Şimdi Ara

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
28
Favori
64.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5 kisilik bir grup vardi animede, ana karakterler olan kizla erkek birbirlerini seviyolardi ama pek caktirmiyolardi. savasciydi bunlar. Gruba sonradan 3-4 kisi daha katiliyodu, kucuk bi kiz, elfe benzer bi karakter ve baya guclu bi eleman daha.

Ana iki karakterden erkek olan genelde mavi zirh gibi bisey giyiyordu ve kilici vardi, ilerde tum karakterler ucabiliyodu ve ucamayan bir tek bu vardi, kosuyodu garibim. Dalga geciyolardi bununla. Kizin kiyafetleri de yanilmiyosam kirmiziydi.

Pek ayrinti gelmiyor baska aklima.. sagolun simdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saitou Hajime

Resımdekı anımenın adı nedır arkadaslar bulamadım.

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı

Samurai Deeper Kyo imiş hocam aradığın animenin adı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Samurai Deeper Kyo'yu ızledım kılıc alev falan alıyor ama karakterlerın ılgısı yok.ama ılgın ıcın tesekkurler aramıssın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carnige

quote:

Samurai Deeper Kyo'yu ızledım kılıc alev falan alıyor ama karakterlerın ılgısı yok.ama ılgın ıcın tesekkurler aramıssın.

evet ben yorumları çok yanlış yorumlamışım malesef

• bir film vardı TRT 1 de izlemiştim bir bankacı bankanın soyulacağını önceden biliyor soyguncularla anlaşmalı yani ama payına düşen paranın çok daha fazlasını alarak mercedes aracı ile ailesi ile sözleştiği havaalanına gitmek için yola düşüyor soyguncular adamı takip ediyor adam yolunu kaybediyor yol yardımını arıyor yol yardımında tarif eden bayan soyguncularla ortak adamı soyguncuların istediği yere yönlendirerek tuzağa çekiyor ... filan bu şekil bir kaçış filmi adını hatırlayan yada önerisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: babazulaua

bir film vardı TRT 1 de izlemiştim bir bankacı bankanın soyulacağını önceden biliyor soyguncularla anlaşmalı yani ama payına düşen paranın çok daha fazlasını alarak mercedes aracı ile ailesi ile sözleştiği havaalanına gitmek için yola düşüyor soyguncular adamı takip ediyor adam yolunu kaybediyor yol yardımını arıyor yol yardımında tarif eden bayan soyguncularla ortak adamı soyguncuların istediği yere yönlendirerek tuzağa çekiyor ... filan bu şekil bir kaçış filmi adını hatırlayan yada önerisi olan var mı ?

film? anime? kafan iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: babazulaua

bir film vardı TRT 1 de izlemiştim bir bankacı bankanın soyulacağını önceden biliyor soyguncularla anlaşmalı yani ama payına düşen paranın çok daha fazlasını alarak mercedes aracı ile ailesi ile sözleştiği havaalanına gitmek için yola düşüyor soyguncular adamı takip ediyor adam yolunu kaybediyor yol yardımını arıyor yol yardımında tarif eden bayan soyguncularla ortak adamı soyguncuların istediği yere yönlendirerek tuzağa çekiyor ... filan bu şekil bir kaçış filmi adını hatırlayan yada önerisi olan var mı ?

film? anime? kafan iyi mi?

Aksam Aksam Bastım Kahkayı

• Anime ile filmi ayıracak kadar zeki olduğunuza sevindim burayada yazmamı öneren anime forumunu takip eden bir forumdaştı
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

Farklı bir yoldan sorayım. Bu eğer animeyse çok güzel, değilse hiç güzel değil.

avatardaki kataraya benziyo ama umarım değildir

• bi anime vardı trt çocukta bi çocuk vardı oyuncak dükkanı işletiyodu babasından kalma bu çocuğun bi dolabı vardı hiç açmadığı kitli onu açıyodu içinden ruhlar ve taşlar çıkıyodu taşlar şehire ayrılıydu ruhlarda dükkandki oyuncaklara giriyodu bu çocukta oyuncakları yakalayıp taşları çıkarmaya çalışıyodu o animenin orjinal adı neydi ya baya güzeldi
  • bide bi anime vardı 8 bebekti bunlar eskiden Hamtarodan önce yada sonra yanınlanıyodu show veya atv de onun adı neydi ben küçükken vardı one piece felan vardı ondan sonra
  •  Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı

resimdeki anime nin ismini bilen varmı konusu hoşuma giderse başlamayı düşünüyorum
  • Shinryaku! Ika Musume

Çok komik eğlenceli bir anime tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Shinryaku! Ika Musume

hocam myanimelist den baktım adaptation felan diyor bu ne anlama geliyor bir bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Shinryaku! Ika Musume

hocam myanimelist den baktım adaptation felan diyor bu ne anlama geliyor bir bilgin varmı

Alındığı, uyarlandığı yeri gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

Farklı bir yoldan sorayım. Bu eğer animeyse çok güzel, değilse hiç güzel değil.

Blood: Last Vampire

• 1 yıl önce cevap verilmiş o soruya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungate

arkadaşlar eskiden tvde yayınlanmıştı sanırım atv de küçük kareteci bir çocuk vardı.Kendine ait özel bir rakibini atma stili vardı street fighterda ki ken ve ryu dun kendi sırtlarını yere vererek rakiplerini atmasına benzeyen bir hareketi vardı.Diğer karakterlerinde buna benzer kendine has hareketleri vardı.bu animeyi bir türlü bulamadım.Genelde boksör olan çocuğu söylüyorlar ama o değil benim aradığım çocuk karateciydi.

bir türlü bulamadım.

karate değil judo idi..

bulsam ben de indirecem de

• quote:

Orijinalden alıntı: KKM

quote:

Orijinalden alıntı: sungate

arkadaşlar eskiden tvde yayınlanmıştı sanırım atv de küçük kareteci bir çocuk vardı.Kendine ait özel bir rakibini atma stili vardı street fighterda ki ken ve ryu dun kendi sırtlarını yere vererek rakiplerini atmasına benzeyen bir hareketi vardı.Diğer karakterlerinde buna benzer kendine has hareketleri vardı.bu animeyi bir türlü bulamadım.Genelde boksör olan çocuğu söylüyorlar ama o değil benim aradığım çocuk karateciydi.

bir türlü bulamadım.

karate değil judo idi..

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3110

bulsam ben de indirecem de

Atv'de yayınlanıyordu bir dönem en güzel yerinde kesmişlerdi yada anime bitmişti. Teşekkürler
    Biraz aradım daha sonra nasıl olsa altyazı bulamam diye vazgeçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sungate -- 23 Eylül 2011; 3:00:35 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.