Şimdi Ara

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
634
Cevap
28
Favori
65.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KadirSahin™

quote:

Orijinalden alıntı: RietveldX

quote:

arkadaşlar bu videodaki anime hangisi

z0r.de
    ZOMG ZUFALL! #1884
    http://z0r.de/1884

gerçekten merak ettim

Bunu bende merak ettim şimdi

Benim aradığım
     Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı

Bu hatun bi anime karakteri mi ki öyleyse hangisinde?

anime değil darksiders diye bir ps serisi oyun karakteri. 4 bölümlük bir ovasıda olması lazım ama asıl olarak oyun karakteri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombilibili -- 17 Eylül 2010; 21:01:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dombilibili

quote:

quote:

quote:

z0r.de
    ZOMG ZUFALL! #1884

gerçekten merak ettim

Benim aradığım

anime değil darksiders diye bir ps serisi oyun karakteri. 4 bölümlük bir ovasıda olması lazım ama asıl olarak oyun karakteri

tuh neyse artık başka bahara kaldı heveslerimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

quote:

quote:

quote:

z0r.de
    ZOMG ZUFALL! #1884

gerçekten merak ettim

Benim aradığım

tuh neyse artık başka bahara kaldı heveslerimiz

Alıntıları Göster
    Saymaya başlayam ben :D
    @Uykusuz~
    un angel lı animesi bende var olduğuna eminim çünkü sahneyi hatırlıyorum ama Anime arşivim 2.5 Tb olduğu için oturup kurcalamak yemiyor :D Bi Black Lagoon gibi geldi çizim den dolayı bide DMC ile Darker t. black a ihtimal veriyorum ama genede tektek kurcalamak gelmiyor hepsi yaklasik 80-90 bölüm çünkü :D
    @TheFadeOut
    Çok eminimki aradığın anime Kinnikuman :D Ana karakter Bülent Ersoy dudaklı maske takıyor tipsiz gözüküyor bundan dolayı aslında maskenin altında yakışıklık ama onur falan ayağına maskeyi çıkaramıyor :D Arkadaşlarından biri geyik biri satranç takımı biride Deniz Aslanı diye hatırlıyorum bi manitası manitanın 2 arkadaşı bide ana karakterin sabit karizma düşmanı varı maskeli falan babalarıda böyleydi bunların :D falan :D ama anime Kinnukuman sürekli gezegen gezegen adamlar hepside maşallah :D

• quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

@Uykusuz~
    un angel lı animesi bende var olduğuna eminim çünkü sahneyi hatırlıyorum ama Anime arşivim 2.5 Tb olduğu için oturup kurcalamak yemiyor :D Bi Black Lagoon gibi geldi çizim den dolayı bide DMC ile Darker t. black a ihtimal veriyorum ama genede tektek kurcalamak gelmiyor hepsi yaklasik 80-90 bölüm çünkü :D
    @TheFadeOut
    Çok eminimki aradığın anime Kinnikuman :D Ana karakter Bülent Ersoy dudaklı maske takıyor tipsiz gözüküyor bundan dolayı aslında maskenin altında yakışıklık ama onur falan ayağına maskeyi çıkaramıyor :D Arkadaşlarından biri geyik biri satranç takımı biride Deniz Aslanı diye hatırlıyorum bi manitası manitanın 2 arkadaşı bide ana karakterin sabit karizma düşmanı varı maskeli falan babalarıda böyleydi bunların :D falan :D ama anime Kinnukuman sürekli gezegen gezegen adamlar hepside maşallah :D

devil may cry değil bende düşünüp baktım diğer 2 sini izlemedim

• quote:

@Uykusuz~
    @TheFadeOut

o resim mnemosyne diye bir animeden. 6 bölümlük bir ova.

• quote:

quote:

@Uykusuz~
    @TheFadeOut

o resim mnemosyne diye bir animeden. 6 bölümlük bir ova.

Alıntıları Göster
    elimde sadece bu var nedir ne değildir bilgim yok nereden bulduğumuda hatırlayamıyorum hangi anime hangi karakter

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmedin

vay haber süper. en son izlediğimde yıl 80 sonu mu 90 başı mı neydi, wiki'den biraz araştırdım 2000 falan yapımı serileri de varmış (hades sanırım). 3 kısa filmi 2 de uzun metraj filmleri var. üstüne oyunları bile var. torrentten 31GB link buldum şimdi onu indirmeye çalışıyorum, içinde tüm seriler ovalar ve filmler var.

Keike Türkçe alt yazılarını bulabilsem. Bende çok istiyorum izlemeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: sungate

arkadaşlar eskiden tvde yayınlanmıştı sanırım atv de küçük kareteci bir çocuk vardı.Kendine ait özel bir rakibini atma stili vardı street fighterda ki ken ve ryu dun kendi sırtlarını yere vererek rakiplerini atmasına benzeyen bir hareketi vardı.Diğer karakterlerinde buna benzer kendine has hareketleri vardı.bu animeyi bir türlü bulamadım.Genelde boksör olan çocuğu söylüyorlar ama o değil benim aradığım çocuk karateciydi.

bir türlü bulamadım.

Bu mudur?

Show Tv'de çıkıyordu sanırım videodaki anime. Kaşını kazımıştı sanırım bir bölümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

quote:

Orijinalden alıntı: sungate

arkadaşlar eskiden tvde yayınlanmıştı sanırım atv de küçük kareteci bir çocuk vardı.Kendine ait özel bir rakibini atma stili vardı street fighterda ki ken ve ryu dun kendi sırtlarını yere vererek rakiplerini atmasına benzeyen bir hareketi vardı.Diğer karakterlerinde buna benzer kendine has hareketleri vardı.bu animeyi bir türlü bulamadım.Genelde boksör olan çocuğu söylüyorlar ama o değil benim aradığım çocuk karateciydi.

bir türlü bulamadım.

Bu mudur?

Show Tv'de çıkıyordu sanırım videodaki anime. Kaşını kazımıştı sanırım bir bölümde.

Alıntıları Göster
    Televizyonlarda birkaç kez gösterilen bir anime vaya animasyon filmiydi. Gelecekte yeraltında insanlar köle olarak çalışıyordu ve gökyüzünü görmemişlerdi. Sanıyorum madencilik yapıyorlardı. Birde bunların başında bir acımasız bir yönetici (sonra android olduğu ortaya çıkmıştı) vardı. Daha sonra bu kölelerden bir genç yukarıyı görme arzusuna tutulmuştu. Asi olarak kaçıyordu. Genç çocuğun ismi ya Odin'di yada buna yakın başka birşeydi tam hatırlamıyorum. İşin içine dışarıdan bir gemiyle gelen adam ve vali veya başka bir üst düzey kişinin kızıda giriyordu. genç asiye yardım ediyorlardı. Dün geceden beri arıyorum ama bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: delton

Televizyonlarda birkaç kez gösterilen bir anime vaya animasyon filmiydi. Gelecekte yeraltında insanlar köle olarak çalışıyordu ve gökyüzünü görmemişlerdi. Sanıyorum madencilik yapıyorlardı. Birde bunların başında bir acımasız bir yönetici (sonra android olduğu ortaya çıkmıştı) vardı. Daha sonra bu kölelerden bir genç yukarıyı görme arzusuna tutulmuştu. Asi olarak kaçıyordu. Genç çocuğun ismi ya Odin'di yada buna yakın başka birşeydi tam hatırlamıyorum. İşin içine dışarıdan bir gemiyle gelen adam ve vali veya başka bir üst düzey kişinin kızıda giriyordu. genç asiye yardım ediyorlardı. Dün geceden beri arıyorum ama bulamadım.

Alıntıları Göster
    @Blood+ isimli animeden Saya en güzel/düzgün çizilmiş anime karakterlerinden biridir

• quote:

Orijinalden alıntı: leke900

@Blood+ isimli animeden Saya en güzel/düzgün çizilmiş anime karakterlerinden biridir

Alıntıları Göster

Farklı bir yoldan sorayım. Bu eğer animeyse çok güzel, değilse hiç güzel değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: JagerBomb

Farklı bir yoldan sorayım. Bu eğer animeyse çok güzel, değilse hiç güzel değil.

Alıntıları Göster
    Blood the Last Vampire isimli filmden bu kare.

• quote:

Orijinalden alıntı: thend

elimde sadece bu var nedir ne değildir bilgim yok nereden bulduğumuda hatırlayamıyorum hangi anime hangi karakter

şimdide onun bir videosunu buldum tam 0:18 de aynı sahne altında da animeleri listelemiş

Blood+
    Romeo and Juliet
    Shakugan no Shana
    Fate Stay Night
    Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
    Seirei no Moribito
    Ghost in the Shell - Stan Alone Complex
    Inuyasha
    Card Captor Sakura
    Rurouni Kenshin - Seihousen (Not sure, one of the last OVAs)
    Read Or Die
    Kung fu Love (shortcut)
    Crayon Shin-chan

bu animelerden birine ait bana ilk 3 den birine ait gibi geliyor hemen hemen hepsinin openinge felan baktım yanılıyor olabilirimde acaba hangisi

• quote:

quote:

şimdide onun bir videosunu buldum tam 0:18 de aynı sahne altında da animeleri listelemiş

Blood+
    Romeo and Juliet
    Shakugan no Shana
    Fate Stay Night
    Suzumiya Haruhi no Yuuutsu
    Seirei no Moribito
    Ghost in the Shell - Stan Alone Complex
    Inuyasha
    Card Captor Sakura
    Rurouni Kenshin - Seihousen (Not sure, one of the last OVAs)
    Read Or Die
    Kung fu Love (shortcut)
    Crayon Shin-chan

bu animelerden birine ait bana ilk 3 den birine ait gibi geliyor hemen hemen hepsinin openinge felan baktım yanılıyor olabilirimde acaba hangisi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar anime cafenin eski mesajlarına bakıyordum, jrking adlı üyenin yorumunun birinde görmüştüm ismi "new .... " birşeydi animenin.13 bölümlük bir anime.Kendo kulübüne giden çocuk kıza açılacakken kızı kaçırıyor garip adamlar falan konusu böyleydi.Bulursanız sevinirim sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Arkadaşlar anime cafenin eski mesajlarına bakıyordum, jrking adlı üyenin yorumunun birinde görmüştüm ismi "new .... " birşeydi animenin.13 bölümlük bir anime.Kendo kulübüne giden çocuk kıza açılacakken kızı kaçırıyor garip adamlar falan konusu böyleydi.Bulursanız sevinirim sağolun.

Alıntıları Göster
    Now-and-Then-Here-and-There bulunmuştur

• quote:

z0r.de
    ZOMG ZUFALL! #1884

gerçekten merak ettim

Gakuen Utopia Manabi Straight!
    Emin değlim ama burda öyle olduğu yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 17 Aralık 2010; 22:24:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

z0r.de
    ZOMG ZUFALL! #1884

gerçekten merak ettim

Gakuen Utopia Manabi Straight!
    Emin değlim ama burda öyle olduğu yazıyor

Alıntıları Göster
    bi anime vardı çok merak etmiştim izliycektim fakat adını kaydetmeyi unutmuştum animenin konusu şöyleydi

günümüzde vampirler yaşıyodu vampirlerden bi kız vardı sanırım önemli bi vampirdi ve bu vampir kız bi oğlanı görünce münasip bütün yerlerinden kan geliyodu vampirler ölümsüzdü güneşe çıkabiliyolardı sanırım anime kızın adıydı anime sanırım kızla oğlanın arasında geçiyodu daha büyük olaylarda olabilir bilemiycem animenin ismi bi kız ismiydi işte aklınızda buna benzeyen felan brşey varsa yazarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dasdacik -- 3 Ocak 2011; 18:28:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dasdacik

bi anime vardı çok merak etmiştim izliycektim fakat adını kaydetmeyi unutmuştum animenin konusu şöyleydi

günümüzde vampirler yaşıyodu vampirlerden bi kız vardı sanırım önemli bi vampirdi ve bu vampir kız bi oğlanı görünce münasip bütün yerlerinden kan geliyodu vampirler ölümsüzdü güneşe çıkabiliyolardı sanırım anime kızın adıydı anime sanırım kızla oğlanın arasında geçiyodu daha büyük olaylarda olabilir bilemiycem animenin ismi bi kız ismiydi işte aklınızda buna benzeyen felan brşey varsa yazarsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Monster Rancher animesini alt yazısını nerden bulabilirz

• quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

Monster Rancher animesini alt yazısını nerden bulabilirz

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar ben yıllar önce show tv de bitane anime yayınlanıyordu küçük bir çocuk var her spor dalında yarışıyordu kızların donlarını kafasına geçiriyordu sadece aklımda ana karakterin ismi var oda ÇİKO'ydu bilen varsa yardımcı olabilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClammY

ya arkadaşlar ben yıllar önce show tv de bitane anime yayınlanıyordu küçük bir çocuk var her spor dalında yarışıyordu kızların donlarını kafasına geçiriyordu sadece aklımda ana karakterin ismi var oda ÇİKO'ydu bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

Dash! Kappei!
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.