır aradığım bir anime vardı.hatta iki taneydi birini sayenizde buldum.windariaymış adı.ben adının hayat ağacı diye çevrildiğinihatırlıyorum.trt3 teydi galiba.diğerinide nette çok aradım ama bulamadım.yazdıklarınızı okudum cardcaptor zannettim biraz izledim ama değilmiş.lütfen yardım edin meraktan ölüyorum artık.türkçe jiji diye söyleniyordu film yada dizide kızın adı.küçük bi kızdı.dönüşünce büyük uzun boylu bi kız oluyodu hatta jiji gençlik bahçesinde diye çevrilmiş bi bölüm yada filmin adını hatırlıyo olabilirim .lütfen yardım edin ya aramaktan bıktım yaşıtlarıma sordum hatırlayan yokşimdiden teşekkürler

Magic Princess Minky Momo olabilir ama emin değilim, aradan uzun zaman geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 20 Haziran 2012; 23:20:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sıradançinkokarbonpiller

arkadaşlar mtv yada maxi tvde yayınlananbir animeydi animede bir oğlan bir kız vardı hatırladığım kadrı ile bunlar bir kabin yada eski uzay gemisi gibi birşeyin içinde yaşıyorlardı oğlan hafızasını kaybetmşti bu kabin gibi olan yerin etrafı sisli ve çorak bir havaya sahipti galiba hayal meyal birde çocuk hatırlıyorum ama arkadaşlar animeyi anlattım yardımcı olursanız sevinirim

Ergo Proxy
  • quote:

Orijinalden alıntı: elion21

quote:

arkadaşlar mtv yada maxi tvde yayınlananbir animeydi animede bir oğlan bir kız vardı hatırladığım kadrı ile bunlar bir kabin yada eski uzay gemisi gibi birşeyin içinde yaşıyorlardı oğlan hafızasını kaybetmşti bu kabin gibi olan yerin etrafı sisli ve çorak bir havaya sahipti galiba hayal meyal birde çocuk hatırlıyorum ama arkadaşlar animeyi anlattım yardımcı olursanız sevinirim

Ergo Proxy

tesadüfe bak torrent listemde bekliyen animeler içerisinde varmış

• quote:

quote:

quote:

Ergo Proxy

İyi seyirler hocam. Baya sevmiştim ben Ergo Proxy'i bitmesini istememiştim hatta. Karanlık bir atmosferi vardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ergo Proxy

İyi seyirler hocam. Baya sevmiştim ben Ergo Proxy'i bitmesini istememiştim hatta. Karanlık bir atmosferi vardı.

mtv galiba ergo proxy ve bleachi yayınlamıştı sadece ben öyle hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil Ibrahim Hoca -- 21 Haziran 2012; 2:08:39 >

• magical prenses momoymuş gerçektende.ne diyeyim bilmiyorum valla süpersiniz. Allah razı olsun ne muradınız varsa versin diyorum .bazı bölümlerini izledim hatta aradığım bölümü bile buldum.çok mutluyum teşekkürlerrrr
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.